- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
İnan ki değer çok rahat edeceksinfiyatı da iyiymiş
yenidoğan aparatı ile mi kullanıyorsun. ben de istiyorum ama kararsız kaldım kızım hiç beğenmemişti. durmuyordu
O kavgada genellikle biberon gibi istiyorlar memeyi hem az hem yavaş gelince uğraşmak istemiyorlar.Evet ben de gündüz mama vermedim hic mama vermesem de duruyo ama aksam Memeyle kavga ediyo o zmn mama verdim aksam süt azaldı demekki erken acıksın diye ben de az vericem artk yoksa cok uzun duruyo mamayla
Doğumdan 1 gün önce kuru kayısı kuru diyah üzüm ve kuru incirden hoşaf yaptım bolca. Ve o akşam epey içtim. Hastaneye de 1,5 lt lik şişeye koyup yanıma aldım doğumdan sonra da içtim. Bence çok işe yaradı. Hemen büyük tuvaletimi yaptım ve gazım çıktı. Sütüm hemen geldi. Hiç kabız olmadım.Kizlar sezeryan dogum yapan arkadaslar.
Dogumdan sonra sunu icseydim, su onerilseydi, bi sunu yapan olmadi vs vs
Yada sunu yaptim yada yaptirdilar iyiki yapmisiz dediginiz birseyler var mi.
Kahve agriyi alir diyorlar mesela sezeryan sonrasi.bunun gibi oneriler..
Aparat yok canım kafa destegi var bacak ayarında sen yapıyorsun anne karnında gibi hissediyor heralde sevdi benimkifiyatı da iyiymiş
yenidoğan aparatı ile mi kullanıyorsun. ben de istiyorum ama kararsız kaldım kızım hiç beğenmemişti. durmuyordu
Çok teşekkür ederiz canımOhhhh paşaya canım geçmişler olsundarısı başımıza bizde önümüzdeki ay ettirelim diyoz nasıl geçti ne sancısına iyi geldi sünnet olması kuzum
Ama bizimki idrar yapmayla alakalıydı canım. Sizin de çişini yapacakken mi ağlıyor ? Umudunu yıkmak istemem ama gazdan olabilirAyy cidden mi bizde yaptircaz tek umudum sunnete kaldi
Idrar enfek.cikti ilac kullaniyo su anAma bizimki idrar yapmayla alakalıydı canım. Sizin de çişini yapacakken mi ağlıyor ? Umudunu yıkmak istemem ama gazdan olabilir
Enfeksiyonun sebebi de sünnetmiş. Herkes öyle diyor şimdi bize. Bazı bebekler ve pipileri sünneti hemen istiyorIdrar enfek.cikti ilac kullaniyo su anpipisinde de bitik var. Yani umudum var 2.ay asisi gecince yaptircam ins
Az kaldi asisina hepsi agir gelebilir dedim ust uste zaten enf gecmeden yapamayiz. 3 ay dolmadan yaptirin dedi dr.uEnfeksiyonun sebebi de sünnetmiş. Herkes öyle diyor şimdi bize. Bazı bebekler ve pipileri sünneti hemen istiyorNe kadar erken o kadar iyi. Niye 2.ayı bekliyosunuz canım
Anladım canım doğru. Geçmiş olsun inşAllah geçer sünnetle. Kuvvetle muhtemel geçecektirAz kaldi asisina hepsi agir gelebilir dedim ust uste zaten enf gecmeden yapamayiz. 3 ay dolmadan yaptirin dedi dr.u
Mesajına bakıp bakıp duygulanıyorum. O ilk heyecanlar korkular hepsi çok güzeldi. Tabi şuan daha güzel mucizelerimiz yanımızda kucağımızda kokusu burnumuzdaBak eskilerden ne buldum hey gidi günler
Üstü başı çok farkediyor tartarken..doktorda üstsüz tartılıuyor..ben evde tartarken bezini bile cıkariyorum ozellikle.. azcik doluysa en az 250 gram farkediyor cunku..3500 cıkmıstı evde doktora gittik 3300
Kızlar kanguru alın keşke daha önce alsaydım uyuyakalıyor içinde bizimki çok zor uyur normalde bende işlerimi hallediyorum
Ben de kanguru kullanmayi cok istiyorum. Ilk aldigim urunlerden biriydi. Henuz kullanamadim cunku doktorumuz kalca ultrasonundan sonra kullanabilirsiniz dedi.Kızlar bu kanguru bende düşünüyorum da kafam karışıyor aslında daha küçük değiller mi kanguru için bacakları açık aralı olmaz mı :/ bilemedim.
Ya anlasılmıyo aslında doymayınca uyumuyor aglıyor filan ama yinede belirsiz işteGeçen biri yazmıştı keşke midelerini görebilsek doymuşmu doymaamışmı diye bu belirsizlik çok kötü..
bizimki de evdekinden 300gr eksik çıktı doktorda. o sebeple güvenmiyorum evdeki tartıya.
Benim kangurumu doktor özellikle önerdi yukarıda paylaşmıştım
Ben doktorumuza sormayı unutmuşum malum erken oldukları için biz 2 aylık olduk aslında kullanabiliriz e bebekten alacaktım hafta sonu çalışan bayan daha çok erken ben 5. Ayda başladım dedi kafam karıştıBen de kanguru kullanmayi cok istiyorum. Ilk aldigim urunlerden biriydi. Henuz kullanamadim cunku doktorumuz kalca ultrasonundan sonra kullanabilirsiniz dedi.
Bizimkide kucakta uyuyor kangırusuz uyutuyorum smdilik kilosu cok değil zor olmuyor ama sonra nolur bilememKızlar kanguru alın keşke daha önce alsaydım uyuyakalıyor içinde bizimki çok zor uyur normalde bende işlerimi hallediyorum
Anam senn ki gibi kocam olsa ben yerimden kalkmam yükledikçe yüklerim maşallah de benceKızlar beni yanlış anlamayın ama burda sizlerin bu tür mesajlarınızı görünce şaşırıyorum neden bunlara müsade ediyorsunuz ? Senin olayın üzerinden gidersem ben senin yerinde olsam bebek öyle ağlarken onun uyumasına müsade etmezdim çoktan kaldırmıştım beraber susturalım diye. Allah a şükür benim ağlayan bi çocuğum yok ama ben o şekilde bile oğlumun karnını doyurunca yataktan özellikle kocamı uyandırıp ben bebeği doyurdum gerisi senin altını değiştir gazını çıkart burnunu temizle diye veriyorum. Bu işleri bende yapabilirim ama ilk günden itibaren bebeğin tüm sorumluluğunu bilerek üzerime almadım yoksa hep benim üzerimde kalırdı. Ha bu demek değil ki bebeğimin bakımı bana zülüm değil ama eşimde bebeğin sorumluluğunu ve bakımını almalı. Gündüz eşim işten gelene kadar yemeği yapmıyorum gelince o yapıyor bebeğin çamaşırlarını asmak ve yerleştirmek ona ait gece uyutması ona ait. Siz bu kadar görev vermiyorsanızda bi şekilde iş bölümü yapın ve o işin kendisine ait olduğunu bilsin yani bi gün yaptırıp bi gün yaptırmamazlık yapmayın o iş hep onun olsun benden size naçizane tavsiye
Hangi mamayı kullanıyorsunAy aynı benmki azıcık emip doydum sanıp uyuyorlar tekrar uyanıyolar heralde mesela emdikten sonra kusuyo benimki 60cc den cok cekti demek ki diyorum ama üstüne mama verince iciyo gene
Hayrlı olsun cnm Allah mürüvetini de göstersin mi denir ne demir bilmşyorum ama rahatlamasına sevindim Bi skntı vardı sanırım ben kacırdım senn msjlarıDün bizim paşayı sünnet ettirdik kızlar. Çocuk bi rahatladı daha yarası varken bile. Dünden beri ağlama krizi yok sancı yok. Uslu uslu çişini yapıyor İnşAllah şifa olur yavruşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?