2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet ben de gündüz mama vermedim hic mama vermesem de duruyo ama aksam Memeyle kavga ediyo o zmn mama verdim aksam süt azaldı demekki erken acıksın diye ben de az vericem artk yoksa cok uzun duruyo mamayla
O kavgada genellikle biberon gibi istiyorlar memeyi hem az hem yavaş gelince uğraşmak istemiyorlar.
Eğer sakinleştirip memeyi tutturursan yine emmeye başlıyor yutkunma bile duyuyorum ama işte bazen pes ediyorum direkt mama veriyorum.

Doğumdan 1 gün önce kuru kayısı kuru diyah üzüm ve kuru incirden hoşaf yaptım bolca. Ve o akşam epey içtim. Hastaneye de 1,5 lt lik şişeye koyup yanıma aldım doğumdan sonra da içtim. Bence çok işe yaradı. Hemen büyük tuvaletimi yaptım ve gazım çıktı. Sütüm hemen geldi. Hiç kabız olmadım.

fiyatı da iyiymiş

yenidoğan aparatı ile mi kullanıyorsun. ben de istiyorum ama kararsız kaldım kızım hiç beğenmemişti. durmuyordu
Aparat yok canım kafa destegi var bacak ayarında sen yapıyorsun anne karnında gibi hissediyor heralde sevdi benimki

Ohhhh paşaya canım geçmişler olsun darısı başımıza bizde önümüzdeki ay ettirelim diyoz nasıl geçti ne sancısına iyi geldi sünnet olması kuzum
Çok teşekkür ederiz canım darısı başınıza olsun. Bizimki çişini yapamıyordu çişini yapacakken ağlama krizine giriyordu. 9 10 saat yapamadığı oldu sancıyla yapıyodu yaptıktan sonra anca susuyor rahatlıyodu. Derisi deliğini mi kapatıyordu noluyodu anlamadık. Bi de sünnetçi enfeksiyon oluşmuş o da sancı yapar, geçecek inşAllah dedi

Idrar enfek.cikti ilac kullaniyo su an pipisinde de bitik var. Yani umudum var 2.ay asisi gecince yaptircam ins
Enfeksiyonun sebebi de sünnetmiş. Herkes öyle diyor şimdi bize. Bazı bebekler ve pipileri sünneti hemen istiyor Ne kadar erken o kadar iyi. Niye 2.ayı bekliyosunuz canım

Enfeksiyonun sebebi de sünnetmiş. Herkes öyle diyor şimdi bize. Bazı bebekler ve pipileri sünneti hemen istiyor Ne kadar erken o kadar iyi. Niye 2.ayı bekliyosunuz canım
Az kaldi asisina hepsi agir gelebilir dedim ust uste zaten enf gecmeden yapamayiz. 3 ay dolmadan yaptirin dedi dr.u

Kızlar kanguru alın keşke daha önce alsaydım uyuyakalıyor içinde bizimki çok zor uyur normalde bende işlerimi hallediyorum

Kızlar bu kanguru bende düşünüyorum da kafam karışıyor aslında daha küçük değiller mi kanguru için bacakları açık aralı olmaz mı :/ bilemedim.
Ben de kanguru kullanmayi cok istiyorum. Ilk aldigim urunlerden biriydi. Henuz kullanamadim cunku doktorumuz kalca ultrasonundan sonra kullanabilirsiniz dedi.

Benim kangurumu doktor özellikle önerdi yukarıda paylaşmıştım

Ben de kanguru kullanmayi cok istiyorum. Ilk aldigim urunlerden biriydi. Henuz kullanamadim cunku doktorumuz kalca ultrasonundan sonra kullanabilirsiniz dedi.
Ben doktorumuza sormayı unutmuşum malum erken oldukları için biz 2 aylık olduk aslında kullanabiliriz e bebekten alacaktım hafta sonu çalışan bayan daha çok erken ben 5. Ayda başladım dedi kafam karıştı

Kızlar kanguru alın keşke daha önce alsaydım uyuyakalıyor içinde bizimki çok zor uyur normalde bende işlerimi hallediyorum
Bizimkide kucakta uyuyor kangırusuz uyutuyorum smdilik kilosu cok değil zor olmuyor ama sonra nolur bilemem

Anam senn ki gibi kocam olsa ben yerimden kalkmam yükledikçe yüklerim maşallah de bence benm eşim de yapar ama bu kdr değil.. He yapmam demiyor ama o yapana kdr da deli oluyorum en son kalkıp yapıyorum mesela bulasık yerleşecek tmm yaparım diyor sonra unutuyor makinede 2 gün bekliyor yoksa yapmam dediğini duymadım bende bide diyor ki cok acelecisin yaparız nolcak beklesin filan

Dün bizim paşayı sünnet ettirdik kızlar. Çocuk bi rahatladı daha yarası varken bile. Dünden beri ağlama krizi yok sancı yok. Uslu uslu çişini yapıyor İnşAllah şifa olur yavruşuma
Hayrlı olsun cnm Allah mürüvetini de göstersin mi denir ne demir bilmşyorum ama rahatlamasına sevindim Bi skntı vardı sanırım ben kacırdım senn msjları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…