Bilmiyorumki banada hiç anlamlı gelmedi cnm ama durum bu...emzirmek istiyorum bende sünnet öncesinde4 saat çok fazla değil mi yenidoğanda açlık sınırı 3 saat diye biliyorum ben. Ben emzirdim bi zararı olmuş mudur ya o açlığı kusarsa felan diye mi aç bırakın diyolar ?
Öyle deme çocuğa yaw. Belki üşümüştürmgazı vardır. Dışarı ilk çıkınca arabada emziriyorum ben öyle sakinlrşiyor anca benimki. Sen de bi deneBu gün hava güneşliydi doğduğundan beri hiç çıkmadık doktor dışında çıkarım dedim.yarım saat durmadı çocuk sevmedi dışarıyı bütün çocuklar çıkınca durur.bu dışarda ağladı geldiğinden beri uyuyo ters bu çocuk ters.
Çıkmadan emzirdim sağdım yanıma süt aldım.gazıda yok kakasını yapmıştı bakalım böyle güneşli hava bidaha bulursak biraz fazla giydirdim üşütür diye daraldı heralde diyorum.Öyle deme çocuğa yaw. Belki üşümüştürmgazı vardır. Dışarı ilk çıkınca arabada emziriyorum ben öyle sakinlrşiyor anca benimki. Sen de bi dene
Genel anestezi olsa anlarım da zaten lokal yapılacak yeme içmenin bi zararı yok bence. Ben sünnetten yarım saat 40 dk önce emzirdim. Zaten lokal yapıldıktan sonra da bi müddet bekleniyor uyuşma olsun diye. Sünnet işlemiyle beraber 1 saat daha aç kalıyo çocuk. Sünnetten sonra adam gittikten sonra da emzirdim çocuk ağlıyo bitkin düşüyo çünkü. Bi zararı olmaması lazım. Yine de tam bilmiyorum sağlık bilgisi olan birine sormak lazım.Bilmiyorumki banada hiç anlamlı gelmedi cnm ama durum bu...emzirmek istiyorum bende sünnet öncesinde
Teşekkürler canımm valla hiçbiri, sünnetçi yaptıÇok geçmiş olsun canım ohhh rahatlamıştır bebişkooogeçer inşallah canım artık aradan çıkmış oldu ne iyi çocuk cerrahı mı yaptı üroloji doktoru falan mı canım
Çok teşekkürler canım aminHadi gözünüz aydın.maşallah Kerem paşaya damaylığınıda gör inşaallah.
Canım öncelikle geçmiş olsun hemencecik toparlar inşallah bence iyiki hislerini dinledin senGenel anestezi olsa anlarım da zaten lokal yapılacak yeme içmenin bi zararı yok bence. Ben sünnetten yarım saat 40 dk önce emzirdim. Zaten lokal yapıldıktan sonra da bi müddet bekleniyor uyuşma olsun diye. Sünnet işlemiyle beraber 1 saat daha aç kalıyo çocuk. Sünnetten sonra adam gittikten sonra da emzirdim çocuk ağlıyo bitkin düşüyo çünkü. Bi zararı olmaması lazım. Yine de tam bilmiyorum sağlık bilgisi olan birine sormak lazım.Kitapkurdu20 senin bi bilgin var mı canım ? Sağlıkçıydın sen dimi
Merhaba canım ben epidural sezaryan oldum benim sözlerimden etkilenmeni istemem öncelikle bunu söylemek isterim sorduğun için yazma gereği hissettim sonda uyuştuktan sonra takıldı hiç hissetmedim.Anestezi doktoru başında adım adım ne yapılacağını ne hissedeceğini söylüyor iğne vurulduktan sonra vücudum çıt etti elektrik çarpar gibi sinek ısırığı gibi saniyelik bir şeydi.Kesinlikle acı sızı hissetmiyorsun sanırım benim biraz hassasiyetim fazlaydı kesi yapılırken bende biraz çekiştirdiler canım yanmadı ama bir tuhaf hissettim genel anestezi istedim o an direk bayılttılar.Kızlar birkaç tedirginliğimden bahsedicem size epidural sezeryan olanlar yardımcı olursa cok sevinirim. Panik atağım da var iyice günler geçmez oldu
1) ameliyat esnasında ağrı sızı hissedermiyim uyuşmazmıyım diye cok korkuyorum.
2) sonda öncemi takılıyor uyuştuktan sonramı. Önceyse acılı birşeymi
3) ameliyat esnasında panik olursam ne olcak eşimide almıyorlar yanımda
Çok teşekkür ederiz canım inşAllahCanım öncelikle geçmiş olsun hemencecik toparlar inşallah bence iyiki hislerini dinledin sen
Açlık durumuna gelirsek lokal anestezi uygulanacağı için aslında gerek yok hiç hatta tok olsa daha iyi uyur büyük ihtimalle tok olunca. Ama tokluk durumunda kusma falan olabiliyor özellikle yenidoğanlarda ya aspire eder belki sünnet sırasında diye böyle birşey talep edebiliyorlar biraz kendilerini garantiye almak adına
Biraz hekim yaklaşımına bağlı mesela ben doğumda deli gibi su ve meyve suyu içtim hurma yedim ama çoğu hekim buna izin vermiyor sezaryene dönebilir diye aç kalmasını istiyorlar onun gibi bu da
yoksa senin beslenenin bir zararı olmaz sen de olmadığını görmüşsündür
Tarttıgın zaman onemli ac tok olması kaka yapması farkediyo gun ıcınde 200gr farkettiği oluyo3500 cıkmıstı evde doktora gittik 3300
Amin inşAllah canım çok teşekkürlerAllah damatlığını da göstersin inş
Çok doğru söylüyorsun canım virüs dolu hastaneler iyi olmuş evde olması şuan nasıl iyi mi hissediyor mu bişeyTeşekkürler canımm valla hiçbiri, sünnetçi yaptıhastanede yaptırmak istedik ama üroloji dr u sünnete gerek yok dedi ama çocuk çişini yapamıyordu kesinlikle sünnetle alakalı bi durumdu yani covidden dolayı ameliyatlar yapılmıyormuş bi haftadır dr da yapmak istemediği için öyle dedi galiba ya da genç bi doktordu anlamadı. Mecburen evde sünnetçi yaptı ama daha iyi oldu. Hastaneler virüs ve enfeksiyon dolu
Biraz ağrısı var gaz da var sanki. Baktım uyumuyor yarım fitil verdim. Mecbur olmadıkça verme taraftarı değilim ama sürekli hareket ediyor huzursuz oluyor o sinirle bacaklarını birbirine sürtüyo dikişlere zarar vermesin diye verdim. Şu 3 gün geçseydi yarası da iyileşseydi biÇok doğru söylüyorsun canım virüs dolu hastaneler iyi olmuş evde olması şuan nasıl iyi mi hissediyor mu bişey
Canım bence adet olmak o kadar da kötü değil. Ben ilk çocuğumda 7 ay olmamıştım karnım davul gibi şişti..
Bnmde com agrılı gecer o gün ilaç içmesem ayaga kalkamam ben de pko var 2 3 ay olmadıgım için mi öle olurdu bilmiyorum sonra dogum kontrol kullandım ağrısız gecmeye başlamıstıBir yandan haklısında canım benimde adetlerim ağrılı geçiyor o yüzden öyle dedim
Ben uyumuyorummmmHerkes uyuyor heralde bizim emzirme saatimiz artık hergün aynı saatte uyanıyoruz bizim ki 5den önce kalkmıyor uyku daha tatlı geliyor yada babasını cok seviyor işe gidecek diye sessiz sessiz uyuyor
Kalkan ben varimHerkes uyuyor heralde bizim emzirme saatimiz artık hergün aynı saatte uyanıyoruz bizim ki 5den önce kalkmıyor uyku daha tatlı geliyor yada babasını cok seviyor işe gidecek diye sessiz sessiz uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?