2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hayrlı olsun cnm Allah mürüvetini de göstersin mi denir ne demir bilmşyorum ama rahatlamasına sevindim Bi skntı vardı sanırım ben kacırdım senn msjları
Teşekkürler canım amin Allah razı olsun. Evet ya idrarını yaparken çok çok ağlıyordu. Hepimiz öyleyiz sanırım bebişlerimizle uğraşmaktan tüm mesajları okuyamıyoruz ben eskiden hepsini okurdum. Tabi çok daha güzel muhteşem uğraşlarımız var artık Şimdi denk geldiğim ve bildirim geldiği kadar okuyabiliyorum

Kızlar sünnet yaptırırken lokal anestezide bazı yerler 4 saat açlık istiyo,bazı yerler emzirebilirsiniz diyo..nasıl oluyo bu fark..aç bırakmak çok zor değil mi

Dün bizim paşayı sünnet ettirdik kızlar. Çocuk bi rahatladı daha yarası varken bile. Dünden beri ağlama krizi yok sancı yok. Uslu uslu çişini yapıyor İnşAllah şifa olur yavruşuma
Dahada iyi olur inşallah cnmm detayları paylaşır mısın,,Lokal mi genel mi oldu,,aç kaldımı sünnetten önce,,bende şimdi araştırıyorum yaptırıcaz sünnetini inşallah

Bende kaynana varken rahattım da bgn tek kaldım yemek filan derken nevrim döndü neyseki bgn uyudu da biraz rahat ettim bende okuyabildiğim kdryla okumaya calsyrm işte herkes aynı dediğin gibi

Dahada iyi olur inşallah cnmm detayları paylaşır mısın,,Lokal mi genel mi oldu,,aç kaldımı sünnetten önce,,bende şimdi araştırıyorum yaptırıcaz sünnetini inşallah
İnşAllah canım çok teşekkürler. Hastanede yaptırmadık biz yani yaptıramadık. Burda ilçedeki devlet hastanesinde 1 haftadır ameliyatları durdurmuşlar , pandemiden dolayı vakalar çok arttığı için. Merkeze de gitmek istemedik covidden dolayı. Kp lerin anıdığı temizliğe dikkat eden bi sünnetçide yaptırdık. Lokal anestezi oldu. Aç kalmadı hatta adam gelmeden yarım saat önce emzirmiştim bişe demedi adam da emzirmekle alâkalı. Lokal yaptığı için aç kalmasına gerek yok heralde

Yaa ne güzel..bende öZel bi hastaneyle görüştüm,üroloji doktoru dediki 4 saat açlık gerekiyo lokal için...ben 4 saat nasıl aç bırakabilirimki bu hastane böyle yapıyo galiba diye düşünmek istiyorum bende

Allah damatlığını da göstersin inş

Ben doktorumuza sormayı unutmuşum malum erken oldukları için biz 2 aylık olduk aslında kullanabiliriz e bebekten alacaktım hafta sonu çalışan bayan daha çok erken ben 5. Ayda başladım dedi kafam karıştı
İşte benim aldığım yenidoğan uyumlu. Diğerleri için erken tabı

Kac günlük bebegin benmkinin 4 saat uyudugu oluyo artık daha uzun ac kalabiliyorlar

Mesajına bakıp bakıp duygulanıyorum. O ilk heyecanlar korkular hepsi çok güzeldi. Tabi şuan daha güzel mucizelerimiz yanımızda kucağımızda kokusu burnumuzda ne ağlak bişe oldum ben böyle ya
Ağlak olmak anneliğin doğasından sanırım. Ben hala ninni dinleyemiyorum mesela Evet bazen usg goruntusulerine denk geliyorum çok duygulanıyorum ya şimdi hızlıca büyüyorlar tipimiz bile değişmiş bizim ilkndogdugu güne göre.
Ayy bizim de yarın sünnet günümüz. Ben streslliyim biraz ilk kez oğlum benden ayrı bir yere gidecek korkar mi acaba diye Lokal anestezi olacak, doktora anne sütü ve emziğini vereceğim.insallah kendini yalnız hissetmez orada.
Sonrası bakımı zor mu peki? Karton bardak ile kapatın diyorlar.

Bizimki öyle bir şey demedi çocuk cerrahi. Hatta biberonda süt verin emsin işlem sırasında sakin kalsın dedi

Çok geçmiş olsun canım ohhh rahatlamıştır bebişkooo geçer inşallah canım artık aradan çıkmış oldu ne iyi çocuk cerrahı mı yaptı üroloji doktoru falan mı canım

4 saat çok fazla değil mi yenidoğanda açlık sınırı 3 saat diye biliyorum ben. Ben emzirdim bi zararı olmuş mudur ya o açlığı kusarsa felan diye mi aç bırakın diyolar ?

Bizimki her gün değişiyo. Her gün ailelerden birine benziyo en çok babasına benziyo ben de çok memnunum bu durumdan 40 güne kadar öyle olurmuş canım dediklerine göre

Senin yine ayrı bi yerde olacak ben bizzat şahit oldum. İzledim sünnet edilişini. Sakinleştirdim yavrumu o an yüzüne dokunarak ama sonrası çok ağladım dünden beri de çok üzgünüm keşke başka odaya gitseydim görmeseydim
Bakımı çok zor değil dün sünnetçi sargı beziyle sarmıştı zaten o bölgeyi. Öğlen gelip sargı bezini çıkardı kurumuş gibi sanki. Bi krem aldırdı eczaneden bi tane de dr yazmıştı o da soğutuyo yarayı rahatlatıyo dedi. İkisini karıştırdık bi kutuda sürcez her gün. Karton bardak felan söylemedi hatta kremi sürdükten sonra açık kalsın bi müddet hava alsın daha çabuk iyileşir dedi. 10 15 dk öyle açık kaldı.

Hadi gözünüz aydın. maşallah Kerem paşaya damaylığınıda gör inşaallah.

Benimki de böyle. Yavrucum onların taktiği o nasıl olsa sen datanamaayıp yapacan diye öyle diyolar. Sen de yapar mı zNnediyosun ah be canım benim ya bunlar anasının gözü gelme bu oyunlara... Bir dost

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…