- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Teşekkürler canım amin Allah razı olsun. Evet ya idrarını yaparken çok çok ağlıyordu. Hepimiz öyleyiz sanırım bebişlerimizle uğraşmaktan tüm mesajları okuyamıyoruz ben eskiden hepsini okurdum. Tabi çok daha güzel muhteşem uğraşlarımız var artıkHayrlı olsun cnm Allah mürüvetini de göstersin mi denir ne demir bilmşyorum ama rahatlamasına sevindim Bi skntı vardı sanırım ben kacırdım senn msjları
Canım bence adet olmak o kadar da kötü değil. Ben ilk çocuğumda 7 ay olmamıştım karnım davul gibi şişti..Ufss ilk adetimi oldum ya ne güzeldi adetsizşans burdada buldu beni kimisi doğumdan sonra 1 sene olmazmış
Dahada iyi olur inşallah cnmmDün bizim paşayı sünnet ettirdik kızlar. Çocuk bi rahatladı daha yarası varken bile. Dünden beri ağlama krizi yok sancı yok. Uslu uslu çişini yapıyor İnşAllah şifa olur yavruşuma
Bende kaynana varken rahattım da bgn tek kaldım yemek filan derken nevrim döndü neyseki bgn uyudu da biraz rahat ettim bende okuyabildiğim kdryla okumaya calsyrm işte herkes aynı dediğin gibiTeşekkürler canım amin Allah razı olsun. Evet ya idrarını yaparken çok çok ağlıyordu. Hepimiz öyleyiz sanırım bebişlerimizle uğraşmaktan tüm mesajları okuyamıyoruz ben eskiden hepsini okurdum. Tabi çok daha güzel muhteşem uğraşlarımız var artıkŞimdi denk geldiğim ve bildirim geldiği kadar okuyabiliyorum
Aptamil 1 prosyneoHangi mamayı kullanıyorsun
İnşAllah canım çok teşekkürler. Hastanede yaptırmadık biz yani yaptıramadık. Burda ilçedeki devlet hastanesinde 1 haftadır ameliyatları durdurmuşlar , pandemiden dolayı vakalar çok arttığı için. Merkeze de gitmek istemedik covidden dolayı. Kp lerin anıdığı temizliğe dikkat eden bi sünnetçide yaptırdık. Lokal anestezi oldu. Aç kalmadı hatta adam gelmeden yarım saat önce emzirmiştim bişe demedi adam da emzirmekle alâkalı. Lokal yaptığı için aç kalmasına gerek yok heraldeDahada iyi olur inşallah cnmmdetayları paylaşır mısın,,Lokal mi genel mi oldu,,aç kaldımı sünnetten önce,,bende şimdi araştırıyorum yaptırıcaz sünnetini inşallah
Yaa ne güzel..bende öZel bi hastaneyle görüştüm,üroloji doktoru dediki 4 saat açlık gerekiyo lokal için...ben 4 saat nasıl aç bırakabilirimkiİnşAllah canım çok teşekkürler. Hastanede yaptırmadık biz yani yaptıramadık. Burda ilçedeki devlet hastanesinde 1 haftadır ameliyatları durdurmuşlar , pandemiden dolayı vakalar çok arttığı için. Merkeze de gitmek istemedik covidden dolayı. Kp lerin anıdığı temizliğe dikkat eden bi sünnetçide yaptırdık. Lokal anestezi oldu. Aç kalmadı hatta adam gelmeden yarım saat önce emzirmiştim bişe demedi adam da emzirmekle alâkalı. Lokal yaptığı için aç kalmasına gerek yok heralde
Allah damatlığını da göstersin inşÇok teşekkür ederiz canımdarısı başınıza olsun. Bizimki çişini yapamıyordu çişini yapacakken ağlama krizine giriyordu. 9 10 saat yapamadığı oldu sancıyla yapıyodu yaptıktan sonra anca susuyor rahatlıyodu. Derisi deliğini mi kapatıyordu noluyodu anlamadık. Bi de sünnetçi enfeksiyon oluşmuş o da sancı yapar, geçecek inşAllah dedi
İşte benim aldığım yenidoğan uyumlu. Diğerleri için erken tabıBen doktorumuza sormayı unutmuşum malum erken oldukları için biz 2 aylık olduk aslında kullanabiliriz e bebekten alacaktım hafta sonu çalışan bayan daha çok erken ben 5. Ayda başladım dedi kafam karıştı
Kac günlük bebegin benmkinin 4 saat uyudugu oluyo artık daha uzun ac kalabiliyorlarYaa ne güzel..bende öZel bi hastaneyle görüştüm,üroloji doktoru dediki 4 saat açlık gerekiyo lokal için...ben 4 saat nasıl aç bırakabilirimkibu hastane böyle yapıyo galiba diye düşünmek istiyorum bende
Hmm anladım canım arada öyle bir fark olduğunu bilmiyordumİşte benim aldığım yenidoğan uyumlu. Diğerleri için erken tabı
Ağlak olmak anneliğin doğasından sanırım. Ben hala ninni dinleyemiyorum meselaMesajına bakıp bakıp duygulanıyorum. O ilk heyecanlar korkular hepsi çok güzeldi. Tabi şuan daha güzel mucizelerimiz yanımızda kucağımızda kokusu burnumuzdane ağlak bişe oldum ben böyle ya
Ayy bizim de yarın sünnet günümüz. Ben streslliyim biraz ilk kez oğlum benden ayrı bir yere gidecek korkar mi acaba diyeTeşekkürler canım amin Allah razı olsun. Evet ya idrarını yaparken çok çok ağlıyordu. Hepimiz öyleyiz sanırım bebişlerimizle uğraşmaktan tüm mesajları okuyamıyoruz ben eskiden hepsini okurdum. Tabi çok daha güzel muhteşem uğraşlarımız var artıkŞimdi denk geldiğim ve bildirim geldiği kadar okuyabiliyorum
Bizimki öyle bir şey demedi çocuk cerrahi. Hatta biberonda süt verin emsin işlem sırasında sakin kalsın dediYaa ne güzel..bende öZel bi hastaneyle görüştüm,üroloji doktoru dediki 4 saat açlık gerekiyo lokal için...ben 4 saat nasıl aç bırakabilirimkibu hastane böyle yapıyo galiba diye düşünmek istiyorum bende
Çok geçmiş olsun canım ohhh rahatlamıştır bebişkoooÇok teşekkür ederiz canımdarısı başınıza olsun. Bizimki çişini yapamıyordu çişini yapacakken ağlama krizine giriyordu. 9 10 saat yapamadığı oldu sancıyla yapıyodu yaptıktan sonra anca susuyor rahatlıyodu. Derisi deliğini mi kapatıyordu noluyodu anlamadık. Bi de sünnetçi enfeksiyon oluşmuş o da sancı yapar, geçecek inşAllah dedi
4 saat çok fazla değil mi yenidoğanda açlık sınırı 3 saat diye biliyorum ben. Ben emzirdim bi zararı olmuş mudur ya o açlığı kusarsa felan diye mi aç bırakın diyolar ?Yaa ne güzel..bende öZel bi hastaneyle görüştüm,üroloji doktoru dediki 4 saat açlık gerekiyo lokal için...ben 4 saat nasıl aç bırakabilirimkibu hastane böyle yapıyo galiba diye düşünmek istiyorum bende
Ben de dr a açlık krizim oluyordu bugün olmuyor diye gittimDedikten sonra 6 ay bulantı geri kalan zamanda da mide yanması yaşadı. İlk zamanlar prilamla sonra da gaviscon la bütünleşti midesi
Bizimki her gün değişiyo. Her gün ailelerden birine benziyo en çok babasına benziyoAğlak olmak anneliğin doğasından sanırım. Ben hala ninni dinleyemiyorum meselaEvet bazen usg goruntusulerine denk geliyorum çok duygulanıyorum ya şimdi hızlıca büyüyorlar tipimiz bile değişmiş bizim ilkndogdugu güne göre.
Ayy bizim de yarın sünnet günümüz. Ben streslliyim biraz ilk kez oğlum benden ayrı bir yere gidecek korkar mi acaba diyeLokal anestezi olacak, doktora anne sütü ve emziğini vereceğim.insallah kendini yalnız hissetmez orada.
Sonrası bakımı zor mu peki? Karton bardak ile kapatın diyorlar.
Çok teşekkür ederiz canımdarısı başınıza olsun. Bizimki çişini yapamıyordu çişini yapacakken ağlama krizine giriyordu. 9 10 saat yapamadığı oldu sancıyla yapıyodu yaptıktan sonra anca susuyor rahatlıyodu. Derisi deliğini mi kapatıyordu hnoluyodu anlamadık. Bi de sünnetçi enfeksiyon oluşmuş o da sancı yapar, geçecek inşAllah dedi
Hadi gözünüz aydın.maşallah Kerem paşaya damaylığınıda gör inşaallah.
Benimki de böyle. Yavrucum onların taktiği o nasıl olsa sen datanamaayıp yapacan diye öyle diyolar. Sen de yapar mı zNnediyosun ah be canım benim ya bunlar anasının gözü gelme bu oyunlara... Bir dostAnam senn ki gibi kocam olsa ben yerimden kalkmam yükledikçe yüklerim maşallah de bencebenm eşim de yapar ama bu kdr değil.. He yapmam demiyor ama o yapana kdr da deli oluyorum en son kalkıp yapıyorum mesela bulasık yerleşecek tmm yaparım diyor sonra unutuyor makinede 2 gün bekliyor yoksa yapmam dediğini duymadım bende bide diyor ki cok acelecisin yaparız nolcak beklesin filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?