2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ayy yavrular ya erkek bebek olmak da zor Cis atmış iyi yapmış sen misin pipisini kesen
Ağrı kesici ne kadar veriyorsun peki? Bir de kucağına alırken dikkat ediyor musun ben şimdi korkarım canını yakicam diye

Korkma canım dikiş oluyo orda zaten çok yanmaz canı ve çabuk kabuklaşıyor. Daha 2 gün geçmemiş kabuklaştı bizimki. Bi de krem veriyolar o rahatlatıyor. Sadece bezini değiştirirken biri sana yardım etsin bacaklarını tutsun öyle değişin ve daha sık değiştir bezini öyle okumuştum bi yerde. Normalde 3 saatte 1 değişirim şimdi daha sık değiştiriyorum bakıyorum 1 kez az bişe bişe idrar yapsa bile değiştiriyorum

Sen misin pipimi kesen alsana

Ayy yavrular ya erkek bebek olmak da zor Cis atmış iyi yapmış sen misin pipisini kesen
Ağrı kesici ne kadar veriyorsun peki? Bir de kucağına alırken dikkat ediyor musun ben şimdi korkarım canını yakicam diye
Çiş atmadık kimse bırakmadı Bana nerdeyse her gün atıyo eşime, babaannesine sünnetçi de payını aldı
Kremi günde bi kez sürüyorum bolca sürülüyo. Gün boyu kalıyo orda o merhem. Islak mendille felan silme canım diğer kısımları sil sadece ağlarsa yarım fitil kullanabilirsin yazıktır ağlamasın yavru ben dün gece de attım baktım uyuyamıyor. Damlayı da aksatmadan veriyorum ben ki bi de gaz için ağlamasın normalde düzenli kullanmam geceleri veririm sadece
Kucağıma alırken evet ön kısmını bi yere değdirmemeye çalışıyorum. Gazını da ayaklarını dizlerimin üstüne alıyorum hafif yüksekte karşıma alarak ön kısımları yine değdirmeden sırtına masaj yaparak çıkarıyorum omuzdaki gibi güzel çıkarmıyo ama olsun bikaç gün öyle idare edecez varsın kussun

Son düzenleme:
Ay bi an gözümde canlandırdım Allah yardım etsin kolik bebek tek başına zaten bütün enerjiyi bitiriyo bide ikiz valla cennet iki kere ayaklarının altında.

Bahşiş vermiş annesi.

Eve geçince okuyacam detaylı şimdi hastaneden çıkış yapıcaz

Herkes uyuyor heralde bizim emzirme saatimiz artık hergün aynı saatte uyanıyoruz bizim ki 5den önce kalkmıyor uyku daha tatlı geliyor yada babasını cok seviyor işe gidecek diye sessiz sessiz uyuyor

Ben uyumuyorummmm Maşallah canım, uyusun uyuyabildiği kadar. Sende uyu bari o uyurken. Benimki de nerdeyse 5’ten önce uyumuyo Genelde bu saatlerde de emzirme saatimiz oluyo.

Kalkan ben varim 12 bucukta yatti simdi kalkacak, ikinmaya basladi. Birkac aydan once geceyle gunduzu ayirt edemez deniyor ama gece hep uzun uyuyor. Simdiden anliyor bence.
Ben de vardım foruma bile giremedim beni ve tüm yatağı kaka yaptı gece hadi dedim rahatladı sonra da ne meme istiyor ne memeden ayrı kalıyor tüm evi turladık bi dakika uyuyor sonra kalkıyor sanki sancı var gibi nasıl tekmeliyor yüzümü boynumu tırmaladı kuzu günde iki üç kere böyle durumlar oluyor 2-3 saat sürüyor Halime şükrediyorum ama Atak haftası biteydi kuzum rahatlasaydı
Bir de ne zaman ana kucağına koyup eşimle yatsam uyanıp mırıldanıyor beni de aranıza alın diye sanki eşim sabaha karşı salona geçti arkasından biz geldik aramızda uyudu yine bir ara ana kucağına koymuştum sinirli sinirli kalktı aramıza aldım geri uyudu bizi Başbaşa bırakmayacak bu sıpa tek benimle olsa sorun yapmıyor gündüz yatıyor hep ana kucağında
Bir ara yalnız kaldık eşim sarılıp uyumayı özlemişim diyor aylardır kızla yatıyoruz tabi hamilelikte de göbekten sarılamıyordduk
Bir de ne zaman kahve koysam uyanıyor kesin kokusunu alıyor sıcak kahve içemedim bir türlü hep ice coffee
Bizde de devam ediyor 6. Haftadan sonra düzeliyormuş bazen keçi gibi ses çıkarıyor bazen köpek gibi nefes alıyor

Mermaid1991 canım geçmiş olsun ağrıları da hemencecik geçer inşallah allah damatlığını da göstersin gönlüne göre bir gelinin olsun

Bugün 1 aylık aşı oldu kızım büyük adamlara yaptıkları iğneyle yaptılar kızlar sizinkiler de öyle miydi ben çok şaşırdım çok da üzüldüm söylesek ince küçük üçlü iğneyle yapmazlar mi yeni geldi aklıma

Ay bi an gözümde canlandırdım Allah yardım etsin kolik bebek tek başına zaten bütün enerjiyi bitiriyo bide ikiz valla cennet iki kere ayaklarının altında.
Ah canım sağolasınn Allah razı olsun zor evet uykusuz yorgun çok zor geçiyor

Nasıl yani hayır ince uçlu ile yapıldı bize küçücük bir iğneydi hazır iğneydi zaten

O keçi gibi ses bizde de var bi de patinaj sesi çıkarıyor nasıl yapıyor hayret ediyorum geçmiş olsun canim inşallah bir an evvel atlatırsınız sıcak kahve icebiliyormuyduk ben içemediğimden kahveden soğudum sıcak şeyler ağzında pamukcuk yapıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…