- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Amin inşAllah çok teşekkürler rengarenk teyzemizHem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun darısı damatlığına olsun
Ayy yavrular ya erkek bebek olmak da zorBişe kalmaz demek isterim ama bizimkinin ağrısı var hafif. Böyle yüzünü ekşitiyo, kısa süreli düşük ses tonuyla ağlıyo bacaklarını kapatarak anlıyorum kuzum diyorum orda bi ağrı var
Ama sizinkinin olmaz inşAllah bizimki farklı. Sünnetçi lokal aldıktan sonra ağlamaz bebekler dedi uyuşur hissetmez hiç artık dedi ama bizimki ağladı Sünnetçi de şaşırdı ağlamaması gerekir dedi. Çünkü çişi geldi sancısı oldu ona ağladı aslında sünnete değil. Sonra da sünnetçiye çiş attı
Korkma canım dikiş oluyo orda zaten çok yanmaz canı ve çabuk kabuklaşıyor. Daha 2 gün geçmemiş kabuklaştı bizimki. Bi de krem veriyolar o rahatlatıyor. Sadece bezini değiştirirken biri sana yardım etsin bacaklarını tutsun öyle değişin ve daha sık değiştir bezini öyle okumuştum bi yerde. Normalde 3 saatte 1 değişirim şimdi daha sık değiştiriyorum bakıyorum 1 kez az bişe bişe idrar yapsa bile değiştiriyorumŞimdi cıktı oğlum içeriden uyuyordu verdiklerinde. Inşallah cani yanmamıştır yaDoktor öğleden sonra görüşürüz dedi herhalde o zamana kadar bir şeye gerek yok. Ama korkuyorum şimdi altini degistirirken canini yakarsam diye Zaten bebegimi doktora teslim ederken salya sümük verdim bebeğinden çok ben ağladım herhalde. Yarına bir şey kalıyor mu peki?
Sen misin pipimi kesen alsanaBişe kalmaz demek isterim ama bizimkinin ağrısı var hafif. Böyle yüzünü ekşitiyo, kısa süreli düşük ses tonuyla ağlıyo bacaklarını kapatarak anlıyorum kuzum diyorum orda bi ağrı var
Ama sizinkinin olmaz inşAllah bizimki farklı. Sünnetçi lokal aldıktan sonra ağlamaz bebekler dedi uyuşur hissetmez hiç artık dedi ama bizimki ağladı Sünnetçi de şaşırdı ağlamaması gerekir dedi. Çünkü çişi geldi sancısı oldu ona ağladı aslında sünnete değil. Sonra da sünnetçiye çiş attı
Çiş atmadık kimse bırakmadıAyy yavrular ya erkek bebek olmak da zorCis atmış iyi yapmış sen misin pipisini kesen
Ağrı kesici ne kadar veriyorsun peki? Bir de kucağına alırken dikkat ediyor musun ben şimdi korkarım canını yakicam diye
Ay bi an gözümde canlandırdım Allah yardım etsin kolik bebek tek başına zaten bütün enerjiyi bitiriyo bide ikiz valla cennet iki kere ayaklarının altında.Canım oğlum çok sakin ana kucağında yatıyor zaten kızım kolik onu sürekli kucakta tutmak gerekiyor bende kanguru alıp kızımı kanguruya gerek olursa oturup oğlumu da ayağımda sallarım diye düşündüm
Bahşiş vermiş annesi.Bişe kalmaz demek isterim ama bizimkinin ağrısı var hafif. Böyle yüzünü ekşitiyo, kısa süreli düşük ses tonuyla ağlıyo bacaklarını kapatarak anlıyorum kuzum diyorum orda bi ağrı var
Sen misin pipimi kesen alsana
HahahBahşiş vermiş annesi.
Teşekkürler canım kolayca atlatırsınız siz de inşAllah
Eve geçince okuyacam detaylı şimdi hastaneden çıkış yapıcazÇiş atmadık kimse bırakmadıBana nerdeyse her gün atıyo eşime, babaannesine sünnetçi de payını aldı
Kremi günde bi kez sürüyorum bolca sürülüyo. Gün boyu kalıyo orda o merhem. Islak mendille felan silme canım diğer kısımları sil sadece ağlarsa yarım fitil kullanabilirsin yazıktır ağlamasın yavru ben dün gece de attım baktım uyuyamıyor. Damlayı da aksatmadan veriyorum ben ki bi de gaz için ağlamasın normalde düzenli kullanmam geceleri veririm sadece
Kucağıma alırken evet ön kısmını bi yere değdirmemeye çalışıyorum. Gazını da ayaklarını dizlerimin üstüne alıyorum hafif yüksekte karşıma alarak ön kısımları yine değdirmeden sırtına masaj yaparak çıkarıyorum omuzdaki gibi güzel çıkarmıyo ama olsun bikaç gün öyle idare edecez varsın kussun
Herkes uyuyor heralde bizim emzirme saatimiz artık hergün aynı saatte uyanıyoruz bizim ki 5den önce kalkmıyor uyku daha tatlı geliyor yada babasını cok seviyor işe gidecek diye sessiz sessiz uyuyor
Ben uyumuyorummmmMaşallah canım, uyusun uyuyabildiği kadar. Sende uyu bari o uyurken. Benimki de nerdeyse 5’ten önce uyumuyo Genelde bu saatlerde de emzirme saatimiz oluyo.
Ben de vardım foruma bile giremedimKalkan ben varim12 bucukta yatti simdi kalkacak, ikinmaya basladi. Birkac aydan once geceyle gunduzu ayirt edemez deniyor ama gece hep uzun uyuyor. Simdiden anliyor bence.
Bizde de devam ediyor 6. Haftadan sonra düzeliyormuş bazen keçi gibi ses çıkarıyor bazen köpek gibi nefes alıyorgünaydınnnnn
ah bu bebeler. benimki de nasıl gürültülü gerinleşiyor anlatamam. uyanıyorum ağlayacak diye o uykuya devam ediyor.
bir de böyle gırtlaktan hızlı hızlı nefes kalmamız varki o da gürültülü. sizinki de yapıyor mu? hani köpeklerin bir nefes alışı var ya hızlı hızlı aynı öyle
Tamam canım krem felan yazdı mı ismini söyler misin. Yazmadıysa bizdeki çok iyiymiş ondan alınEve geçince okuyacam detaylı şimdi hastaneden çıkış yapıcaz
Ah canım sağolasınn Allah razı olsun zor evet uykusuz yorgun çok zor geçiyorAy bi an gözümde canlandırdım Allah yardım etsin kolik bebek tek başına zaten bütün enerjiyi bitiriyo bide ikiz valla cennet iki kere ayaklarının altında.
Nasıl yani hayır ince uçlu ile yapıldı bize küçücük bir iğneydi hazır iğneydi zatenBugün 1 aylık aşı oldu kızım büyük adamlara yaptıkları iğneyle yaptılar kızlar sizinkiler de öyle miydi ben çok şaşırdım çok da üzüldümsöylesek ince küçük üçlü iğneyle yapmazlar mi yeni geldi aklıma
O keçi gibi ses bizde de var bi de patinaj sesi çıkarıyor nasıl yapıyor hayret ediyorumBen de vardım foruma bile giremedimbeni ve tüm yatağı kaka yaptı gece hadi dedim rahatladı sonra da ne meme istiyor ne memeden ayrı kalıyor tüm evi turladık bi dakika uyuyor sonra kalkıyor sanki sancı var gibi nasıl tekmeliyor yüzümü boynumu tırmaladı kuzu günde iki üç kere böyle durumlar oluyor 2-3 saat sürüyor Halime şükrediyorum ama Atak haftası biteydi kuzum rahatlasaydı
Bir de ne zaman ana kucağına koyup eşimle yatsam uyanıp mırıldanıyor beni de aranıza alın diye sankieşim sabaha karşı salona geçti arkasından biz geldik aramızda uyudu yine bir ara ana kucağına koymuştum sinirli sinirli kalktı aramıza aldım geri uyudu bizi Başbaşa bırakmayacak bu sıpa tek benimle olsa sorun yapmıyor gündüz yatıyor hep ana kucağında
Bir ara yalnız kaldık eşim sarılıp uyumayı özlemişim diyoraylardır kızla yatıyoruz tabi hamilelikte de göbekten sarılamıyordduk
Bir de ne zaman kahve koysam uyanıyor kesin kokusunu alıyor sıcak kahve içemedim bir türlü hep ice coffee
Bizde de devam ediyor 6. Haftadan sonra düzeliyormuş bazen keçi gibi ses çıkarıyor bazen köpek gibi nefes alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?