2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ucu hangi renkti canım enjektörün hatırlıyor musun benim de ilk topuk kanı alınırken yeşille aldı ve kaç kere deldi öncesinde masaj falan da yapmadı bir de ikinciye çağırıldık çok sinirlendim bu konularda sağlıkçı olarak tepki vermem ama ikinci kez üç kere delince sinirlendim net birşey de söylemedi neden ikinci alınıyor asmyi değiştirdim birinci ay aşısında baktım özellikle küçük sarı enjektör ucu kullandı bazıları maalesef ya malzeme olmadığı için ya da umarsız oldukları için bilmiyorum aynısını kullanıyor

SMA kullanan varmı kızlar memnunmusunuz hangi modelini kullanıyorsunuz yenisi mi ne çıkmış kimi memnun kimi değil bileniniz var mı ????

Ben içiyorum humanayı da rezeneyi de sıcak içiyorum şükür öyle problem olmadı ama kahveyi sıcak içemedim hiç

Bizde de devam ediyor 6. Haftadan sonra düzeliyormuş bazen keçi gibi ses çıkarıyor bazen köpek gibi nefes alıyor
Yaa 6.haftadan sonra geçecek mi çok sevindim bunu okuduğuma tam ağlıcak gibi ses çıkartıyo uzun uzun ama bakıyorum yok uyanık bile değil uykuda o sesi çıkartıyo. Bazen kedi bazen köpek bazen de keçi gibi sesler kv gazı var ondan çıkarıyo o sesi dedi ama bilemedim

Turuncuydu sanırım canım

SMA kullanan varmı kızlar memnunmusunuz hangi modelini kullanıyorsunuz yenisi mi ne çıkmış kimi memnun kimi değil bileniniz var mı ????
Ben sma optipro kullanıyorum ama düzenli ve her öğün değil
Ambalajında yuvarlak sarı petekler var o yenisiymiş biz ondan başlamıştık kabızlık yapmadı ama anne sütü de aldığından yapmamış olabilir doktorumuz önermişti bir sıkıntı yaşamadık henüz

Ya kızlar bebeğim bugün sabah çok zor uyudu uyuyamadıkça sinirlendi ağladı memeyi almadı huysuzdu.
sonra güzelce yeni dalmıştı ki dışarıdan çok gürültülü bir ses geldi bir anda irkildi ağlamaya başladı kızardı morardı nefesi kesildi gibi oldu bacaklarını diretti dümdüz oldu kucağımda çok korktum çok
Katılma nöbeti gibi ama daha büyük bebeklerde görüşülürmüş bir daha yaşamak istemiyorum ya sizinkilerde oluyor mu hiç napıyorsunuz

Bizimki küçücük degildi baya soktu bacağına hatta nasıl bu kadar girdi diye hayret ettim ben bizim kan sulandırıcı iğne ucu gibi bişey bekliyordum
Evet bize vurulan öyleydi kan sulandırıcı iğne kadar inceydi tamamını soktu gene ama iğne ince küçüktü malzeme eksikliği vAr sanırım sağlık ocağında 2.ay aşısı olduk bugün iki bacaktan bir koldan yapıyorlar canım istersen sağlık ocağını değiştir

Kuzenimle konuştum demin o da aile hekimliğinde uzmanlık yapıyor iğneye göre değişir dedi deri altına yapılan ince uçlu ve kısa kasa yapilan daha uzun o yüzden iğneyi degsitirmiyoruz dedi ben de bilemedim

Reflü yapıyor mu bi denemek istiyorum

Bizde hala yalnız kalamadık cunkü sadece gece uyuyor uzunca onda da bizde uyıyrouz artık yorgunluktan yataga yapısıyoruz

Canım korkmuştur tam daldığı için kasılmıştır korkma hemen kucağına alıp sakinleştir konuş sakinleşince de meme ver bazen en ufak seste benimki de titreyip kasılıyor anne karnından gelen refleksleri bebeklerin zamanla geçecek bu durum üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…