2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben uyumuyorummmm Maşallah canım, uyusun uyuyabildiği kadar. Sende uyu bari o uyurken. Benimki de nerdeyse 5’ten önce uyumuyo Genelde bu saatlerde de emzirme saatimiz oluyo.
Gündüz mü cok uyuyor bizimki gündüz uyumuyor zar zor uyutuyorum gecede uyandıramıyorum hatta 10 dk emiyor tekrar uyuyor meme için agzını bile açmıyor ilginç Bi cocuk

Kalkan ben varim 12 bucukta yatti simdi kalkacak, ikinmaya basladi. Birkac aydan once geceyle gunduzu ayirt edemez deniyor ama gece hep uzun uyuyor. Simdiden anliyor bence.
Aynen bencede bizde 12 bckta uyuduk ben gündüz hiç 4 5 saat uyudugunu görmedşm ama geceleri hep aynı en gec 1 gibi uyuyoruz 5 bck 6 gibi kalkıyoruz

Gündüz mü cok uyuyor bizimki gündüz uyumuyor zar zor uyutuyorum gecede uyandıramıyorum hatta 10 dk emiyor tekrar uyuyor meme için agzını bile açmıyor ilginç Bi cocuk
Gündüz uyuyor evet. İnşallah düzene giricek belli bi dönem sonra. Gece oldu mu uyanma vakti geliyo benim kızın. Gece gündüz farkını öğrensin diye gündüz salonda, gece yatak odasında yatırıyorum. Ama yatak odası sessiz olduğundan mıdır nedir, uyumuyo oraya geçtiğimde genelde.

Çok teşekkürler kızlar kafam netleşti gerçekten şuan

Eşimi nöbete soktum ben,,beraber kalkıyoruz Emziriyorum ben,gazını çıkartıyorum eğer uyumuyosa eşim uyutuyo,uyuyosa koyuyorum yatagına..bu gece iki sefer uyuttu saolsun bende 5 ten beri emme gaz çıkarma kaka tekrar emme uyutma döngüsündeyim

Benim ki de 2 gecedir 1 buçuktan 5 buçuğa kadar uyanık. Gözlerinden uyku akıyor ama derin uykuya geçemiyor

Evet canım ilk 3 gün zor oluyormuş daha da hareketlenmeden yaptırman iyi olmuş bir gün geçti bile

günaydınnnnn

ah bu bebeler. benimki de nasıl gürültülü gerinleşiyor anlatamam. uyanıyorum ağlayacak diye o uykuya devam ediyor.
bir de böyle gırtlaktan hızlı hızlı nefes almamız varki o da gürültülü. sizinki de yapıyor mu? hani köpeklerin bir nefes alışı var ya hızlı hızlı aynı öyle

Şimdi cıktı oğlum içeriden uyuyordu verdiklerinde. Inşallah cani yanmamıştır ya Doktor öğleden sonra görüşürüz dedi herhalde o zamana kadar bir şeye gerek yok. Ama korkuyorum şimdi altini degistirirken canini yakarsam diye Zaten bebegimi doktora teslim ederken salya sümük verdim bebeğinden çok ben ağladım herhalde. Yarına bir şey kalıyor mu peki?

Dün bizim paşayı sünnet ettirdik kızlar. Çocuk bi rahatladı daha yarası varken bile. Dünden beri ağlama krizi yok sancı yok. Uslu uslu çişini yapıyor İnşAllah şifa olur yavruşuma
Hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun darısı damatlığına olsun
Kızlar bu kanguru bende düşünüyorum da kafam karışıyor aslında daha küçük değiller mi kanguru için bacakları açık aralı olmaz mı :/ bilemedim.
Nasıl kullanıcan ikizlerle
Bende bazen pes ediyorum çok yoruyorlar beni
Şimdi memeyi bırakmasınlar diye elimizden geleni yapıyoruz sonrada bağımlıso olacaklar..
Aman bırak evde uslu olsun daha iyi sürekli evdeyiz

Hadi geçmiş olsun olsun darısı damatlığına yarına bişeyciği kalmaz çok çabuk iyileşiyor bebekler

hadi hayırlı olsun.nerde yaptırdın?

kızlar sütlü büsküvili irmik tatlısı yapmıştım. baya süt yapıyor denemek isterseniz. bir oturuşta 3dilim yiyince

Canım oğlum çok sakin ana kucağında yatıyor zaten kızım kolik onu sürekli kucakta tutmak gerekiyor bende kanguru alıp kızımı kanguruya gerek olursa oturup oğlumu da ayağımda sallarım diye düşündüm

Hadi geçmiş olsun olsun darısı damatlığına yarına bişeyciği kalmaz çok çabuk iyileşiyor bebekler
Teşekkür ederim inşallah ya insan hiç kıyamıyor cidden
hadi hayırlı olsun.nerde yaptırdın?
Medicana senin önerdiğin yerde yaptırdım. Doktor gerçekten çok iyi ilgilendi bayağı kucağında alıp götürdü kendisi.

Bişe kalmaz demek isterim ama bizimkinin ağrısı var hafif. Böyle yüzünü ekşitiyo, kısa süreli düşük ses tonuyla ağlıyo bacaklarını kapatarak anlıyorum kuzum diyorum orda bi ağrı var
Ama sizinkinin olmaz inşAllah bizimki farklı. Sünnetçi lokal aldıktan sonra ağlamaz bebekler dedi uyuşur hissetmez hiç artık dedi ama bizimki ağladı Sünnetçi de şaşırdı ağlamaması gerekir dedi. Çünkü çişi geldi sancısı oldu ona ağladı aslında sünnete değil. Sonra da sünnetçiye çiş attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…