Gündüz mü cok uyuyor bizimki gündüz uyumuyor zar zor uyutuyorum gecede uyandıramıyorum hatta 10 dk emiyor tekrar uyuyor meme için agzını bile açmıyor ilginç Bi cocukBen uyumuyorummmmMaşallah canım, uyusun uyuyabildiği kadar. Sende uyu bari o uyurken. Benimki de nerdeyse 5’ten önce uyumuyo Genelde bu saatlerde de emzirme saatimiz oluyo.
Aynen bencede bizde 12 bckta uyuduk ben gündüz hiç 4 5 saat uyudugunu görmedşm ama geceleri hep aynı en gec 1 gibi uyuyoruz 5 bck 6 gibi kalkıyoruzKalkan ben varim12 bucukta yatti simdi kalkacak, ikinmaya basladi. Birkac aydan once geceyle gunduzu ayirt edemez deniyor ama gece hep uzun uyuyor. Simdiden anliyor bence.
Gündüz uyuyor evet.Gündüz mü cok uyuyor bizimki gündüz uyumuyor zar zor uyutuyorum gecede uyandıramıyorum hatta 10 dk emiyor tekrar uyuyor meme için agzını bile açmıyor ilginç Bi cocuk
Çok teşekkürler kızlar kafam netleşti gerçekten şuanÇok teşekkür ederiz canım inşAllaho ağlaması var ya içim gidiyordu her defasında ben de ağlıyordum çoğu zaman o geçti ya dünyalar benim
merwee06 bak canım düşündüğüm gibiymiş kusmasından korkuyorlar ama 20 dk çocuğun kafasını yüksekte tutsan gazını çıkarsan kusmaz bence de tok olsa daha iyi olur şuncacık çocuklar anestezi alıyo ağlıyo yorgun düşüyo bi de 4 saat çok fazla. 1 2 saat olabilir yine belki. Cevap için de teşekkürler canım
Evet canım ilk 3 gün zor oluyormuş daha da hareketlenmeden yaptırman iyi olmuş bir gün geçti bileBiraz ağrısı var gaz da var sanki. Baktım uyumuyor yarım fitil verdim. Mecbur olmadıkça verme taraftarı değilim ama sürekli hareket ediyor huzursuz oluyor o sinirle bacaklarını birbirine sürtüyo dikişlere zarar vermesin diye verdim. Şu 3 gün geçseydi yarası da iyileşseydi bi
Şimdi cıktı oğlum içeriden uyuyordu verdiklerinde. Inşallah cani yanmamıştır yaÇok teşekkür ederiz canım inşAllaho ağlaması var ya içim gidiyordu her defasında ben de ağlıyordum çoğu zaman o geçti ya dünyalar benim
merwee06 bak canım düşündüğüm gibiymiş kusmasından korkuyorlar ama 20 dk çocuğun kafasını yüksekte tutsan gazını çıkarsan kusmaz bence de tok olsa daha iyi olur şuncacık çocuklar anestezi alıyo ağlıyo yorgun düşüyo bi de 4 saat çok fazla. 1 2 saat olabilir yine belki. Cevap için de teşekkürler canım
Hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun darısı damatlığına olsunDün bizim paşayı sünnet ettirdik kızlar. Çocuk bi rahatladı daha yarası varken bile. Dünden beri ağlama krizi yok sancı yok. Uslu uslu çişini yapıyor İnşAllah şifa olur yavruşuma
Nasıl kullanıcan ikizlerleKızlar bu kanguru bende düşünüyorum da kafam karışıyor aslında daha küçük değiller mi kanguru için bacakları açık aralı olmaz mı :/ bilemedim.
Bende bazen pes ediyorum çok yoruyorlar beniO kavgada genellikle biberon gibi istiyorlar memeyi hem az hem yavaş gelince uğraşmak istemiyorlar.
Eğer sakinleştirip memeyi tutturursan yine emmeye başlıyor yutkunma bile duyuyorum ama işte bazen pes ediyorum direkt mama veriyorum.
Aman bırak evde uslu olsun daha iyi sürekli evdeyizBu gün hava güneşliydi doğduğundan beri hiç çıkmadık doktor dışında çıkarım dedim.yarım saat durmadı çocuk sevmedi dışarıyı bütün çocuklar çıkınca durur.bu dışarda ağladı geldiğinden beri uyuyo ters bu çocuk ters.
Hadi geçmiş olsun olsun darısı damatlığına yarına bişeyciği kalmaz çok çabuk iyileşiyor bebeklerŞimdi cıktı oğlum içeriden uyuyordu verdiklerinde. Inşallah cani yanmamıştır yaDoktor öğleden sonra görüşürüz dedi herhalde o zamana kadar bir şeye gerek yok. Ama korkuyorum şimdi altini degistirirken canini yakarsam diye Zaten bebegimi doktora teslim ederken salya sümük verdim bebeğinden çok ben ağladım herhalde. Yarına bir şey kalıyor mu peki?
hadi hayırlı olsun.nerde yaptırdın?Şimdi cıktı oğlum içeriden uyuyordu verdiklerinde. Inşallah cani yanmamıştır yaDoktor öğleden sonra görüşürüz dedi herhalde o zamana kadar bir şeye gerek yok. Ama korkuyorum şimdi altini degistirirken canini yakarsam diye Zaten bebegimi doktora teslim ederken salya sümük verdim bebeğinden çok ben ağladım herhalde. Yarına bir şey kalıyor mu peki?
Hımm, benimde ağrılı olurdu ilk doğumdan sonra geçti çok şükür, demekki şans işi biraz kimisinin geçiyor kimisinin geçmiyor maalesefBir yandan haklısında canım benimde adetlerim ağrılı geçiyor o yüzden öyle dedim
Afiyet olsun benimde aklımda bugün yaparım inşallahkızlar sütlü büsküvili irmik tatlısı yapmıştım. baya süt yapıyor denemek isterseniz. bir oturuşta 3dilim yiyince
Canım oğlum çok sakin ana kucağında yatıyor zaten kızım kolik onu sürekli kucakta tutmak gerekiyor bende kanguru alıp kızımı kanguruya gerek olursa oturup oğlumu da ayağımda sallarım diye düşündümHem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun darısı damatlığına olsun
Nasıl kullanıcan ikizlerle
Bende bazen pes ediyorum çok yoruyorlar beni
Şimdi memeyi bırakmasınlar diye elimizden geleni yapıyoruz sonrada bağımlıso olacaklar..
Aman bırak evde uslu olsun daha iyi sürekli evdeyiz
Teşekkür ederim inşallah ya insan hiç kıyamıyor ciddenHadi geçmiş olsun olsun darısı damatlığına yarına bişeyciği kalmaz çok çabuk iyileşiyor bebekler
Medicana senin önerdiğin yerde yaptırdım. Doktor gerçekten çok iyi ilgilendi bayağı kucağında alıp götürdü kendisi.hadi hayırlı olsun.nerde yaptırdın?
Bişe kalmaz demek isterim ama bizimkinin ağrısı var hafif. Böyle yüzünü ekşitiyo, kısa süreli düşük ses tonuyla ağlıyo bacaklarını kapatarak anlıyorum kuzum diyorum orda bi ağrı varŞimdi cıktı oğlum içeriden uyuyordu verdiklerinde. Inşallah cani yanmamıştır yaDoktor öğleden sonra görüşürüz dedi herhalde o zamana kadar bir şeye gerek yok. Ama korkuyorum şimdi altini degistirirken canini yakarsam diye Zaten bebegimi doktora teslim ederken salya sümük verdim bebeğinden çok ben ağladım herhalde. Yarına bir şey kalıyor mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?