2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sma optipro canım mommm güzel ama kabızlık yaptı şimdi aptamil pronesyo aldım güzel gözüküyor bir tanesi kakasını da yaptı kendi kendine inşallah bu sefer dwğiştirmek zorunda kalmam..

Sma optipro canım mommm güzel ama kabızlık yaptı şimdi aptamil pronesyo aldım güzel gözüküyor bir tanesi kakasını da yaptı kendi kendine inşallah bu sefer dwğiştirmek zorunda kalmam..
Onuda merak ediyorum canım eczaneler getiriyormuş galiba. Bizimki 2 3 günde bir kaka yapıyor ilk aptamile geçtiğimizde üst üste 3 gün yaptı sonra gene 3. Gün yapmaya başladı Aptamilden önceki mamayı niye bıraktınız değişik bi isim söylemiştin sanki canım

Frisolac aldım kabızlık düzelmedi doktor birde Golden goat ve aptamil prosyneo yu dene hangisi iyi gelirse onunla devam et dedi bunuda kullanacam yaramasa frisolac alıcam..
Bizim burdaki eczanede vardı aptamil prosyneo ilk defa aptamilin bir maması güzel geldi bana hiç köpürmedi..

Evet 1 nosu çok köpürüyor gaz sancısını arttırdı dene bakalım bi fark olacakmı bakalım mama bulana kadar bütün mamaları denycez heralde

Benimde ağladığım oluyor ağrıdan pko yok ama evlendikten sonra düzensizleşti zor hamile kaldım zaten..

Hımm, benimde ağrılı olurdu ilk doğumdan sonra geçti çok şükür, demekki şans işi biraz kimisinin geçiyor kimisinin geçmiyor maalesef

Benim şuan ağrım yok inşallah olmazda bundan sonra evlendikten sonra geçer diyorlardı geçmedi belki doğumdan sonra geçer senin gibi umut verdin

Aptamilde sonra tekrar smaya döndük 2gün oldu eskiis gibi cok içmiyor aptamilde şeker oranı yüksek sanırım tadıda güzeldi kokusuda sma okdr değil dün kaka yapmadı gece popodan enjektörle yag verdim eşimin üstüne fıskırttı 2kere yaptı ben cok aglarsa ıkınıp yapamazsa yeğ veriyorum saatlerxe ıkınıp aglamasındansa yag iyi oluyor gazı bile cıkıyor hemen popoya masaj yapıyorum yag vermezsemde 2.5ml dubhalac veritorum

Kızlar bu ocean marka d vitamini bir 400 lük var bir de 1000 lik hangisini kullanıyorsunuz

Ben mi yanlış verdim denedim yağ enjektörle ama yapamadı yine nasıl veriyorsunuz 12 saatte yapıyor resmen sürekli ıkınıyor

Ben mi yanlış verdim denedim yağ enjektörle ama yapamadı yine nasıl veriyorsunuz 12 saatte yapıyor resmen sürekli ıkınıyor
Yavrum benim ya Enjektörün ucunu sok cnm popoya girsin ama zaten tıkalıysa yag geri cıkar cıkarsa bidaha ver rahatlasın dersen 2.5ml dubhalac ver olmadı cnm

Benimde ağladığım oluyor ağrıdan pko yok ama evlendikten sonra düzensizleşti zor hamile kaldım zaten..
Sen ağlıyomussun ven kendinmi yerlere vuruyordum majeziksiz regl gecirdiğimi hatırlamam korkuyıdum ilaç içersem cocuk olmaz diye ama alakası da yokmus ben cok kolay hamile kaldım

Benim kızım da 5 gün yapmadı normalde de zaten 3 günde filan yapıyordu en son dayanamadım kulak çöpüyle zeytinyağıyla hafif uyardım deliği bikac saat sonra yaptı üstüne gene 3 gün geçti yine uyardım ertesi gün yaptı yani dolmayınca yapmıyor anladığım kadarıyla. bir de güzel kilo almıştı yani yapmaması kabız olduğu anlamına gelmiyor kilo da alıyor . Zaten hiç öyle katı degildi kakası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…