2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sanırım emzik tutsalar rahat edicez gibi bu memede uyuma işine tek çare o givi geliyor bana

Ya şu süreçte en çok annem yordu ömrümü yedi çocuga şekerli su ver diye eşim olmaz diyor annem her aramada verdin mi diyor
İlk günler çocuk sarılıktan gözünü açamayınca verdiklerini duydum da şimdi yani şekerli su vermek nedir bırak şekerlisini su verilmez bebeye...anneler iyi hoşta bazen işte böyle zorluyolar insanı

Sanırım emzik tutsalar rahat edicez gibi bu memede uyuma işine tek çare o givi geliyor bana
Benimki emziği yanlızca sancısı varken alıyor..ama nasıl emiyor o anda keşke görseniz... sanki birşeyden hıncını alır gibi çiğniyor o an memem olsa ağzında vay haline dehşet içinde izliyorum emişini

Hahah tahmin edebiliyorum bizimkide açken alıyor 1 2 dakika ve cok garip sesler cıkıyor biz gülüyoruz baya

Ay ne iyi yapmışsın. Hemen toparlamıştır.
Aynen çok iyi oldu bebekte bizde hissetmeden atlattık
Masallah 40iniz cikmis ne guzel. Su pandemi de ciksa hayatimizdan da rahat rahat disari cikabilsek.
Kirkladiniz mi yikarken? Ya da 40ucurmaya ciktiniz mi?
Biz ailemizden ayrı memlekette yaşıyoruz eşimle ikimiziz o yüzden hiç bir şey yapmadık. Gün aşırı banyo yaptırıyorduk o günde banyo günüydü standart banyosunu yaptırdık 40 için extra ne yapılır bilmiyorum
Benim oğlanı bi görsen yüzünü ekşitip kaşları çatıp hım hım hım diye emziği gevişliyor ne kadar yorulmuş olsamda o an gülmeden edemiyorum.

Bu arada kızlar yanlış mı yapıyorum bilmiyorum gece alarm da kursam kalkamıyorum 6 saat boyunca göğüslerim o şekilde bekliyor uyanınca hemen sağıyorum. Normalde 3 saate bi kalkıp sağmak istiyorum ama yorgunluktan bayılmış gibi uyuyunca uyanamıyorum. 3 saatte bi sağarak aldığım süt miktarıyla 5-6 saatte alacağım sür miktarı arasında fark olur mu acaba ? Bu göğüsler kaç saatte max seviyesinde doluyor acaba Zaten günde bi defa buzluğa süt atabiliyorum 3 saatte bi kalkabilsem daha fazla süt miktarı olur muydu ki ? Tahminlerinizi alayım hatunlar

3 saatlik mama bozulmuyor mu? Ne kadar sure bekleyebiliyor? Biz doktora gittigimizde biberonunuz var mi yaninizda diye sordu, var ama icinde mama var dedik. 3 saatlik oldugunu ogrenince onu dokturup kendi yeni mama koydu. O yuzden ben 1-1,5 saatten sonra dokuyorum.
Sirf buzluga atmak icin kalkacaksan ben olsam kalkmam

Bende 24 dereceye sabitledim evi kesinlikle 22-24 arası ideal yoksa sıcağa alıştıkları zaman hızlı hasta oluyorlar.

emzik tutturma konusunda bende dertliyim Philips avent emzikleri alıştırmaya çalışıyorum 1-2 dk agzında sonra atıyor. Kauçuk düşünüyorum ama onu da tutmazsa diye vazgeçiyorum.

3saat cok ya en fazla 1saat

Kızlar damlayı veriyorum bebeğim sürekli kusuyor 10 dakika sonra kusuyo mesela damlanın etkisi olmaz mı

Kızlar damlayı veriyorum bebeğim sürekli kusuyor 10 dakika sonra kusuyo mesela damlanın etkisi olmaz mı
Ben damla kullanınca daha çok şancı çekti bebeğim. Sanırım hareketlendiriyor gazları o ilaçlar ondan kusmuş olabilir.

Ben damla kullanınca daha çok şancı çekti bebeğim. Sanırım hareketlendiriyor gazları o ilaçlar ondan kusmuş olabilir.
Her emdiginde kusuyor ya hemen kusuyo ya da daha sonra anlamadım ben ya gazına iyi geliyor sanki bu seferde kakasını yapamıyor çok zorlanıyor

Her emdiginde kusuyor ya hemen kusuyo ya da daha sonra anlamadım ben ya gazına iyi geliyor sanki bu seferde kakasını yapamıyor çok zorlanıyor
Evet ben de çözemedim bu ilaçları. Gerçi doktorum demişti bunlar malesef kesin ve etkili çözümler değil diye. Bebekler bu şekilde büyüyecekmiş bir şekilde. Ben ilacı bıraktım vermeyi, bence daha rahat su anda. Yani nazar degmesin masallah diyeyim 1 haftadir ilk kez bu sabah gaz sancısı bizi çok yordu.

Normalde şöyle bir rutinimiz var; gece 12den sonra her uyutmada sıcak kiraz çekirdeği kesesi koyuyoruz. Onunla beraber uyuyor. O zaman gazi olmuyor pek sabaha karşı da. Ama şimdi sünnet olunca çekindik yapamadık o bölgeye de sıcak gelmesin diye, bugün geldi gaz sancısı.

Mama kalirsa da veriyo musun 3 saat icinde? Ben cesaret edemiyorum. Gerci oyle cok fazla kaldigi olmadi ara sira veriyorum ben de mamayi cok cok aglayip durmadigi zamanlarda ama yine de kalirsa atiyorum

3saat cok ya en fazla 1saat
kızlar aynı süt gibi 3 saati geçirmiyorum. bir sıkıntı da olmadı hiç. kaloriferde ılık bir şekilde duruyor. ben sorun yaşamadığım için o şekilde yapıyorum siz güvenmezseniz dökün tabi

Kırkımız çıktı bugün bizimm virüsten gezmelere de gidemiyoruz ki hediyelerimizi toplayalım yav
Bu benim de çok sinirimi bozuyor ya. Bebeğim doğdu bir şey yapamadık, 40i çıktı yapamadık ve sünnet olduk yine yapamıyoruz. Böyle minik parti davet tarzı bir şey yapası geliyor insanın. Bir kutlama yani. Içimde kaldı cidden.

Hadi bunları geçtim. Dün ananemi kaybettik, cenazesine gidemedim.
Düzelsin artık her şey.

başınız sağolsun canım. vallahi nasıl bir döneme denk geldi. napalım sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…