2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya şu süreçte en çok annem yordu ömrümü yedi çocuga şekerli su ver diye eşim olmaz diyor annem her aramada verdin mi diyor

Oluyor bagırsakları harekete geciriyor bizimkine sancı yaptı baya ben bıraktım ama kabız olsa iyi gelirdi eminim
Ben de bakayım artarsa kullanırım. Çok ilaç kullanmak istemiyorum ya. Şuan kakasını iyi yapıyor yapamazsa denerim. Sağol canım

Maalesef doğduğundan beri böyle. Çok sancılı bir bebek. Kullandığım damlalar da işe yaramıyor. Ben sürekli oturur haldeyim, o da sürekli memede. Sürekli anneliğimi sorgular hale geldim. Şu saat oldu tam uykuya dalamadı sancıdan
Bende daha azalma yok umarım bir yeşil ışık yakar bana

Ya şu süreçte en çok annem yordu ömrümü yedi çocuga şekerli su ver diye eşim olmaz diyor annem her aramada verdin mi diyor
Ona verdim de sen kendi bildiğini yap canım tamam anneleri üzmeyelim destekleri lazım ama bebeğin anne babası sizsiniz nasıl biliyorsanız nasıl istiyorsanız öyle yapın sonra sen eşinle kötü olursun hem bu kadar müdale edilmesine izin verme hiç

Ah canım olur mu hiç öyle şey yapma kendine bunu yapabileceğin şey yanında olup meme vererek güvenli bağlanmayı sağlamak onu da cok güzel yapıyorsun işte hatta fazlasını yapıyorsun gayet güzle bir annesin hiç kendini sorgulama boş yere üzersin kendini bebekler de cok Zeki hemen hisseder ve daha da huzursuz olur aynı döngü sürer gider merak etme bir adapte olsun hayata herşey daha güzel olacak

5 günde eski halina mi döndü tamamen peki?
Biz dün sünnet olduk bugün hiç ağrı kesici kullanmadık arada ciyakliyor kısa süreliğine.
Bizde 2 gün çok miziklarsa verin demişti ama zaten sunnet anında çok bağırıp ameliyathanede sakinlesmeyince dr vermemiz gerektiğini söyledi.5 günde sunnetli normal hale döndü

bizde emdik 3saat önce verdiğim mamanın yarısı duruyordu kaloriferde onu da verdim bez değişti. şimdi uyumuyor 1saat oldu uyanalı. yatağında garip sesler çıkarıyor. bir de ıkınıp duruyor ıkıncan

Eskiden veriliyormus ya ondan sebep ver diyodur. Benimki de bikac kez ver dedi de ben vermedim. Ne sarilik ne seker hicbiri yoktu bebegimde. Olsa da vermezdim ki anne sutu ilac gibi. Hem ztn eskiden mama yokmus alincak durum yokmus tok tutsun diye verilirimis. Simdi ne gerek var. Biz sekerden kacmaya calisirken minnosa mi seker verelim..

Dun butun gun toplasan 2saat uyumadi benim minigim. Aksam da dahil. Uyuyo cok guzel ici geciyo ama 5-10dk.lik. ben de hevesle uyudu sanip yatiyorum ama nerdee. Neyse 2ye dogru uyudu biraz 4e dogru uyandi. Besledim altini degistim. Simdi yine ayni. Uyuyo yatagina koyunca pit uyaniyor. Gazi agrisi filan da yok. Ama memede durmak istiyo orda uyuyo hep. Normal normal uyumaya nasil alistiricam ya. Kizim da memede uyurdu zorlugunu cok cektim. Rabbim kolaylastirsin ins.

Mama kalirsa da veriyo musun 3 saat icinde? Ben cesaret edemiyorum. Gerci oyle cok fazla kaldigi olmadi ara sira veriyorum ben de mamayi cok cok aglayip durmadigi zamanlarda ama yine de kalirsa atiyorum

Cnm kimyonlu süt denedinmi ben de damla kullandım ama daga cok sancı yaptı ishal sancısı gibi o yüzden bıraktım kimyonlu süt veriyorum kendi gazını kendi cıkarıyor ilk zamanlara göre daha iyi benm tek şansım gece uyuyor olması günde en az 2 3 saat ağlıyor ama saati belli değil mesela bgn gazını cıkardı gündüz ağlamadı ama aksama 10 gibi basladı bagırmaya 12ye kdr bende ya sürekli kucagımda omzumda uyutuyorum yada memede o yüzden cok yorucu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…