- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
49 günlük canımKac günlüksünüz
Ay ne iyi yapmışsın. Hemen toparlamıştır.15 günlükken canım
Ya şu süreçte en çok annem yordu ömrümü yedi çocuga şekerli su ver diyeBen ilk hafta taktim sonra ellerini farketsin diye cikardim. Tirnaklari geriye kivrikti cok uzamis geri donmustu. Torpuyle kaldirarak kestim. Yarin tekrar kesicem banyo oncesi. 22gunluguz. Anneme kalsa yenidoganin tirnagi hemen kesilmezmis. Neden diyorum mantikli bi yaniti yok. Ne alakaysa..
2 günde 1 çok az. Baya kabız oluyomuşİnan bunu bilemiyorum. 2 günde 1 yapıyor 1 kere. Kullanmasam kaç günde yapacak bilemiyorum
Anladım kuzumCanım bizde hastaneden çıktığımızda verdiler d vitaminiyle ikisini prematüre olduğu içindir belkide kansızlık oluyor prematürelerde
Ben de bakayım artarsa kullanırım. Çok ilaç kullanmak istemiyorum ya. Şuan kakasını iyi yapıyor yapamazsa denerim. Sağol canımOluyor bagırsakları harekete geciriyor bizimkine sancı yaptı baya ben bıraktım ama kabız olsa iyi gelirdi eminim
Maalesef doğduğundan beri böyle. Çok sancılı bir bebek. Kullandığım damlalar da işe yaramıyor. Ben sürekli oturur haldeyim, o da sürekli memede. Sürekli anneliğimi sorgular hale geldim. Şu saat oldu tam uykuya dalamadı sancıdanCanım Doğumdan beri mi huzursuz bu haftalarda mı böyle atak haftasındayız ya belki ondandırdaha beraber zaman geçirecek kadar dünyaya adapte olamadılar ki sen hiç öyle hissetme üzülme biraz zaman tanımak lazım sanırım onlar için zor bir süreç hayata uyum sağlayabilmek bunun bizimle ilgisi yok zaman lazım biraz sadece o senin sevgini ve şefkatini her türlü hisseder ki şu an ihtiyacı olan şey de bunlar kimi bebekler zor adapte oluyor sadece geçecek bu günler de
Bende daha azalma yok umarım bir yeşil ışık yakar banaAudreyhorne bizim bebekler benziyor ilk zamnalr saatlerce aglıyordu cok gazlı Bi cocuk ama zaman gectikce gazını rahat cıkarttı gı zamanlarda ağlamadan duruyor ama kucaga alıstı tabi kucaktan bıraktığımda en fazla 10 dk ilgisiz kaldıgı an baslıyor bende hiç vakit geciremiyorum gibi sanki hep bi susturmaya calısma yada emzirme oluyor ama zamanla azalıyor gibi
Ona verdim de sen kendi bildiğini yap canım tamam anneleri üzmeyelim destekleri lazım ama bebeğin anne babası sizsiniz nasıl biliyorsanız nasıl istiyorsanız öyle yapın sonra sen eşinle kötü olursun hem bu kadar müdale edilmesine izin verme hiçYa şu süreçte en çok annem yordu ömrümü yedi çocuga şekerli su ver diyeeşim olmaz diyor annem her aramada verdin mi diyor
Ah canım olur mu hiç öyle şey yapma kendine bunu yapabileceğin şey yanında olup meme vererek güvenli bağlanmayı sağlamak onu da cok güzel yapıyorsun işte hatta fazlasını yapıyorsun gayet güzle bir annesin hiç kendini sorgulama boş yere üzersin kendini bebekler de cok Zeki hemen hisseder ve daha da huzursuz olur aynı döngü sürer gider merak etme bir adapte olsun hayata herşey daha güzel olacakMaalesef doğduğundan beri böyle. Çok sancılı bir bebek. Kullandığım damlalar da işe yaramıyor. Ben sürekli oturur haldeyim, o da sürekli memede. Sürekli anneliğimi sorgular hale geldim. Şu saat oldu tam uykuya dalamadı sancıdan
Bende daha azalma yok umarım bir yeşil ışık yakar bana
Bizde 2 gün çok miziklarsa verin demişti ama zaten sunnet anında çok bağırıp ameliyathanede sakinlesmeyince dr vermemiz gerektiğini söyledi.5 günde sunnetli normal hale döndü5 günde eski halina mi döndü tamamen peki?
Biz dün sünnet olduk bugün hiç ağrı kesici kullanmadık arada ciyakliyor kısa süreliğine.
üşümesi elinden kaynaklı olmuyor. burnu ve kafası soğuksa üşür derler bebekleri. bizim de çoğu zaman soğuk oluyorYaa ben anca cesaret edebildimelleri soğuk olmuyo mu üşümezmi ki oda 27 derece filan ama yinede sanki elleri soğuk
sarılık yüksek çıkınca 3gün biz de verdik şekerli su. annem verelim dedi eskiden verirlermişYa şu süreçte en çok annem yordu ömrümü yedi çocuga şekerli su ver diyeeşim olmaz diyor annem her aramada verdin mi diyor
Eskiden veriliyormus ya ondan sebep ver diyodur. Benimki de bikac kez ver dedi de ben vermedim. Ne sarilik ne seker hicbiri yoktu bebegimde. Olsa da vermezdim ki anne sutu ilac gibi. Hem ztn eskiden mama yokmus alincak durum yokmus tok tutsun diye verilirimis. Simdi ne gerek var. Biz sekerden kacmaya calisirken minnosa mi seker verelim..Ya şu süreçte en çok annem yordu ömrümü yedi çocuga şekerli su ver diyeeşim olmaz diyor annem her aramada verdin mi diyor
Mama kalirsa da veriyo musun 3 saat icinde? Ben cesaret edemiyorum. Gerci oyle cok fazla kaldigi olmadi ara sira veriyorum ben de mamayi cok cok aglayip durmadigi zamanlarda ama yine de kalirsa atiyorumbizde emdik 3saat önce verdiğim mamanın yarısı duruyordu kaloriferde onu da verdim bez değişti. şimdi uyumuyor 1saat oldu uyanalı. yatağında garip sesler çıkarıyor. bir de ıkınıp duruyor ıkıncan
Masallah 40iniz cikmis ne guzel. Su pandemi de ciksa hayatimizdan da rahat rahat disari cikabilsek.49 günlük canım
Cnm kimyonlu süt denedinmi ben de damla kullandım ama daga cok sancı yaptı ishal sancısı gibi o yüzden bıraktım kimyonlu süt veriyorum kendi gazını kendi cıkarıyor ilk zamanlara göre daha iyi benm tek şansım gece uyuyor olması günde en az 2 3 saat ağlıyor ama saati belli değil mesela bgn gazını cıkardı gündüz ağlamadı ama aksama 10 gibi basladı bagırmaya 12ye kdr bende ya sürekli kucagımda omzumda uyutuyorum yada memede o yüzden cok yorucu oluyorMaalesef doğduğundan beri böyle. Çok sancılı bir bebek. Kullandığım damlalar da işe yaramıyor. Ben sürekli oturur haldeyim, o da sürekli memede. Sürekli anneliğimi sorgular hale geldim. Şu saat oldu tam uykuya dalamadı sancıdan
Bende daha azalma yok umarım bir yeşil ışık yakar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?