2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İnşallah gaz sancılarımız bitince bizde böyle oluruz hiç vakit geçiremiyoruz gibi hissediyorum

İnşallah gaz sancılarımız bitince bizde böyle oluruz hiç vakit geçiremiyoruz gibi hissediyorum
Olursunuz merak etme.hele bi kendini oyalamayı öğrensin oyuncaklar ilgisini çekmeye başlasın zaman geçtikçe iyi olacak büyük oğlum öyleydi kucağımdan indiremezdim uykusu bile kucağımdaydı babası işten gelsede 10 dk alsa diye kapıları gözlüyodum

Ya ben eldiveni çıkarmayı bir iki kez denedim ama tırnakları uzundu 2 kez çizdi yüzünü o yüzden geri takmıştım bugün kestim çok şükür eldiveni de çıkardım ama elleri soğuk gibi.

Yaa ben anca cesaret edebildim elleri soğuk olmuyo mu üşümezmi ki oda 27 derece filan ama yinede sanki elleri soğuk
Dolaşım ellere ve ayaklara geç ulaştığı için ısı kontrolünde yanıltıyor canım bebeklerde üşüyüp üşümediğine oradan değil de enseden bakarsan anlarsın ben 24 derecede eldiven şapka olmadan tutuyorum cok da sıcağa alışmasınlar en ufak soğukta hasta olurlar

Zaten fıs fıs gibi agzına sıkıyorsun direk onu
Senin dediğin d vit sanırım fısfıs olan oydu bu Demir damla şeklinde ama pratik kullanımı ve leke yapmaması iyi diğer Demir ilaçları fena leke yapıyor normalde kan değerleri normalse 3-4. Ayda başlanıyor Demir sen kullanmıyorsundır sanırım gerçi her doktorun tarzı farklı oluyor mommm belki dediği gibi prematüre olduğu için kullanıyordur

Evet doğru. Peki sizinkinin de elleri soğuk mu?

Gazli canim da gaz oldugu icin aglamiyor bence huysuzluktan yapiyor birtek memede susuyor

Evet doğru. Peki sizinkinin de elleri soğuk mu?
Evet Ayakları da bazen soğuk oluyor ki orada çorap var tulumun içine çorap giydiriyorum ona rağmen hareketsiz uyanık olduğunda bakıyorum bazen ayaklar da soğuk oluyor
Ben yarım kollu zıbın üzerine de bir penye tulum giydiriyorum yatarken de bir penye battaniye gece de aynı ev sıcaklığı 24-25 derece arasında (çocuk doktoru 24 derece olsun demişti) bakıyorum sıcacık oluyor hep hatta emerken terliyor bile dediğim gibi çok sıcağa alıştırma canım

Bebeğinizin tırnağını kaç günlükken kestiniz ve eldiveni ne kadar süre kullandınız? Bugün 19 günlük oldu ancak cesaret edebildim kesmeye eldiveni çıkarsammı artık?
Ben ilk hafta taktim sonra ellerini farketsin diye cikardim. Tirnaklari geriye kivrikti cok uzamis geri donmustu. Torpuyle kaldirarak kestim. Yarin tekrar kesicem banyo oncesi. 22gunluguz. Anneme kalsa yenidoganin tirnagi hemen kesilmezmis. Neden diyorum mantikli bi yaniti yok. Ne alakaysa..

Canım Doğumdan beri mi huzursuz bu haftalarda mı böyle atak haftasındayız ya belki ondandır daha beraber zaman geçirecek kadar dünyaya adapte olamadılar ki sen hiç öyle hissetme üzülme biraz zaman tanımak lazım sanırım onlar için zor bir süreç hayata uyum sağlayabilmek bunun bizimle ilgisi yok zaman lazım biraz sadece o senin sevgini ve şefkatini her türlü hisseder ki şu an ihtiyacı olan şey de bunlar kimi bebekler zor adapte oluyor sadece geçecek bu günler de

İnce olduğu için Kendi kendine kopuyor zaten diye kesmedik biz başka neden olsun ki gerçekten kendi kendine koptu tırnakları 36 günlük olduk bir iki sivrilik geldi elime onları da törpüleyeceğim

3. Haftadan sonra çıkarmak gerekiyor sanırım eldiveni öyle okumuştum kimisi de 40 a kadar diyor çok şükür ben bugün kesebildim de üşüyor gibi geliyor elleri.
Elleri buz gibi oluuor sarmadıgımda bende kıyamıyorum cıkaramadım malesef

Wbc degerin yuksekse iyi yapmisin baslamakla hic dusunme bile..muhtemelen bakteriyel bi enfeksiyon geciriyosun.
Antibiyotik bir kac doz sonra.hemen ise yariycaktir merak etme
Bu arada.dün gittim ben senin tavsiye ettigin Arzu hanima ..sonuc bugun yine.kendi aile hekimime gittim en sonunda

Audreyhorne bizim bebekler benziyor ilk zamnalr saatlerce aglıyordu cok gazlı Bi cocuk ama zaman gectikce gazını rahat cıkarttı gı zamanlarda ağlamadan duruyor ama kucaga alıstı tabi kucaktan bıraktığımda en fazla 10 dk ilgisiz kaldıgı an baslıyor bende hiç vakit geciremiyorum gibi sanki hep bi susturmaya calısma yada emzirme oluyor ama zamanla azalıyor gibi

Hmm normal o zaman alışıcak zamanla vücut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…