2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Reengarenk canım bi tane karışık çay yazmıştın. Onu kaynatıp mı içiyosun yoksa sadece demleyerek mi ?
Bi de ben de merak ediyorum senin ikizleri beni de ekler misin
Papatya rezene kimyon anason ısırgan otunu 2 3 su bardağı kaynayan surya at biraz kaynasın 15 dakika dinlendir sonra iç inanırmısın ben içtiğinden beri bebeklerin gazı yok oldu denilecek kadar azaldı..
Sen zaten eklisin kuzum dur bakim tekrar..

Canım çok geçmiş olsun.ne diyo doktorlar peki ne zaman normale döneceksin.
Bu arada aşure nasıl pratik ya hamaratsın anladık.valla ben apartmana değilde çocuklara kardeşinizin kırk tatlısı diye revaniyi kakaladım.

Aklımda kalmış benim senin yazdığın eşime aldırdım bugün ama ısırgan otunu unutmuşum hatta görevli içine ısırganla kişniş atımmi demiş benimki attırmamış.

Oyyy çok yorulmuşsunuz bebeklerimiz de ne çektiler ya aşıdır muayenedir bitmiyo, üfürük herkeste var onu dert etme canım.
Diğerleri de büyüdükçe kendiliğinden geçer inşallah, Allah dermansız dert vermesin geçer gider bunlar sıkma canını

Tamam canım çok teşekkür ederim
Şey dicem 15 dk da soğur o sıcak sıcak içsek de faydalı olur mu ?

Çok üzüldüm allah şafi ismiyle şifa versin canım benim bunlar da geçici sıkıntılar

Kızlar bebeği sadece yüzüstü yatan var mı? Kızım sadece yüzüstü yada kucakta uyuyo. Sırt üstü ağlıyo uyanıyo
Canım dün aynı soruyu ben sordum cevaplar şu şekilde

Yok kızz annem yapacak ben ayağımın üstüne basamıyorum aşure nası yapcam gerçi basarken de yapamıyodum dr lar pıhtı mı attım yoksa bende zaten vardı mı vs araştırıyorlar bakalım. Araştırma hastanesi ve özelden prof a gidiyorum.çok sağol canım

Ay inan hiç şikayet etmicemşimdi ödüm kopuyo az geçe kalsam yatıyorum hemen

Hangimizin psikolojisi bozuk değil ki canım, hep hormonlardan bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…