2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sıcak içme tavsiye etmem bebgi emziriyorsan süte geçebilir bebişin agzı yanmasın
Nasıl oluyor o ya ben hep emzirirken sıcak Birşeyler içiyorum hemen nasıl geçsin süte hiç öyle memeyi bırakma gibi bir durum olmadı ağzı yansa memeyi bırakırdı hemen nasıl süt kanallarına geçsin ki

Benim bildiğim kadarıyla sıcak bişey yiyip içtiğinde sütün de o ısıda geliyor

Ay kaçırmışım canım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda tamamen düzelir herşey. hiç üzülme kendini toparlamaya bak, uykusuz kalacağın günler de gelecek elbet

Biz birşey yapmadık koronadan dolayı herkes birbirinden korkar oldu kendi kendimize kırk uçurması yaptık, aşure de çok zahmetli bebişle zor iş

Kuzum harika haftalar diye bir uygulama var 37 tl ücreti var. Ben onu kurdum. Bütün ataklar ve açıklamalar var. Bizimki ağlamıyor ama ilgisi bi tık açıldı sanki.

Çok geçmiş olsun Kuzum. Bende Çok takip edemiyorum senin gibi.
Koronadan dolayı bişey yapmafık bizde. Alanlarda tedirgin olur, verirken Bende tedirgin olurum. Bir apartmanda en az iki üç koronalı oluyor. Bilmediklerimizde vardı. Riske girmeye gerek yok bence. Yada hazır paketli bişey dağıtılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…