2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ben cumartesi günü yaptırdım test 1029 cıktı beta bidaha yaptırmadım dayanabilirsem 24 şubatta gidicem doktora ama öncesinde sağlık ocağından kan tahlili yaptırıcam kandaki diğer değerlere baktircam çünkü özele gidince istiyorlar boşuna para vermiştim doktor asm yapıyor dedi bana

evet canım bana kalsaydı daha geç gidecektim keseyi görelim en azından dedik ama doktorun şuan bebeği de görmem gerekiyordu demesi içime sıkıntı verdi
Hic sıkıntı yapma ben duysam senden bin beter modum düşeceği icin gitmiyorum gitmeyeceğim de 7+1e kadar. Oğlumu o zaman duydum şans getirsin

Kızlar durumlar nasıl ben öğlen arası geziyom yürüyüş yapıyom cok agrım oluyor 2 gündür yürümek düşük riski oluşturur mu

Vajinal usg ilemi baktı.betan çok iyi.ben oğlumda keseyi 7.hafta kalp atışını 9.hafta duydum hiç takmıyorum oyüzden o stres çok kötü bişiy.Yaşın kaç bu arada ben 36 yaşındayım.
Yok normal ultrasona baktı. Yaşımı hiç söylemeyim, çok yaşlıyım buradakilere göre ileri yaş gebelik gruplarına falan gitmeliyim ben:)) bu yaşta olmaz diyip zaten bı korun bı korunma takmadik fazla korunmayı ama nasip..42.5 yaşımdayım. Ama geç evlendim 34 te evlendim kızlarım 8 ve 5 yaşlarında

Maşallah kızlarına.benim görümcem yeni evlendi 43 yaşında.Çokta gömme kendini inşaallah bide oğlun olur.benim kızım 16 oğlum 12 yaşında buda tekne kazıntımız olacak inşaallah.

Ben hemogram hormon vitamin elisa testlerini yaptırdım.yani sağlık ocağının yapabildiklerini.yarın doktor randevum var ona göstericem fazladan ne ister bilmem ama yapabildiklerinizi kendi sağlık ocağınızda yaptırın bencede.

Kizlar herkese merhaba, doktorunuz herhangi bir takviye önerdi mi? Ben gebelik dusunmeye basladigimdan beri folbiol kullanıyordum fakat doktorum biraktirdi ve Femix Omega yazdi, kullanan var mi aranizda?

Kızlar selam, aramızda bebeği veya kalp atısını görebilen var mı? (Keseden ayrıca)
Bence olmaz daha benim de Ekim 1 hatta Eylül sonu bazı takvimlrde, daha keseyi yakın zamanda gördük haftaya salı kalp atışına giddceğiz

bende

bende yogun kasik batmalari kuzum baska yok bakalim
Benim dün gece yatarken kasığıma bir sancı girdi adet sancisinin 10 kati diyebilirim. Cok ayakta kaldim cok yoruldum diye mi oldu dedim acaba ama gaz da vardı o da sıkıştırmıs olabilir. Geçmedeydi hastaneye gidicektim. Bugun de hemen idrar testi yaptım korktugum icin hala duruyor mu bebişim diye sonra icim rahatladi Allaha sukur. Hep boyle olacak galiba bir sure. Baska hic bir belirtim yok henuz

Hic sıkıntı yapma ben duysam senden bin beter modum düşeceği icin gitmiyorum gitmeyeceğim de 7+1e kadar. Oğlumu o zaman duydum şans getirsin

en iyisini yapıyorsun canım bende bir dahaki muayene için 2 hafta kadar bekleyeceğim güzel haberler alırız inşAllah

Kizlar herkese merhaba, doktorunuz herhangi bir takviye önerdi mi? Ben gebelik dusunmeye basladigimdan beri folbiol kullanıyordum fakat doktorum biraktirdi ve Femix Omega yazdi, kullanan var mi aranizda?
Ben bu hafta folik asite başladım. Doktorum takviye olarak multivitamin verdi. Folbiolu ilk gebeliğimde 3 ay öncesinde 3 ayda sonrasında kullandım ama bu kez farklı bir marka tavsiye etti doktor onu kullanıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…