2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar herkese merhaba, doktorunuz herhangi bir takviye önerdi mi? Ben gebelik dusunmeye basladigimdan beri folbiol kullanıyordum fakat doktorum biraktirdi ve Femix Omega yazdi, kullanan var mi aranizda?
bende folbial kullanıyorum ilk gittiğim doktor hiç bişey demedi tahlillerden sonra bidaha gidicem bakalim ne dicek ama folbial beni ishal yapti

Herkese iyi akşamlar kızlar :) 2,5 günde betahcg 187’den 717ye yükselmiş çok şükür beklenen adet tarihim yarın.
Cumartesine çektim doktor randevusunu doktor vajinal usg ile kese görebiliriz deyince. Tüm gebe arkadaşlarım ilk haftalarda vajinal usg baktırmıştı memnunlardı hayırlısı bakalım.

vajinal usg nasil oluyor acaba

Kizlar merhaba ben 32 yasindayim ve 4 gebeligimin sonu husran oldu malesef asilama tup bebek tedavisi derken dogal yoldan hamile kaldim cok sukur ve siger hamileliklerime gore cok guzel sorunsuz bir hamilelik geciriyorum elhamdulillah bugun 4+6 gunluk hamileyim. Kesem cok guzel gozuktu. Rahimici ultrasonla bakildi ve jic canim yanmadi cok rahatti doktorunuza guveniyosaniz mutlaka yaptirin. En gec 2 gunde 1 meryem, yasin ve insirah suresi okuyorum. Sukur namazi kiliyorum.haftaya persembe Allahin izniyle kalp atisini duyucaz. Cok rahat bi hamilelik geciriyorum. Kanamam yok. Mide bulantim az ama istahim yerinde. Doktorum tioit adet agrisi engelleyici ilac progestan multivitamin ve kan sundirici igne ve ilacini verdi. Hersey yolunda binlerce kez sukurler olsun. İns vakti zamaninda bebklerimizi sag salim kucagimiza aliriz. Ben herkese dua ediyorum. Lutfen bana da dua eder misiniz. 5. Kez gebeyim ve ins bu sefer kucagima almak nasip olur.

karından ultrason yaptırığında karnına koyduğu prob var ya onun bide vajina için olanı var rahime kadar sokup içine bakıyo.

Herkese merhaba Kızlar hayırlısıyla ben de katılıyorum aranıza. 2 yıllık hasret sona mı eriyor ne 5 gün önce idrarda ve kanda çıktı, bhcg 1860, kese görünmedi tekrar gideceğim. Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah ve bizlere de hayırla, sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza

Saglikla kucaginiza alin insallah :) beta hcg 1860 olduguna gore 5 haftalik falan herhalde :) tebrik ederim

Saglikla kucaginiza alin insallah :) beta hcg 1860 olduguna gore 5 haftalik falan herhalde :) tebrik ederim
Çok teşekkür ederim amin İnşallah takvimlere göre öyle gözüküyor evet ama benim yumurtlama hesabıma göre 3+3, bakalım doktor ne diyecek, çok güzel günler hepimiz tadını çıkaralım

hayırlı olsun.Son adet Tarihin neydi.

Çok teşekkür ederim amin İnşallah takvimlere göre öyle gözüküyor evet ama benim yumurtlama hesabıma göre 3+3, bakalım doktor ne diyecek, çok güzel günler hepimiz tadını çıkaralım
Benim de 4 gün erken yumurtlama oldugu icin kafam cok karisiyor ama doktorlar hep adet gununden sayiyorlar. Ultrasonda farkedilir buyuk ihtimal :) saglikla gelsinler insallah :)

Ben bu hafta folik asite başladım. Doktorum takviye olarak multivitamin verdi. Folbiolu ilk gebeliğimde 3 ay öncesinde 3 ayda sonrasında kullandım ama bu kez farklı bir marka tavsiye etti doktor onu kullanıyorum canım.
Ay mrb kafamda deli sorular varken yazini okudum,folbiol a agir diorlar,ben gebelikten once bi kutu kullandm simdi gebeyim doktor biraktirmadi bisi olmaz dedi ama kimisi birgun arayla kullaniyrmus agir oldugu icin korkuyrm bugun icmedim ya,doktora da bi kere sordum bi daha sormak istemiyrm

Benimde kanda 1861 cikti gecen hafta

MaşAllah maşAllah
Allah ım sağlıkla nasip etsin hepimize inşAllah

Herkese mrb bende evde test ile öğrendim gebeliğimi. Daha doğrusu henüz emin değilim. Son adet tarihim 3 Ocak ve bugün kanda baktırdım beta hcg 383 çıktı. Ultrasona girdim ama doktor bişey görmedi. Çok tereddütteyim. Sizler neler yaşadınız. Görünmemesi normal mi

Eklentiler

• FA5C412A-A62B-4EB5-B7AE-86920CA69C57.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba hayırlı olsun ultrason için değerin düşük o yüzden gözükmemiştir.1500 üstü diyolar ama 2000 dede görme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…