2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hayırlı olsun canım gözükmemesi normal benim doktorum 2000 olsun beta hcg o zaman gel dedi

Günaydın herkese
Günaydın.az önce sağlık ocağından geldim kan verdim salı günü 3900 çıkmıştı bakalım ne kadar yükselecek.14.45 tete doktor randevum var inşaallah kese falan görürüm

Merhaba herkese, ben de yeni hamileyim ancak 5-6 gündür kahverengi akıntı geliyor. Bugün biraz daha fazla geldi. Sizlerin de yaşadığı bir durum mu? İlk kez hamilelik yaşıyorum o yüzden çok endişeliyim.

Merhaba herkese, ben de yeni hamileyim ancak 5-6 gündür kahverengi akıntı geliyor. Bugün biraz daha fazla geldi. Sizlerin de yaşadığı bir durum mu? İlk kez hamilelik yaşıyorum o yüzden çok endişeliyim.
5-6 gündür geliyorsa doktora görünmeniz gerekiyor

Benim de 4 gün erken yumurtlama oldugu icin kafam cok karisiyor ama doktorlar hep adet gununden sayiyorlar. Ultrasonda farkedilir buyuk ihtimal :) saglikla gelsinler insallah :)
Amin İnşallah şimdi çıktım doktordan kese göründü ama haftasını falan söylemedi ben de sormayı unuttum ya. Ama 2 hafta sonra gel dedi bebeği görmek için. Normal mi acaba bu süre

Amin İnşallah şimdi çıktım doktordan kese göründü ama haftasını falan söylemedi ben de sormayı unuttum ya. Ama 2 hafta sonra gel dedi bebeği görmek için. Normal mi acaba bu süre
sevindim adınıza maşallah :) bence normal hem bebeği göreceksiniz hem de kalp atışını duyacaksınız büyük ihtimal :)

Gittim progestron verdi. Bir de Moskova da yaşıyorum 1 aydır. O yüzden çok zor oluyor(( 2 gün üst üste gittik eşimle. Doktor sorun yok dedi. Ama ben korkuyorum
korkma canım Allah ın izni ile bişey olmaz inşallah ben kızıma hamileyken 3 buçuk aylıkken baya kanamam oldu kan kırmızı 1 hafta filan sürdü protestan iyi geliyor durduruyo kanamayı içini ferah tut bol bol dua et ve dinlen mümkünse yat sürekli ve şu içmeyi ihmal etme

Çok teşekkür ederim, evet Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun. Evden çıkmıyorum dinlenmek için. Ne karışık zor bir dönemmiş Allah sabır ve iyilik versin hepimize. Umarım kısa sürede de geçer bu kahverengi akıntılar

Kızlar ben 4 +1 im şuan.4+3 te doktora gideceğim.Vajinal ultrasonla kese görünür mü?Vajinal ultrason çok acıtıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…