2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çıktık canlarım
İkinci kese kayboluyor, tek devam ediyoruz. 1.96 cm olmus fasulyem
Geçen yıl miyom ameliyatı da olduğum için doktorum t k devam etmemize çok sevindi, ikiz normalde risk sende daha büyük risk dedi. Rahim tasimazdi çok endişe etmiştim dedi. Şant var, miyomektomi var normalde 1 ay ama sen sabikalisin dedi ve 15 gün sonraya çağırdı. Genetik testi yaptıracağız dedi. Hocam ben gebeliği hiçbir şekilde sonlandirmayi düşünmüyorum dedim. 2 li 3 lu fasa fiso ama genetik test çok bilgi verecek bize dedi. 11-12. Haftada o yurt dışına giden genetik test yapılacak. Şimdilik herşey yolunda şükürler olsun

Eklentiler

• 1583572408955..webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 66

Herşeyin hayırlısı canım, sorun olmamasına çok sevindim. Senin için tek daha hayırlıymış demek ki. Herkes güzel güzel haberlerle gelsin inşallah.

Ay girip girip bakıyorum yazmanı bekliyordum güzel canım ikiz gebelik riskli doktorun sende Daha riskli gördüyse bunda da vardır bir hayır önemli olan sağlıkla gelsin de
Ben de genetik testi araştırdım ama farklı görüşler var doktorumla konuşmadım ama daha önce gidenlerden duyduğum kadarıyla önermiyor ikili üçlü de sıkıntı görürsen amniyosentez taraftarı sanırım çünkü genetik test çok kapsamlı değilmiş sanırım tam bilmiyorum. Ben de doktor basıl yönlendirirse öyle hareket edeceğiz artık
Maşallah koyayım bir de bebişe

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Sanırım 7. Haftaya giriyorum. Herkes sağlıkla kavuşsun bebeklerine inşallah.
Merhaba hoşgeldin
Sat kaçtı benim de tahmini doğum 15 ekim de 8. Haftadayım 7. Hafta diyince sorayım dedim
Sağlıcakla alalım inş

Arkadaşlar aklıma bişey takıldı doktorada sormaya unutmuşum kalp atış hızı ultrasonda solda 120 sağda 170 küsür yazıyor ikiside hız ve kalp terimleri ile ilgili bilemedim

Benim ilk 2 düşüğüm bu yğzden oldu. Sonra bakıldı ki pıhtılaşma vs yok hamilelikte vücut lupus değerini yükseltip bebeği zararlı görüyor. Kızımda doktor coraspirin ve pıhtılaşma iğnesi başlattı. O dediğiniz iğneden yapmadı. Kanı sulandırıp bebeği beslemesini engellememeye çalışacağız dedi. Şükür şu an 8 aylık 2 tane de dişimiz var.
Üstüne şu an hamile kaldım ve yine aynı yolu izledi. Bunda ne olur bilemiyorum ama iş bitti diye düşünmeyin.

Herşeyin hayırlısı canım, sorun olmamasına çok sevindim. Senin için tek daha hayırlıymış demek ki. Herkes güzel güzel haberlerle gelsin inşallah.
Evet ben de hep hayırlısı ne ise dedim, hakkımda hayır buymuş, sağlıkla kavusalim da
Evet benim tek bebek bile 37. Haftadan sonra sezeryanla alınacak, sancı cekmemem gerekiyormuş. Doktor hiç belli etmedi ama çok endişelenmis, epey rahatladı tek görünce
Canim ben doktorumun bu konudaki tavsiyelerine çok güveniyorum, maddi kaygısı kesinlikle yok buna da eminim, o yüzden ne derse yapacağım kendi eşinde de testler sıkıntılı çıkmış amniyosentez denilmiş ama gebeliği sonlandırmak istemedikleri için yaptirmamislar çok da sağlıklı dünyaya gelmiş küçük oğlu. Benim farklı risklerim olduğu için sıkı takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…