2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Senin adina cok sevindim canim cok mutlu oldum icin rahat tek bebek saglikli bir gebelik nasip etsin Allahim. Bende aksama insallah benim icin hayirli olan haberlerle donerim...
Ikili testten mi bajsetti doktorun? Bu kaybolan ikiz sendromunda riskler yuksek cikabiliyormus. Aklinda olsun. Sen icini ferah tut..
Bende donuk hissiz ruh hali hafta boyu devam etti. Aglayamiyorum gulup sevinemiyorum.
Taa ki dun kizimi okula biraktim biraz markete ugradim eve dondum aklimda hep dusunceler ama kapiyi anahtarla acarken tutamadim artik aglamaya basladim.. eve girdim oturdum agladim. Agladim. Sinirlerim bosaldi sanirim. Bugun daha gucluyum. Rabbim neylerse guzel eyler...❤

Oy maşallah kuzuya darısı başımıza o test bana da Perşembe günü yapılacak. 2. Kese riskli ise vücudun en sağlıklı şekilde devam etmek için hazırlanıyor demektir. Hadi gözün aydın

Aynen o yönden cok iyi oluyor talat beyde öyle tabi asıl önemli olan doğuma gelmesi bazı dr son anda gelmiyormus özelde olsa
Benim zaten sezaryen olacak canım ikiz. Doktorla beraber belirleyeceğimiz için günü sanırım sıkıntı olmaz :) ama Talat beyden memnundu arkadaşım doğumunu o yaptırdı

Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alirsin inşallah

Genetik test ben tup bebekte gebe kalamadigim zamanlar yaptirmistim hamilelikte genetik testi ilk defa duyuyorum ikili uclu ve ayrintili dopler seklinde gitmiyor muydu?

Gebetik test dedikleri tam olarak ne oluyor? Benim oğlumda tüp bebek doktorum beni bi yere yönlendirdi daha ozaman 350 TL ydi galiba bebegin herseyine baktılar parmaklarını dahi tek tek saydılar hepsinin ultra son resmini çıkardılar bebegin kolu bacağı kemiği herseyine baktılar.. Oda böyle bir şeymi acaba?

O aşı icin gec kaldim zaten. Ayni durumdayiz yaklasik 2 3 haftalikdi hamile oldugumu ogrendigimde hemen kan sulandırıcı igne
Ve organ nakli olmus hastalarin kullandigi ilacdan baslandi.bendede pihtilasma yok sadece onlem amacli.

Benim zaten sezaryen olacak canım ikiz. Doktorla beraber belirleyeceğimiz için günü sanırım sıkıntı olmaz :) ama Talat beyden memnundu arkadaşım doğumunu o yaptırdı
Aaa cok sevindimTalat bey 3kasımda alalım demişti doğuda yasıyorduk eskliyim ben.doğum için geldim eşimde o tarihden 2gün önce bilet almıstı 28ekimde suyum geldi gece 1de 4de dogum yaptım eşim yoktu doğumda ins zamanında gelirlerde canım

Ceren hanımı cok duydum ama memnun kalan çok nerde oturuyorsun canım sen kelebekmkelebek

Genetik test ben tup bebekte gebe kalamadigim zamanlar yaptirmistim hamilelikte genetik testi ilk defa duyuyorum ikili uclu ve ayrintili dopler seklinde gitmiyor muydu?
Yok canım kan alınarak bakılıyor bebekte genetik hastalık var mi diye ama Türkiye’de yapılmıyor yurtdışına gönderiliyor diye biliyorum bazı doktorlar direkt istiyor bazıları ikili üçlü testte sıkıntı çıkarsa yaptırıyor arkadaşımın ikili testi sıkıntılıydı üçlüyü beklemeden yaptırdı kendi isteğiyle 2500-3500 TL arasında değişiyor dolar üzerinden hesaplandığı için sanırım biraz pahalı

Sağlıkla gelsinler inşallah canım. Ekim normalde doğum ama Eylül ayı içerisinde alacak öyle söyledi :)

Bu kadar yüksek mi ya bu testler

Ceren hanımı cok duydum ama memnun kalan çok nerde oturuyorsun canım sen kelebekmkelebek
Evet bende araştırdım çok memnun kalan var geçtiğimiz
Seneler de de üçüzlere Doğum yaptırmış yani
Çoğul gebelikte tecrübeli olması beni etkiledi:) bir de tüp bebek doktorum Acıbadem de olunca birşey olduğunda çıkıp soruyorum rahat oluyor emek te canım sen

Cok pahaliymis

Bende hep ikiz istemiştim kızım oldu olduktan sonra allahım iyiki ikiz olmadı diyorumacıbadem fiyat konusunda çok uçuk malesef hoş ümitte öyle 150muayne 113tlde kan tahlili parası verdimesparkın karsısında oturuyorum cnm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…