- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
Evet canım çok memnunum. Çok yoğun değil ve doktorum rahat bir kadın konuşkan. Bi de her istediğim de cebinden ulaşıyorumDuymuştum ismini memnunsan sorun yok canım
170 kusur yazanda evet bu yazıyorBpm mi yazıyor
Senin adina cok sevindim canim cok mutlu oldum icin rahat tek bebek saglikli bir gebelik nasip etsin Allahim. Bende aksama insallah benim icin hayirli olan haberlerle donerim...Çıktık canlarım
İkinci kese kayboluyor, tek devam ediyoruz. 1.96 cm olmus fasulyem
Geçen yıl miyom ameliyatı da olduğum için doktorum t k devam etmemize çok sevindi, ikiz normalde risk sende daha büyük risk dedi. Rahim tasimazdi çok endişe etmiştim dedi. Şant var, miyomektomi var normalde 1 ay ama sen sabikalisin dedi ve 15 gün sonraya çağırdı. Genetik testi yaptıracağız dedi. Hocam ben gebeliği hiçbir şekilde sonlandirmayi düşünmüyorum dedim. 2 li 3 lu fasa fiso ama genetik test çok bilgi verecek bize dedi. 11-12. Haftada o yurt dışına giden genetik test yapılacak. Şimdilik herşey yolunda şükürler olsun
Çıktık canlarım
Geçen yıl miyom ameliyatı da olduğum için doktorum t k devam etmemize çok sevindi, ikiz normalde risk sende daha büyük risk dedi. Rahim tasimazdi çok endişe etmiştim dedi. Şant var, miyomektomi var normalde 1 ay ama sen sabikalisin dedi ve 15 gün sonraya çağırdı. Genetik testi yaptıracağız dedi. Hocam ben gebeliği hiçbir şekilde sonlandirmayi düşünmüyorum dedim. 2 li 3 lu fasa fiso ama genetik test çok bilgi verecek bize dedi. 11-12. Haftada o yurt dışına giden genetik test yapılacak. Şimdilik herşey yolunda şükürler olsun
Aynen o yönden cok iyi oluyor talat beyde öyle tabi asıl önemli olan doğuma gelmesi bazı dr son anda gelmiyormus özelde olsaEvet canım çok memnunum. Çok yoğun değil ve doktorum rahat bir kadın konuşkan. Bi de her istediğim de cebinden ulaşıyorum
Benim zaten sezaryen olacak canım ikiz. Doktorla beraber belirleyeceğimiz için günü sanırım sıkıntı olmaz :) ama Talat beyden memnundu arkadaşım doğumunu o yaptırdıAynen o yönden cok iyi oluyor talat beyde öyle tabi asıl önemli olan doğuma gelmesi bazı dr son anda gelmiyormus özelde olsa
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alirsin inşallahÇıktık canlarım
Aloe vera bitkisi var bende onu kullansam olur deil mi.Benim de regl zamanımda tam 2 kocaman derin bar aleovera süreceğim bugün daha önce kullanmıştım hemen azaltmıştı gebelikte zararı olmaz herhalde
Genetik test ben tup bebekte gebe kalamadigim zamanlar yaptirmistim hamilelikte genetik testi ilk defa duyuyorum ikili uclu ve ayrintili dopler seklinde gitmiyor muydu?Ay girip girip bakıyorum yazmanı bekliyordum güzel canım ikiz gebelik riskli doktorun sende Daha riskli gördüyse bunda da vardır bir hayır önemli olan sağlıkla gelsin de
Ben de genetik testi araştırdım ama farklı görüşler var doktorumla konuşmadım ama daha önce gidenlerden duyduğum kadarıyla önermiyor ikili üçlü de sıkıntı görürsen amniyosentez taraftarı sanırım çünkü genetik test çok kapsamlı değilmiş sanırım tam bilmiyorum. Ben de doktor basıl yönlendirirse öyle hareket edeceğiz artık
Maşallah koyayım bir de bebişe
Gebetik test dedikleri tam olarak ne oluyor? Benim oğlumda tüp bebek doktorum beni bi yere yönlendirdi daha ozaman 350 TL ydi galiba bebegin herseyine baktılar parmaklarını dahi tek tek saydılar hepsinin ultra son resmini çıkardılar bebegin kolu bacağı kemiği herseyine baktılar.. Oda böyle bir şeymi acaba?Çıktık canlarım
O aşı icin gec kaldim zaten. Ayni durumdayiz yaklasik 2 3 haftalikdi hamile oldugumu ogrendigimde hemen kan sulandırıcı igneBenim ilk 2 düşüğüm bu yğzden oldu. Sonra bakıldı ki pıhtılaşma vs yok hamilelikte vücut lupus değerini yükseltip bebeği zararlı görüyor. Kızımda doktor coraspirin ve pıhtılaşma iğnesi başlattı. O dediğiniz iğneden yapmadı. Kanı sulandırıp bebeği beslemesini engellememeye çalışacağız dedi. Şükür şu an 8 aylık 2 tane de dişimiz var.
Üstüne şu an hamile kaldım ve yine aynı yolu izledi. Bunda ne olur bilemiyorum ama iş bitti diye düşünmeyin.
Aaa cok sevindimBenim zaten sezaryen olacak canım ikiz. Doktorla beraber belirleyeceğimiz için günü sanırım sıkıntı olmaz :) ama Talat beyden memnundu arkadaşım doğumunu o yaptırdı
Ceren hanımı cok duydum ama memnun kalan çok nerde oturuyorsun canım senAaa cok sevindim☺Talat bey 3kasımda alalım demişti doğuda yasıyorduk eskliyim ben.doğum için geldim eşimde o tarihden 2gün önce bilet almıstı 28ekimde suyum geldi gece 1de 4de dogum yaptım eşim yoktu doğumda ins zamanında gelirlerde canım
Genetik test ben tup bebekte gebe kalamadigim zamanlar yaptirmistim hamilelikte genetik testi ilk defa duyuyorum ikili uclu ve ayrintili dopler seklinde gitmiyor muydu?
Yok canım kan alınarak bakılıyor bebekte genetik hastalık var mi diye ama Türkiye’de yapılmıyor yurtdışına gönderiliyor diye biliyorum bazı doktorlar direkt istiyor bazıları ikili üçlü testte sıkıntı çıkarsa yaptırıyor arkadaşımın ikili testi sıkıntılıydı üçlüyü beklemeden yaptırdı kendi isteğiyle 2500-3500 TL arasında değişiyor dolar üzerinden hesaplandığı için sanırım biraz pahalıGebetik test dedikleri tam olarak ne oluyor? Benim oğlumda tüp bebek doktorum beni bi yere yönlendirdi daha ozaman 350 TL ydi galiba bebegin herseyine baktılar parmaklarını dahi tek tek saydılar hepsinin ultra son resmini çıkardılar bebegin kolu bacağı kemiği herseyine baktılar.. Oda böyle bir şeymi acaba?
Ben de biitkiden kullanmayı düşünüyorum bitkisinin zararı olacağını sanmıyorumAloe vera bitkisi var bende onu kullansam olur deil mi.
Sağlıkla gelsinler inşallah canım. Ekim normalde doğum ama Eylül ayı içerisinde alacak öyle söyledi :)Aaa cok sevindimTalat bey 3kasımda alalım demişti doğuda yasıyorduk eskliyim ben.doğum için geldim eşimde o tarihden 2gün önce bilet almıstı 28ekimde suyum geldi gece 1de 4de dogum yaptım eşim yoktu doğumda ins zamanında gelirlerde canım
Bu kadar yüksek mi ya bu testlerYok canım kan alınarak bakılıyor bebekte genetik hastalık var mi diye ama Türkiye’de yapılmıyor yurtdışına gönderiliyor diye biliyorum bazı doktorlar direkt istiyor bazıları ikili üçlü testte sıkıntı çıkarsa yaptırıyor arkadaşımın ikili testi sıkıntılıydı üçlüyü beklemeden yaptırdı kendi isteğiyle 2500-3500 TL arasında değişiyor dolar üzerinden hesaplandığı için sanırım biraz pahalı
Evet bende araştırdım çok memnun kalan var geçtiğimizCeren hanımı cok duydum ama memnun kalan çok nerde oturuyorsun canım senkelebekmkelebek
Yok canım kan alınarak bakılıyor bebekte genetik hastalık var mi diye ama Türkiye’de yapılmıyor yurtdışına gönderiliyor diye biliyorum bazı doktorlar direkt istiyor bazıları ikili üçlü testte sıkıntı çıkarsa yaptırıyor arkadaşımın ikili testi sıkıntılıydı üçlüyü beklemeden yaptırdı kendi isteğiyle 2500-3500 TL arasında değişiyor dolar üzerinden hesaplandığı için sanırım biraz pahalı
Cok pahaliymisYok canım kan alınarak bakılıyor bebekte genetik hastalık var mi diye ama Türkiye’de yapılmıyor yurtdışına gönderiliyor diye biliyorum bazı doktorlar direkt istiyor bazıları ikili üçlü testte sıkıntı çıkarsa yaptırıyor arkadaşımın ikili testi sıkıntılıydı üçlüyü beklemeden yaptırdı kendi isteğiyle 2500-3500 TL arasında değişiyor dolar üzerinden hesaplandığı için sanırım biraz pahalı
Bende hep ikiz istemiştim kızım oldu olduktan sonra allahım iyiki ikiz olmadı diyorumEvet bende araştırdım çok memnun kalan var geçtiğimiz
Seneler de de üçüzlere Doğum yaptırmış yani
Çoğul gebelikte tecrübeli olması beni etkiledi:) bir de tüp bebek doktorum Acıbadem de olunca birşey olduğunda çıkıp soruyorum rahat oluyoremek te canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?