- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
Evet benim de niyetim Ümit de Murat Şenol du ama riskli gebelik olunca bi de 3. Denemede bulunca vazgeçemedim oradan tüp bebek doktorum orda diye. 225 muayene ücreti 330 TL de kan tahlilleri ve idrar tahlillerine verdim sağlıkla gelsinler de hepsine razıyızBende hep ikiz istemiştim kızım oldu olduktan sonra allahım iyiki ikiz olmadı diyorumacıbadem fiyat konusunda çok uçuk malesef hoş ümitte öyle 150muayne 113tlde kan tahlili parası verdim esparkın karsısında oturuyorum cnm ben
Aynen canım senin cok dikkat etmen lazım umarım 7ay sorunsuz geçerEvet benim de niyetim Ümit de Murat Şenol du ama riskli gebelik olunca bi de 3. Denemede bulunca vazgeçemedim oradan tüp bebek doktorum orda diye. 225 muayene ücreti 330 TL de kan tahlilleri ve idrar tahlillerine verdim sağlıkla gelsinler de hepsine razıyız
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım canımAynen canım senin cok dikkat etmen lazım umarım 7ay sorunsuz geçer
Bence Önce bi elimizde deneyelim alerji olur mu olmaz mi diyeBen de biitkiden kullanmayı düşünüyorum bitkisinin zararı olacağını sanmıyorum
Evet cnm eskisehirliyim bende
Sana da az kaldı canım, hayırlı haberlerle gel insallah. İkili ,üçlü test değil canım genetik test, ama kaybolan ikizi de gözönüne alacağız dedi. Kandan bakiliyormus, yurt dışına gidiyormus test için. Ben de durdum durdum bütün gece uyuyamadım neredeyse meraktan, ekran açılana kadar bir heyecan bir endişe. Çok şükür olumsuz birşey yok böyle de devam ederiz inşallah. Kaybolan ikizden kaynaklı lekelenme olabilir dedi. Şu an için birşey yok ama aklımda olsun panik yapmayayım diye söyledi sanırım.Senin adina cok sevindim canim cok mutlu oldum icin rahat tek bebek saglikli bir gebelik nasip etsin Allahim. Bende aksama insallah benim icin hayirli olan haberlerle donerim...
Ikili testten mi bajsetti doktorun? Bu kaybolan ikiz sendromunda riskler yuksek cikabiliyormus. Aklinda olsun. Sen icini ferah tut..
Bende donuk hissiz ruh hali hafta boyu devam etti. Aglayamiyorum gulup sevinemiyorum.
Taa ki dun kizimi okula biraktim biraz markete ugradim eve dondum aklimda hep dusunceler ama kapiyi anahtarla acarken tutamadim artik aglamaya basladim.. eve girdim oturdum agladim. Agladim. Sinirlerim bosaldi sanirim. Bugun daha gucluyum. Rabbim neylerse guzel eyler...❤
Hadi bakalım sen yaptır sonra da benim sıram gelecekOy maşallah kuzuyadarısı başımıza o test bana da Perşembe günü yapılacak. 2. Kese riskli ise vücudun en sağlıklı şekilde devam etmek için hazırlanıyor demektir. Hadi gözün aydın
AmiinHayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alirsin inşallah
Merhaba hasimeto var demissiniz ilkinde kaybiniz olmus peki ilac kullanmiyormuydunuz bendede varda suanda yeni hamileyim ilac kullaniyorum hamile kalinca tsh degerime bakilmadi hemen baktirsammi acabaHasimato var mı sende? Hasimato antikorları da bebeğe saldırıp gelişimin durmasına neden olabiliyor çünkü. Benim ilkinde öyle olmustu
İkili ve üçlü yapilmayacak canım sadece bu genetik test yapılacak, ben zaten ikili ve üçlüyü reddecektim çünkü 37 yaşımı yariladim, riskli çıkma ihtimali çok yüksek ama ben hiçbir şekilde gebeliği kendi kararımla sonlandirmayi düşünmüyorum. Ama bu genetik testte birçok genetik yatkınlık ortaya konuyormus. O nedenle doktorum bunu yaptirmami istiyor.Genetik test ben tup bebekte gebe kalamadigim zamanlar yaptirmistim hamilelikte genetik testi ilk defa duyuyorum ikili uclu ve ayrintili dopler seklinde gitmiyor muydu?
Kandan bakiliyormus canimGebetik test dedikleri tam olarak ne oluyor? Benim oğlumda tüp bebek doktorum beni bi yere yönlendirdi daha ozaman 350 TL ydi galiba bebegin herseyine baktılar parmaklarını dahi tek tek saydılar hepsinin ultra son resmini çıkardılar bebegin kolu bacağı kemiği herseyine baktılar.. Oda böyle bir şeymi acaba?
Yok canım kan alınarak bakılıyor bebekte genetik hastalık var mi diye ama Türkiye’de yapılmıyor yurtdışına gönderiliyor diye biliyorum bazı doktorlar direkt istiyor bazıları ikili üçlü testte sıkıntı çıkarsa yaptırıyor arkadaşımın ikili testi sıkıntılıydı üçlüyü beklemeden yaptırdı kendi isteğiyle 2500-3500 TL arasında değişiyor dolar üzerinden hesaplandığı için sanırım biraz pahalı
Bana da 2500-3000 arası dedi doktorum. Ben devletten ikili için randevu bulamadım zaten. Dışarda ikili üçlü yaptırmaya kalksam yine aynı hesaba gelecek belki aşacak bile. Çünkü özel labaratuvar da rutin dahiliye tahlilleri bile 1000 lirayı buluyor. Birden 2500 -3000 denince pahalı gibi geliyor ama tüm gebelik boyunca rutin demir TSH vs olcturmek dışında sadece bu yapılacağı için makul karşılanabilir fiyatı diye düşünüyorum.Muğla’da yaşıyorum ben burada bir tanıdığım yaptırıyor 3500 ama 2500 e fiyat alanlarda çarşı sanki forumdataydin yaptırırkeb fiyat söyle bize
Hatta yarın testi yaptıracak bir arkadaş vardı ne kadarsa yaptıracak acaba
20 -21-22 Ocak civarıyadı. Şimdi doktordan geldim kalp atışı yok. Canım sıkkın geç yerleşme olmuş olabilir dedi.Merhaba hoşgeldin
Sat kaçtı benim de tahmini doğum 15 ekim de 8. Haftadayım 7. Hafta diyince sorayım dedim
Sağlıcakla alalım inş
Bnde öyleyim umutsuz umutsuz hamileymiş gibi dolanıyorum20 -21-22 Ocak civarıyadı. Şimdi doktordan geldim kalp atışı yok. Canım sıkkın geç yerleşme olmuş olabilir dedi.
4 şubata göre sayinca 5. Hafta içinde oluyorsun. Adet dongun uzun olduğu için kafan karışmıştır daha çok minik. Kan değerine hiç bakma kişiden kişiye çok değişiyor değerin düşük yüksek olması. Keseyi gördüyseniz yapacak tek bir şey var 7. Haftada kalp atışını izlemekKızlarr 4gündür hesap yapıyorum çıkamıyorum işin içinden bana bi yardım edin neolur
Son adetm 12.01 (Adet döngüm 38 oluyor)
Muhetml hamile kalma 04.02. (Tek sefer olduda)
48.gün kan 456.38 çıktı
Dr keseye göre 4haftalık dedi
Geç döllenme olmuştur adet döngünüzde uzun son adete göre değilde yumurtladiginiz gün 4 şubat gibi hesaplayın zaten doktorlar genelde keseyle sonra embriyonun boyuyla falan kaç haftalık olduğunuzu söylüyorlarKızlarr 4gündür hesap yapıyorum çıkamıyorum işin içinden bana bi yardım edin neolur
Son adetm 12.01 (Adet döngüm 38 oluyor)
Muhetml hamile kalma 04.02. (Tek sefer olduda)
48.gün kan 456.38 çıktı
Dr keseye göre 4haftalık dedi
10 gün sonra gel dedi 13 martta gidicem 4şubata göre hesaplıyorum ama hamile bile olsam sanrm bebek sağlıklı olmayacak4 şubata göre sayinca 5. Hafta içinde oluyorsun. Adet dongun uzun olduğu için kafan karışmıştır daha çok minik. Kan değerine hiç bakma kişiden kişiye çok değişiyor değerin düşük yüksek olması. Keseyi gördüyseniz yapacak tek bir şey var 7. Haftada kalp atışını izlemek
Şükür her şey yolundaymışÇıktık canlarım
İkinci kese kayboluyor, tek devam ediyoruz. 1.96 cm olmus fasulyem
Geçen yıl miyom ameliyatı da olduğum için doktorum t k devam etmemize çok sevindi, ikiz normalde risk sende daha büyük risk dedi. Rahim tasimazdi çok endişe etmiştim dedi. Şant var, miyomektomi var normalde 1 ay ama sen sabikalisin dedi ve 15 gün sonraya çağırdı. Genetik testi yaptıracağız dedi. Hocam ben gebeliği hiçbir şekilde sonlandirmayi düşünmüyorum dedim. 2 li 3 lu fasa fiso ama genetik test çok bilgi verecek bize dedi. 11-12. Haftada o yurt dışına giden genetik test yapılacak. Şimdilik herşey yolunda şükürler olsun
Anca o şekilde drun dediği gibi oluyor hesap ama sağlıklı olma ihtimali varmı bilmiyorum kafam çok karışık henüz erken diyordum istemiyorum demedim bişey olur diye korkuyordum ama sanrm hamile değilimGeç döllenme olmuştur adet döngünüzde uzun son adete göre değilde yumurtladiginiz gün 4 şubat gibi hesaplayın zaten doktorlar genelde keseyle sonra embriyonun boyuyla falan kaç haftalık olduğunuzu söylüyorlar
Evet o kalp atışı hızı güzel çıkmış170 kusur yazanda evet bu yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?