2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet benim de niyetim Ümit de Murat Şenol du ama riskli gebelik olunca bi de 3. Denemede bulunca vazgeçemedim oradan tüp bebek doktorum orda diye. 225 muayene ücreti 330 TL de kan tahlilleri ve idrar tahlillerine verdim sağlıkla gelsinler de hepsine razıyız

Muğla’da yaşıyorum ben burada bir tanıdığım yaptırıyor 3500 ama 2500 e fiyat alanlarda çarşı sanki forumda taydin yaptırırkeb fiyat söyle bize
Hatta yarın testi yaptıracak bir arkadaş vardı ne kadarsa yaptıracak acaba

Aynen canım senin cok dikkat etmen lazım umarım 7ay sorunsuz geçer

Hasimato var mı sende? Hasimato antikorları da bebeğe saldırıp gelişimin durmasına neden olabiliyor çünkü. Benim ilkinde öyle olmustu
[/QUOTE]
Merhaba hasimeto var demissiniz ilkinde kaybiniz olmus peki ilac kullanmiyormuydunuz bendede varda suanda yeni hamileyim ilac kullaniyorum hamile kalinca tsh degerime bakilmadi hemen baktirsammi acaba

Sana da az kaldı canım, hayırlı haberlerle gel insallah. İkili ,üçlü test değil canım genetik test, ama kaybolan ikizi de gözönüne alacağız dedi. Kandan bakiliyormus, yurt dışına gidiyormus test için. Ben de durdum durdum bütün gece uyuyamadım neredeyse meraktan, ekran açılana kadar bir heyecan bir endişe. Çok şükür olumsuz birşey yok böyle de devam ederiz inşallah. Kaybolan ikizden kaynaklı lekelenme olabilir dedi. Şu an için birşey yok ama aklımda olsun panik yapmayayım diye söyledi sanırım.

Oy maşallah kuzuya darısı başımıza o test bana da Perşembe günü yapılacak. 2. Kese riskli ise vücudun en sağlıklı şekilde devam etmek için hazırlanıyor demektir. Hadi gözün aydın
Hadi bakalım sen yaptır sonra da benim sıram gelecek evet miyom ameliyatlı rahim tasimazmis , bebeklerin dışında benim için de riskli imiş. Rabbim biliyor en iyisini

Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alirsin inşallah
Amiin Hepbirlikte sağlıkla kavusalim inşallah

Hasimato var mı sende? Hasimato antikorları da bebeğe saldırıp gelişimin durmasına neden olabiliyor çünkü. Benim ilkinde öyle olmustu
Merhaba hasimeto var demissiniz ilkinde kaybiniz olmus peki ilac kullanmiyormuydunuz bendede varda suanda yeni hamileyim ilac kullaniyorum hamile kalinca tsh degerime bakilmadi hemen baktirsammi acaba
[/QUOTE]
Baktırın, ilaç kullandığım halde bunda da yükseldi TSH. Ayrıca hasimato normal tiroidden farklı, TSH dışında antikorlar da yüksek seyrediyorsa bebeğin gelişmesine engel olabiliyor. Ben Bhcg baktirirken baktırdım sat tan sonraki 35. Günde 5 kusur çıktı tsh hemen ilacım 100 den 125 e cikarildi. Şimdi pazartesi tekrar baktiricam gerekirse dozu tekrar yükselteceğiz. Bizim durumunuzda olanlarda 4 haftada bir bakılmalı imiş.

Genetik test ben tup bebekte gebe kalamadigim zamanlar yaptirmistim hamilelikte genetik testi ilk defa duyuyorum ikili uclu ve ayrintili dopler seklinde gitmiyor muydu?
İkili ve üçlü yapilmayacak canım sadece bu genetik test yapılacak, ben zaten ikili ve üçlüyü reddecektim çünkü 37 yaşımı yariladim, riskli çıkma ihtimali çok yüksek ama ben hiçbir şekilde gebeliği kendi kararımla sonlandirmayi düşünmüyorum. Ama bu genetik testte birçok genetik yatkınlık ortaya konuyormus. O nedenle doktorum bunu yaptirmami istiyor.

Kandan bakiliyormus canim
Bana da 2500-3000 arası dedi doktorum. Ben devletten ikili için randevu bulamadım zaten. Dışarda ikili üçlü yaptırmaya kalksam yine aynı hesaba gelecek belki aşacak bile. Çünkü özel labaratuvar da rutin dahiliye tahlilleri bile 1000 lirayı buluyor. Birden 2500 -3000 denince pahalı gibi geliyor ama tüm gebelik boyunca rutin demir TSH vs olcturmek dışında sadece bu yapılacağı için makul karşılanabilir fiyatı diye düşünüyorum.

Oyyy şükür eve geldim kahvemi aldım oturdum. Gece de pek uyuyamadigim için epey yoruldum
Şükürler olsun güzel haberler aldık her şey yolunda ya yorgunluğun uykusuzluğun lafı olmaz
Gazım var günde 1 rezene çayı içiyorum dedim, olur dedi doktor. Çok odemleniyorum zencefil çayı icmemde bir sakınca var mi dedim bulantiya da iyi gelir dedi. Bulantım yok ama ödem için akşamları 1 bardak zencefil çayına başlayacağım izin çıktığına göre

Kızlarr 4gündür hesap yapıyorum çıkamıyorum işin içinden bana bi yardım edin neolur
Son adetm 12.01 (Adet döngüm 38 oluyor)
Muhetml hamile kalma 04.02. (Tek sefer olduda)
48.gün kan 456.38 çıktı
Dr keseye göre 4haftalık dedi

4 şubata göre sayinca 5. Hafta içinde oluyorsun. Adet dongun uzun olduğu için kafan karışmıştır daha çok minik. Kan değerine hiç bakma kişiden kişiye çok değişiyor değerin düşük yüksek olması. Keseyi gördüyseniz yapacak tek bir şey var 7. Haftada kalp atışını izlemek

Geç döllenme olmuştur adet döngünüzde uzun son adete göre değilde yumurtladiginiz gün 4 şubat gibi hesaplayın zaten doktorlar genelde keseyle sonra embriyonun boyuyla falan kaç haftalık olduğunuzu söylüyorlar

10 gün sonra gel dedi 13 martta gidicem 4şubata göre hesaplıyorum ama hamile bile olsam sanrm bebek sağlıklı olmayacak

Şükür her şey yolundaymış kalp atışı kaç cıktı ordan cinsiyet tahmini yapalım 140 altı erkek üstü kız oluyormuş

Anca o şekilde drun dediği gibi oluyor hesap ama sağlıklı olma ihtimali varmı bilmiyorum kafam çok karışık henüz erken diyordum istemiyorum demedim bişey olur diye korkuyordum ama sanrm hamile değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…