2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Anca o şekilde drun dediği gibi oluyor hesap ama sağlıklı olma ihtimali varmı bilmiyorum kafam çok karışık henüz erken diyordum istemiyorum demedim bişey olur diye korkuyordum ama sanrm hamile değilim
Neden öyle düşünüyorsunuz kese oluşmuş doktor 4 haftalık dediğine göre bebek 6. 7. Haftalarda gözüküyor. Doktorunuz bir yorum yapmadı mı kesenin şekli kanama alanı tehlike vs

Merhabalar benmde bgn randevum vardı 9+3 deyim 9+1 cıktı sıkıntı değil ölçülerde değişebiliyomus 2.6 cm olmus ama kalp hızını sormadım bende hersey gayet güzel dedi doktor

Eklentiler

• Screenshot_2020-03-07-13-47-10-448_com.samsungmedison.sonic.webp
    19 KB · Görüntüleme: 64
Adet döneminiz çok uzunmuş o yüzden geç döllenme gibi olmuştur belki. 4 şubatta olsa bile döllenme bence siz o haftaya 2 hafta daha ekleyin gebelik haftası için 6 haftalık gibi düşünülebilir sanki.

20 -21-22 Ocak civarıyadı. Şimdi doktordan geldim kalp atışı yok. Canım sıkkın geç yerleşme olmuş olabilir dedi.
Canım telaş yapma daha 6 haftadasın ben de 7 de duymaya gittim 8 de duyanlar da var karından mi bakıldı duymaman normal aslında olabilir benim doktorum kalp sesi için 7 de çağırıyor bebek gözüktü mü peki

Merhabalar benmde bgn randevum vardı 9+3 deyim 9+1 cıktı sıkıntı değil ölçülerde değişebiliyomus 2.6 cm olmus ama kalp hızını sormadım bende hersey gayet güzel dedi doktor
Maşallah aylin hanima mı gidiyorsunuz güzel yorumlar vardı internette muayene ücreti ne kadar

Neden öyle düşünüyorsunuz kese oluşmuş doktor 4 haftalık dediğine göre bebek 6. 7. Haftalarda gözüküyor. Doktorunuz bir yorum yapmadı mı kesenin şekli kanama alanı tehlike vs
Tek ilişki oldu yumurtlamam geçtiyse nasl sağlıklı gebelik olucak düşümdükçe umutsuzluğum artıyor
Adet döneminiz çok uzunmuş o yüzden geç döllenme gibi olmuştur belki. 4 şubatta olsa bile döllenme bence siz o haftaya 2 hafta daha ekleyin gebelik haftası için 6 haftalık gibi düşünülebilir sanki.
Ayrıntılı bir hesap yptım 5bucuk haftalık olmam gerkiyor 4subattan hesaplayınca ama çok umudum yok

Merhaba size birşey sormak istiyorum benim sat 22 Ocak ama kalp atışı hala duyamadık sanırım haftalarımız yakın o yüzden size soruyorum siz duyabildiniz mi
Evet canım benimde sat 25 ocak bizim kalp atışlarını gördük ama duymadik duymak için erken en ideal 7. Hafta biraz daha bekleyin duyarsınız..

10 gün sonra gel dedi 13 martta gidicem 4şubata göre hesaplıyorum ama hamile bile olsam sanrm bebek sağlıklı olmayacak
Evham yapıp üzme kendini canım, sabretmek zor ama içini ferah tutup sabretmek en iyisi bu durumda, benim de 5+3 te kese vardı sadece, 6+5 te duyduk kalp atışını
Şükür her şey yolundaymış kalp atışı kaç cıktı ordan cinsiyet tahmini yapalım 140 altı erkek üstü kız oluyormuş
Söylemedi ben de sormadım canım, benim mevzular biraz derin oldugu için ona sıra gelmedi. Zaten doktorum çok kısa dinletiyor oy uzun uzadıya açmıyor sesi. Daha çok beyin cerrahları risk söylüyor mu dedi, gebelikle kafa içi basınç yükseliyor çünkü, su an bende takılı olan şant ayarlı sorun yok hocam yükselirse ayarlarız dedim ikinci kesenin küçülüp kaybolmaya yüz tutması ile mevcut şartlar olumluya dönüştü bende, bebek de geçen sefer iki gün geriden geliyordu, bugün 1 gün fark vardı. Herşeyi yolunda olunca Dr söylemeye ben De sormaya gerek duymadım şükür sağlıklı ya cinsiyet de sürpriz olsun

Normal mi sizin yoksa geç döllenme flnmı

Kesenin içinde birşeyler var gibiydi ama fetal bilmemne gözlemlemesi dedi. Karından görünmeyince vajinal baktı onda da kalp atışı yoktu. Erken herhalde haftaya cumartesi çağırdı. Kan sulandırıcı iğne başladı bir de hap coraspin . %80 ben umutluyum geç yerleşme olabilir dedi bana da.ama %20 ihtimal gerdi beni.

Gerginlik aynı bnde de geç gelenlerdeniz bizde neden kan sulandırıcı kullanıyorsun bi sorun mu var

Güzel düşünelim güzel olsun canım

Gözün aydın canım şu haberler beni çok mutlu ediyor, çok da büyümüş kuzu darısı başımıza

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Benim midem sürekli bulanıyor ağzıma ne atsam ekşiyo sürekli çıkarmıyorum arada oluyor (afedersiniz) Ayağa kalkınca tansiyonum düşüyor başım dönüyor onun için uzanıyorum sürekli. Çok şükür tabi yine de. Salı gününe daa çok var vakit geçmiyor hiç

Arkadaşlar doktorum 8. Haftada erkek olduğunu düşünüyorum dedi ama araştırdığım burdada gördüğüm kadarıyla kızların kalp atış hızı daha fazla oluyormuş bizimki 171bpm yazıyor ultason görüntülerini ekliyorum maksat hem sohbet hem öyle bi tahminleri almak istiyorum

Eklentiler

• D1F63782-709B-4F0D-8DC6-634AAE86DF6F.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 62
  • FE08A709-8C02-4685-867B-E66ECB103732.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…