2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gözün aydın canım şu haberler beni çok mutlu ediyor, çok da büyümüş kuzu darısı başımıza
Amin cnm rahat olun olıçuyo valla brn cok rahatım doktora da güveniyorum basta beni korkutrular ama gereksiz yere evham yapmısım su an rahatım baya her işimide yapıyorum bgn sabah 8dan aksam 6ua kdr gezdim resmen

Merhabalar benmde bgn randevum vardı 9+3 deyim 9+1 cıktı sıkıntı değil ölçülerde değişebiliyomus 2.6 cm olmus ama kalp hızını sormadım bende hersey gayet güzel dedi doktor

Normal zamanda şu an sadece 1 gün geride
MaşAllah gayet büyümüş bebişler bikaç gün geride veya ilerde olabilir normaldir diyolar
Bu kadar erken nasıl tahmin ediyolar ben de salı günü gittiğimde 8+2 olacak inşAllah. Tahmin yapabilir o zaman

Daha minicik nasıl farkediyolar acaba

MaşAllah gayet büyümüş bebişler bikaç gün geride veya ilerde olabilir normaldir diyolar

Bu kadar erken nasıl tahmin ediyolar ben de salı günü gittiğimde 8+2 olacak inşAllah. Tahmin yapabilir o zaman
Keseye ve kalp atış hızına göre sanırım tahmin yapıyorlar canım

Iyi aksamlar kizlar doktorum beni bir profesor e yonlendirdi. Iki bebek de hala var. Uygun olan sonlandirilacak. Cunku rahim yapim asla ve asla doktorum ustune basarak soyledi ki buna uygun degil. Onumuzdeki hafta birisini sonlandirmamiz gerekecek
Doktorum beni cok gergin gordu ve kendime getirdi bir cocugun var ve senin hayatin da onemli bu durumu normal karsila ve sakinles dedi
Oyle yapmaya calisacagim.

Peki hangisi olcagına doktor mu karar vercek bu cok zor Bi karar gercekten Allah hayırlısı versin

Canım ya.Allah yar ve yardımcın olsun ölçüleri nasıl peki geriden geliyomu biri yoksa ikiside haftasıyla uyumlumu.

Zeynepcim sende Anadolu yakasındasın doktorundan memnunmusun.Doğum paketimi satın aldın bende Acıbademdeyim medipol hastanesine gidiyorum.Ama doktoru belki değiştireceğim çok soru sordum kusura bakma.

Rabbim hayırlısını versin canım zor bi karar ama doktorun da dediği gibi senin hayatın önemli burda. Üzülme yapılabilecek bişe olsaydı doktorlar illaki yapardı

Canım allah yardımcın olsun İkisini de kaybetmeyi göze almak çok daha yıpratıcı ve stresli olur senin için allahım bunu da sağ Salim atlatmayı nasip etsin

Zeynepcim sende Anadolu yakasındasın doktorundan memnunmusun.Doğum paketimi satın aldın bende Acıbademdeyim medipol hastanesine gidiyorum.Ama doktoru belki değiştireceğim çok soru sordum kusura bakma.
Canım doktorumdan o kadar memnunumki kısa bişey anlatıcam eşimle dışarda sıramızı bekliyoruz içerden hamile kadınla eşi çıktı doktor onları kapıya kadar uğurladı ve her ikisinide başından falan öptü bende sandım birinci dereceden yakınları herhalde bu kadar samimi görünce meğer doktor herkese karşı aynıymış o kadar samimi o kadar anlayışlı güleryüzlü ilgili gitmeden önce kime sorduysam herkes böyle dedi bana çok güven verdi kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum

Bu arada doğum paketi aldık ama pakete oda süsleme ve fotoğraf dahil değil

Canım bu hafta ben de öyleydim ama bugün bulantısız bir gün geçirdim hemen kötü oldum acaba sorun mu var diye boşver olması daha iyi sanki bilemedim

Bulantı için şu bileklikleri bir dene istersen bir de zencefil çayı
Bebisler değil artık canım tek devam ediyoruz diğer kese çok küçülmüş kaybolmak üzere. Ama doktorum miyom ameliyatı olmuş bir rahim ikizi tasiyamazdi doğa kendi işini kendi çözmüş bu senin için çok daha iyi, ikiz diye çok endiselenmistim dedi. Rahim kalınlığını falan ölçtü su anki durum oldukça iyi dedi. Ben zaten hayırlı olanı dilemistim, böylesi hayirliymis demek ki
Geçen sefer 2 gün gerideydi o zaman da normal demişti, bugün 1 gün geride dedi , aradaki 1 günü kapatmış bile fasulyem

Canim bu kararı vermek gerçekten çok zor gerilmekte çok haklısın. Ama senin canın herşeyden önemli. Benim doktorum da daha muayeneye başlarken evet tüp bebekten kurtuldun normal yolla oldu, inşallah ikizden de kurtulmussundur da risksiz bir şekilde kucağına alırsın, miyomektomili bir rahim için ikiz çok riskli taşımaz rahim ikizi dedi. Şükür ki kendiliğinden kayboluyor, diğerinin de gelişimi normal. Öyle olmasaydı ben de senin durumunda olacaktım muhtemelen, üstelik benim hiç çocuğum yok Allah önce sana ve evladına sağlık versin, sonra da sizin için hangisi hayırlısıyla onu yaşatsın sizlere

Canım bu hafta ben de öyleydim ama bugün bulantısız bir gün geçirdim hemen kötü oldum acaba sorun mu var diye boşver olması daha iyi sanki bilemedim
Evet canım ya çok haklısın ben de öyle olmştum geçen bütün belirtilerim gitmişti diğer gün bakmaya gittim hemen

Ben bebişler derken diğer arkadaşın bebişine de maşAllah büyümüş dedim canım. Senin tek devam etmesine aynen ben de sevindim canım risk var diye

O aşı icin gec kaldim zaten. Ayni durumdayiz yaklasik 2 3 haftalikdi hamile oldugumu ogrendigimde hemen kan sulandırıcı igne
Ve organ nakli olmus hastalarin kullandigi ilacdan baslandi.bendede pihtilasma yok sadece onlem amacli.
İçiniz ferah olsun. INŞALLAH siz de evladınızı sağ salim kucağınıza alacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…