Amin cnm rahat olun olıçuyo valla brn cok rahatım doktora da güveniyorum basta beni korkutrular ama gereksiz yere evham yapmısım su an rahatım baya her işimide yapıyorum bgn sabah 8dan aksam 6ua kdr gezdim resmenGözün aydın canım şu haberler beni çok mutlu ediyor, çok da büyümüş kuzudarısı başımıza
Merhabalar benmde bgn randevum vardı 9+3 deyim 9+1 cıktı sıkıntı değil ölçülerde değişebiliyomus 2.6 cm olmus ama kalp hızını sormadım bende hersey gayet güzel dedi doktor
MaşAllah gayet büyümüş bebişler bikaç gün geride veya ilerde olabilir normaldir diyolarNormal zamanda şu an sadece 1 gün geride
Bu kadar erken nasıl tahmin ediyolar ben de salı günü gittiğimde 8+2 olacak inşAllah. Tahmin yapabilir o zamanArkadaşlar doktorum 8. Haftada erkek olduğunu düşünüyorum dedi ama araştırdığım burdada gördüğüm kadarıyla kızların kalp atış hızı daha fazla oluyormuş bizimki 171bpm yazıyor ultason görüntülerini ekliyorum maksat hem sohbet hem öyle bi tahminleri almak istiyorum
Daha minicikArkadaşlar doktorum 8. Haftada erkek olduğunu düşünüyorum dedi ama araştırdığım burdada gördüğüm kadarıyla kızların kalp atış hızı daha fazla oluyormuş bizimki 171bpm yazıyor ultason görüntülerini ekliyorum maksat hem sohbet hem öyle bi tahminleri almak istiyorum
Keseye ve kalp atış hızına göre sanırım tahmin yapıyorlar canımMaşAllah gayet büyümüş bebişler bikaç gün geride veya ilerde olabilir normaldir diyolar
Bu kadar erken nasıl tahmin ediyolar ben de salı günü gittiğimde 8+2 olacak inşAllah. Tahmin yapabilir o zaman
Galiba. Yaa çok heyecanlıKeseye ve kalp atış hızına göre sanırım tahmin yapıyorlar canım
Peki hangisi olcagına doktor mu karar vercek bu cok zor Bi karar gercekten Allah hayırlısı versinIyi aksamlar kizlar doktorum beni bir profesor e yonlendirdi. Iki bebek de hala var. Uygun olan sonlandirilacak. Cunku rahim yapim asla ve asla doktorum ustune basarak soyledi ki buna uygun degil. Onumuzdeki hafta birisini sonlandirmamiz gerekecek
Doktorum beni cok gergin gordu ve kendime getirdi bir cocugun var ve senin hayatin da onemli bu durumu normal karsila ve sakinles dedi
Oyle yapmaya calisacagim.
Canım ya.Allah yar ve yardımcın olsun ölçüleri nasıl peki geriden geliyomu biri yoksa ikiside haftasıyla uyumlumu.Iyi aksamlar kizlar doktorum beni bir profesor e yonlendirdi. Iki bebek de hala var. Uygun olan sonlandirilacak. Cunku rahim yapim asla ve asla doktorum ustune basarak soyledi ki buna uygun degil. Onumuzdeki hafta birisini sonlandirmamiz gerekecek
Doktorum beni cok gergin gordu ve kendime getirdi bir cocugun var ve senin hayatin da onemli bu durumu normal karsila ve sakinles dedi
Zeynepcim sende Anadolu yakasındasın doktorundan memnunmusun.Doğum paketimi satın aldın bende Acıbademdeyim medipol hastanesine gidiyorum.Ama doktoru belki değiştireceğim çok soru sordum kusura bakma.Arkadaşlar doktorum 8. Haftada erkek olduğunu düşünüyorum dedi ama araştırdığım burdada gördüğüm kadarıyla kızların kalp atış hızı daha fazla oluyormuş bizimki 171bpm yazıyor ultason görüntülerini ekliyorum maksat hem sohbet hem öyle bi tahminleri almak istiyorum
Rabbim hayırlısını versin canım zor bi karar ama doktorun da dediği gibi senin hayatın önemli burda. Üzülme yapılabilecek bişe olsaydı doktorlar illaki yapardıIyi aksamlar kizlar doktorum beni bir profesor e yonlendirdi. Iki bebek de hala var. Uygun olan sonlandirilacak. Cunku rahim yapim asla ve asla doktorum ustune basarak soyledi ki buna uygun degil. Onumuzdeki hafta birisini sonlandirmamiz gerekecek
Canım allah yardımcın olsunIyi aksamlar kizlar doktorum beni bir profesor e yonlendirdi. Iki bebek de hala var. Uygun olan sonlandirilacak. Cunku rahim yapim asla ve asla doktorum ustune basarak soyledi ki buna uygun degil. Onumuzdeki hafta birisini sonlandirmamiz gerekecek
Canım doktorumdan o kadar memnunumki kısa bişey anlatıcam eşimle dışarda sıramızı bekliyoruz içerden hamile kadınla eşi çıktı doktor onları kapıya kadar uğurladı ve her ikisinide başından falan öptü bende sandım birinci dereceden yakınları herhalde bu kadar samimi görünce meğer doktor herkese karşı aynıymış o kadar samimi o kadar anlayışlı güleryüzlü ilgili gitmeden önce kime sorduysam herkes böyle dedi bana çok güven verdi kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorumZeynepcim sende Anadolu yakasındasın doktorundan memnunmusun.Doğum paketimi satın aldın bende Acıbademdeyim medipol hastanesine gidiyorum.Ama doktoru belki değiştireceğim çok soru sordum kusura bakma.
Bu arada doğum paketi aldık ama pakete oda süsleme ve fotoğraf dahil değilZeynepcim sende Anadolu yakasındasın doktorundan memnunmusun.Doğum paketimi satın aldın bende Acıbademdeyim medipol hastanesine gidiyorum.Ama doktoru belki değiştireceğim çok soru sordum kusura bakma.
Canım bu hafta ben de öyleydim ama bugün bulantısız bir gün geçirdim hemen kötü oldum acaba sorun mu var diye boşver olması daha iyi sanki bilemedimİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Benim midem sürekli bulanıyor ağzıma ne atsam ekşiyo sürekli çıkarmıyorum arada oluyor (afedersiniz) Ayağa kalkınca tansiyonum düşüyor başım dönüyor onun için uzanıyorum sürekli. Çok şükür tabi yine de. Salı gününe daa çok var vakit geçmiyor hiç
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Benim midem sürekli bulanıyor ağzıma ne atsam ekşiyo sürekli çıkarmıyorum arada oluyor (afedersiniz) Ayağa kalkınca tansiyonum düşüyor başım dönüyor onun için uzanıyorum sürekli. Çok şükür tabi yine de. Salı gününe daa çok var vakit geçmiyor hiç
Bulantı için şu bileklikleri bir dene istersenMaşAllah gayet büyümüş bebişler bikaç gün geride veya ilerde olabilir normaldir diyolar
Bu kadar erken nasıl tahmin ediyolar ben de salı günü gittiğimde 8+2 olacak inşAllah. Tahmin yapabilir o zaman
Canim bu kararı vermek gerçekten çok zor gerilmekte çok haklısın. Ama senin canın herşeyden önemli. Benim doktorum da daha muayeneye başlarken evet tüp bebekten kurtuldun normal yolla oldu, inşallah ikizden de kurtulmussundur da risksiz bir şekilde kucağına alırsın, miyomektomili bir rahim için ikiz çok riskli taşımaz rahim ikizi dedi. Şükür ki kendiliğinden kayboluyor, diğerinin de gelişimi normal. Öyle olmasaydı ben de senin durumunda olacaktım muhtemelen, üstelik benim hiç çocuğum yokIyi aksamlar kizlar doktorum beni bir profesor e yonlendirdi. Iki bebek de hala var. Uygun olan sonlandirilacak. Cunku rahim yapim asla ve asla doktorum ustune basarak soyledi ki buna uygun degil. Onumuzdeki hafta birisini sonlandirmamiz gerekecek
Evet canım ya çok haklısın ben de öyle olmştum geçen bütün belirtilerim gitmişti diğer gün bakmaya gittim hemenCanım bu hafta ben de öyleydim ama bugün bulantısız bir gün geçirdim hemen kötü oldum acaba sorun mu var diye boşver olması daha iyi sanki bilemedim
Ben bebişler derken diğer arkadaşın bebişine de maşAllah büyümüş dedim canım. Senin tek devam etmesine aynen ben de sevindim canım risk var diyeBulantı için şu bileklikleri bir dene istersenbir de zencefil çayı
Bebisler değil artık canım tek devam ediyoruzdiğer kese çok küçülmüş kaybolmak üzere. Ama doktorum miyom ameliyatı olmuş bir rahim ikizi tasiyamazdi doğa kendi işini kendi çözmüş bu senin için çok daha iyi, ikiz diye çok endiselenmistim dedi. Rahim kalınlığını falan ölçtü su anki durum oldukça iyi dedi. Ben zaten hayırlı olanı dilemistim, böylesi hayirliymis demek ki
Geçen sefer 2 gün gerideydi o zaman da normal demişti, bugün 1 gün geride dedi , aradaki 1 günü kapatmış bile fasulyem
İçiniz ferah olsun. INŞALLAH siz de evladınızı sağ salim kucağınıza alacaksınızO aşı icin gec kaldim zaten. Ayni durumdayiz yaklasik 2 3 haftalikdi hamile oldugumu ogrendigimde hemen kan sulandırıcı igne
Ve organ nakli olmus hastalarin kullandigi ilacdan baslandi.bendede pihtilasma yok sadece onlem amacli.
Valla ben de erken giderim bu gidişle randevudanEvet canım ya çok haklısın ben de öyle olmştum geçen bütün belirtilerim gitmişti diğer gün bakmaya gittim hemen
Benim diğer gün akşam geri geldi belirtiler canım arada gidip geliyo normalmiş bi sıkıntı yoktur inşAllah sende deValla ben de erken giderim bu gidişle randevudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?