Rabbim bu sınavdan sağlıkla huzurla çıkmanıza yardım etsin.Iyi aksamlar kizlar doktorum beni bir profesor e yonlendirdi. Iki bebek de hala var. Uygun olan sonlandirilacak. Cunku rahim yapim asla ve asla doktorum ustune basarak soyledi ki buna uygun degil. Onumuzdeki hafta birisini sonlandirmamiz gerekecek
Doktorum beni cok gergin gordu ve kendime getirdi bir cocugun var ve senin hayatin da onemli bu durumu normal karsila ve sakinles dedi
Oyle yapmaya calisacagim.
Allah razi olsun insaallah. Ama kalp atislari yavaslamaya baslamis demisti o aklimi kurcaliyoİçiniz ferah olsun. INŞALLAH siz de evladınızı sağ salim kucağınıza alacaksınız
Allah yardımcınız olsun zor bi süreç ama dr haklı hem senin sağlıpın hem diğer çocuğun için senin sağlığın önmli. Bebeklerin en doğsuru sağlıklısı seninle olur inşallahIyi aksamlar kizlar doktorum beni bir profesor e yonlendirdi. Iki bebek de hala var. Uygun olan sonlandirilacak. Cunku rahim yapim asla ve asla doktorum ustune basarak soyledi ki buna uygun degil. Onumuzdeki hafta birisini sonlandirmamiz gerekecek
Doktorum beni cok gergin gordu ve kendime getirdi bir cocugun var ve senin hayatin da onemli bu durumu normal karsila ve sakinles dedi
Canım çok zor bir durum karar vermesi de zor bir durum ama doktorun birsey biliyor demek.. eğer ilerde bi risk olacaksa doktorunu dinlemen en hayırlısı.Iyi aksamlar kizlar doktorum beni bir profesor e yonlendirdi. Iki bebek de hala var. Uygun olan sonlandirilacak. Cunku rahim yapim asla ve asla doktorum ustune basarak soyledi ki buna uygun degil. Onumuzdeki hafta birisini sonlandirmamiz gerekecek
Ben 7 haftaya kadar bırak kalp atışını bebeği Bike göremedik. Duyamazsan da endişe etme diye söylüyorum canım. Erken çünkü daha :)Merhaba arkadaşlar bir şey soracam ben geçen hafta gittim bebek 5 haftalıktı .yarın 6+0 olacak inşallah acaba kalp atışını duyabilirmiyim .10 günlük kontrol bitmeden tekrar gideyim dedim
İnşallah canım bulantımlarım gittikçe artıyordu birden bugün kesildi şaşırdım ben de ama midem yanıyo ağrılar var onlar tesellimBenim diğer gün akşam geri geldi belirtiler canım arada gidip geliyo normalmiş bi sıkıntı yoktur inşAllah sende de
Destekleriniz icin tesekkur ederim mesajlarinizi okudum hepsini alinti yapamadim toplu cevap olsun
Birisi 9+2 birisi 9+4
9+4 olan daha saglikli gozukuyor digeri biraz kesesi kucuk ama ikisinin de kalbi atiyor. Ancak soyle dusunun normal saglikli bir kadinda olan rahmin bende yarisi var. Doktorum israrla doguramazsin iki bebege de yazik olur dedi.
Pazartesi perinatolog randevumuz var doktorum yonlendirdi. Doktorla telefonda da konustum prof olmasina ragmen oldukca mutevazi idi. Oykumu anlattim.
Onun muaynesi sonucu daha net belli olur hersey. Birsey soyleyemiyorum. Bir evladim var ve cok korkuyorum ikiz dogumu asla goze alamam ustelik tek bobrekliyim. Bana bisey olursa kuzum ne yapar.. oyuzden biran once uygun gorulen fetus e gerekli islem yapilsin yolumuza devam edelim diye dusunuyorum.Allah sonumu hayir eylesin insallah
Dualarinizi eksik etmeyin...
İlk mesajını alıntı yapmamışım buna yazıyorum canım. Çok zor bı durum. Kendimi yerine koyuyorum da napardim bilmiyorum inan. Ama içimden geçen Rabbim bu kararı sana yada doktoruna yaptırmasın. Çünkü bu durumda ilerde bu psikolojini mutlaka etkiler diye düşünüyorum yani yerine koyduğum için kendimi ben öyle olurdum kesinlikle.Kendi kendine birisi yok olsun. Böyle olursa senin gönlün vicdanın da rahat olmuş olur . Dualarım seninle.
Tüm dualarımız seninleDestekleriniz icin tesekkur ederim mesajlarinizi okudum hepsini alinti yapamadim toplu cevap olsun
Birisi 9+2 birisi 9+4
9+4 olan daha saglikli gozukuyor digeri biraz kesesi kucuk ama ikisinin de kalbi atiyor. Ancak soyle dusunun normal saglikli bir kadinda olan rahmin bende yarisi var. Doktorum israrla doguramazsin iki bebege de yazik olur dedi.
Pazartesi perinatolog randevumuz var doktorum yonlendirdi. Doktorla telefonda da konustum prof olmasina ragmen oldukca mutevazi idi. Oykumu anlattim.
Onun muaynesi sonucu daha net belli olur hersey. Birsey soyleyemiyorum. Bir evladim var ve cok korkuyorum ikiz dogumu asla goze alamam ustelik tek bobrekliyim. Bana bisey olursa kuzum ne yapar.. oyuzden biran once uygun gorulen fetus e gerekli islem yapilsin yolumuza devam edelim diye dusunuyorum.Allah sonumu hayir eylesin insallah
Dualarinizi eksik etmeyin...
Tam beni tarif ettin. Bende uyku pozisyonlarina alismaya calisiyordum bu bilgi icin tesekkurler en rahat uyku pozisyonumBiricik anne adaylarıküçük bir bilgi paylaşayım sizinle mutlaka biliyordur çoğunuz ama. Uyurken sola dönük uyuyalım ve iki bacak aramıza küçük bir yastık veya kırlent koyalım öyle uzanıp/uyuyalım hatta sağ bacağı biraz karnımıza doğru çekelim.sebebi şu: bu şekilde uzanınca bebişlerimiz daha iyi besleniyormuş kan akışı hızlanıyormuş aklınızda bulunsun
Valla senin gibi olmak isterdim bende ne güzel işteeBelirtilerinin kayboldugunda beni düşünün bir belirtim bile yok
Ne midem bulanıyor, ne birşeyden tiksindim, ne tansiyon ne birşey. Sabah akşam göğüs hassasiyetin oluyor bir de gaz. Önceden de gazlı biri olduğum için onu da çok yadirgamiyorum. Bu zamandan sonra olur mu bilmiyorum ama şimdiye kadar fırsat bulunca uyumaktan başka birşey yaşamadım. O da isim yoksa evdeysem falan. Hatta iki gün önce dertlendim burada da ben niye değişik birşey hissetmiyorum acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye. E bugün gördük çok şükür anormal bir durum da yok. Takılmayın noolur, bunlara takılıp da strese sokmayın kendinizi de bebisinizi de
Çok rahat oluyor değil miTam beni tarif ettin. Bende uyku pozisyonlarina alismaya calisiyordum bu bilgi icin tesekkurler en rahat uyku pozisyonum
Bide kolumu yastigin aktina koyup sarildim mi ooohh benden rahatı yokÇok rahat oluyor değil mi ☺ Bende öyle yapıyorum genelde ve gerçekten faydasını görüyorum baş dönmelerine mide bulantılarına bile iyi geliyo bu şekilde uyumakrica ederim canım
Sol tarafa yatmak iyi diye biliyordum ama bukadar iyi olduğunu bilmiyordumBiricik anne adaylarıküçük bir bilgi paylaşayım sizinle mutlaka biliyordur çoğunuz ama. Uyurken sola dönük uyuyalım ve iki bacak aramıza küçük bir yastık veya kırlent koyalım öyle uzanıp/uyuyalım hatta sağ bacağı biraz karnımıza doğru çekelim.sebebi şu: bu şekilde uzanınca bebişlerimiz daha iyi besleniyormuş kan akışı hızlanıyormuş aklınızda bulunsun
Yok yok şanslıyım, farkındayımValla senin gibi olmak isterdim bende ne güzel işteeinan mide bulantısı tiksinmeler baş dönmeleri hiç güzel şeyler deil.şanslısın aslında farkında deilsin dilerim hiç yaşama bunları
Gebelik bu belli olmuyo zaten dediğin gibi iki gün öncesine kdr mide bulantısı çekmeyen ben iki gündür nedense akşam olunca mide bulantım başlıyorYok yok şanslıyım, farkındayımSadece belirtilerin gitti diye endişe etmeyin diyorum. Çok şükür günlük hayatimi olumsuz etkilemeden devam ediyorum. Sizler de bir an önce rahatlayın inşallah. Burada birçok kişi böyle şeyler yazınca bende acaba bende mi sorun var diye endişe etmiştim onu da hamilelik psikolojisine verdim gitti bugün itibariyle. Ama gebelik bu belli olmaz yarın ne halde olacağımı ben de bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?