2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Şimdi girebildim foruma. Senin sağlığın için bu yönde ilerlemesi çok hayırlı olmuş o zaman canım Ben de 10. Haftada yaptırcam benim görüştüğüm firma 8. Haftadan itibaren yapılabilir bizim kulladığımz cihazlarda falan dedi hayırlısı inşallah. Allah ın izni ile çok güzel sonuçlar alıcaz umarım

İnşallah canım bulantımlarım gittikçe artıyordu birden bugün kesildi şaşırdım ben de ama midem yanıyo ağrılar var onlar tesellim
Bi sıkıntı yoktur içini ferah tut canım
Kuzum hiç belirtisi olmayanlar olarak şanslısın evet. Hiç belirti olmamasını anlıyorum da olanlar arada gidiyor ya o deli ediyor insanı. Ben artık alıştım gittiği zamanlar işlerimi halletmeye çalışıyorum bol bol yiyorum fırsattan istifade. Belki de Rabbimizin azcık rahatlayalım diye verdiği fırsattır diye düşünmeye başladım

Kızlar günaydın herkese öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun bu bulantılar ne zaman geçecek ben tiksindim hiç birşey yiyemiyorum ne önerirsiniz bana yardım edin nolur eve bile giremez oldum kokulardan dolayı

Sol tarafa yatmak iyi diye biliyordum ama bukadar iyi olduğunu bilmiyordum bende sol tarafa yatıyorum yorgan veya yastık alıyorum bacak arama ve sağ bacağım biraz yukarda olur genellikle bilmeden iyi birsey yapiyormusun
Evet aslında çok iyi bir şey yapıyormuşsun böyle devam o zaman

Evet canım , her işte vardır bir hayır Fiyat ne aldın? Ben direkt doktorumun kliniğinde kan vericem onlar halledecek Hasta dostu bir doktor olduğu için en makul maliyeti çıkardığını biliyorum, o yüzden başka bir yer arastirmayacagim. Hoş ben riskleri görmek istemediğim için hicbirsey yaptirmayacagim diyordum ama bir dahaki sefere elimize ne geçecek bunu yaptırınca diye daha detaylı soracağım.

Aynen öyle belirti gitti nooluyor diye panik yapmak yerine bu fırsatları iyi değerlendirmek lazım demek ki

Günaydın kızlar

Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun

Dün muayenede doktorum kaybolan ikiz nedeniyle lekelenme yazabilirsin panik yapma demişti. Ve bugün lekelenmem var. Bir kez daha muayene ve ikaz zamanlamasina hayran oldum Eğer dün muayene olup böyle bir ikaz yapilmamis olsaydı bugün nasıl panik yapardım Allah bilir Neyse ki buna hazırlıklı olduğum için şu an çok rahatım Bünye sağlıksız olanı gönderiyor deyip geçtim

Kızlar günaydın dün kan ve idrar vermiştim idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmış doktor tek kullanımlık monural şase verdi aslında bu ara pek şikayetim yoktu hiç ilaç kullanmakta istemiyorum

8 mart dünya kadınlar günü kutlu olsun

Hayrılısı olsun cnm dra gitmenin önemi işte stres yapmıyorsun en azındn

Kızlar günaydın dün kan ve idrar vermiştim idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmış doktor tek kullanımlık monural şase verdi aslında bu ara pek şikayetim yoktu hiç ilaç kullanmakta istemiyorum
canm bende kullandim dün ayni sekilde tek kullanimlik sordum hatta cok sikayetm yok icmesem diye bebek icin herhangi bi zarari yokmus

Cubuk kraker oneririm az ve sık yiyebiliyorsaniz yeyin sabah bulantilari coksa yataktan kalkmadan mumkunse cubuk kraker atistirin galeta vs de olabilir mide nin suyunu almasi icin. Ben peynir zeytin e sarmistim 10.haftamdayim gecti gibi sanki. Hic kusmadim ama hep koku ogurme bulantim oldu. Icinizi bastiracak seyler yemege gayret edin. Umarim uzun surmez.

Gunaydin hanimlar kadinlar gunumuz kutlu olsun ne zor sey kadin olmak. Ama ne yuce bir sey ayni zamandadunku şok dan sonra bugun daha iyiyim o duygusal buhrandan ciktim sanirim hala zor bir karar beni bizi bekliyor ama bakalim perinatolog ne diyecek okadar isterimki rabbim kararlasin bize kalmasin ama hayirlisi. 2 bebegin yasamamasi soz konusuyken birini kucagimiza saglikla almak daha mantikli geliyor ustelik kizim 6 yasinda ve gozumun bebegi tup bebegim dondurulmus embriyo ile gelen minik mucizem o benim. Psikolojisini bozmayi hic istemem. Dusunurken sanki ondan da uzaklasiyormus gibi hissettim kendimi kizdim kendime.. anneyim ben herseyden once. Karnimdakiler icin de doktorlara ve zamana birakicaz. Yarin onemli.2.30 da randevum. Karamsarlik gitti ama dun hala yasadiklarini yani ikisinin de bilerek hissederek girmistim muayneye. Hissediyor insan cunku belirtiler hassasiyetler dun gibi taze hala canli.ama simdi bir rahatlama geldi Allah elbet kararlayacak bor sekilde. Herseyi veren rabbim degil mi derdi de dermanini da hastaligi da sifasini da.. bunu da oyle dusunmeye calisacagim eger aonlandirmam da gerekirse. Allahim kimseye tasiyamayacagi yuk vermesin.
Bizim buruk sevincimiz daha dogrusu korku dolu endiseli heyecanimiz hala aile icinde. Bisey var dilimde hala kimseye soyleyemiyorum. Belki ikiz diye. Ne olacak nasil devam edecek diye. Ikisine de bir sey olabilir. Allah bilir. Dua ediyorum teslim oldum rabbime bekliyorum...

Gunaydin hanimlar kadinlar gunumuz kutlu olsun ne zor sey kadin olmak. Ama ne yuce bir sey ayni zamandadunku şok dan sonra bugun daha iyiyim o duygusal buhrandan ciktim sanirim hala zor bir karar beni bizi bekliyor ama bakalim perinatolog ne diyecek okadar isterimki rabbim kararlasin bize kalmasin ama hayirlisi. 2 bebegin yasamamasi soz konusuyken birini kucagimiza saglikla almak daha mantikli geliyor ustelik kizim 6 yasinda ve gozumun bebegi tup bebegim dondurulmus embriyo ile gelen minik mucizem o benim. Psikolojisini bozmayi hic istemem. Dusunurken sanki ondan da uzaklasiyormus gibi hissettim kendimi kizdim kendime.. anneyim ben herseyden once. Karnimdakiler icin de doktorlara ve zamana birakicaz. Yarin onemli.2.30 da randevum. Karamsarlik gitti ama dun hala yasadiklarini yani ikisinin de bilerek hissederek girmistim muayneye. Hissediyor insan cunku belirtiler hassasiyetler dun gibi taze hala canli.ama simdi bir rahatlama geldi Allah elbet kararlayacak bor sekilde. Herseyi veren rabbim degil mi derdi de dermanini da hastaligi da sifasini da.. bunu da oyle dusunmeye calisacagim eger aonlandirmam da gerekirse. Allahim kimseye tasiyamayacagi yuk vermesin.
Bizim buruk sevincimiz daha dogrusu korku dolu endiseli heyecanimiz hala aile icinde. Bisey var dilimde hala kimseye soyleyemiyorum. Belki ikiz diye. Ne olacak nasil devam edecek diye. Ikisine de bir sey olabilir. Allah bilir. Dua ediyorum teslim oldum rabbime bekliyorum...

Çok teşekkür ederim ah ah neler denedim neler su bile içmeye korkuyorum kuscam diye sanırjm bulantı hapı yazdıracam doktora yarın böyle olmayacak bu iş

Canım tevekkül en güzel tesellidir.İmtihanın evlatla olması çok zor ama metanetlisin tebrik ederim.İkisinide kaybetmektense kendi sağlığını tehlikeye atmaktansa zor olsada birinden vazgeçiceksin.Umarım en acısız şekilde olur .

Günaydın kızlar.Bugün itibariyle alyanslarımı çıkardım sıkmaya başladılar.kilodan ziyade şiş hissediyorum kendimi.

Canım çubuk kraker, diğer tuzlu krakerler, beyaz peynir bana iyi geliyo. Doktor bana istersem bulantı hapı yazim sana demişti ama ben istemedim. Genelde de ilaç kullanmazdım çok zorda kalmadıkça. Ama bi zararı yok ilacın.

Günaydın kızlar.Bugün itibariyle alyanslarımı çıkardım sıkmaya başladılar.kilodan ziyade şiş hissediyorum kendimi.

Günaydın canım. Bende 2 kilo vermişim, mide bulantısından dolayı. İlk zamanlar pantolonlarım sıkıyodu, şimdi eskiye geri döndüm

Valla haklısın canım bunların hepsi pimpiriklilikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…