2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben dışarıdan bire hastaymışım gibi aradım iki paket varmış temel kromozomlara bakılan 3000 çok daha detaylı bakılana 4000 dediler teşekkür ederim diyip kapattım doktorum ben sana indirim alırım demişti bakalım ne kadar indirecekler

Genelde onların düşündükleri tutuyor a erkekler erken belli oluyor. Oğlumu 10. Haftada erkek diye söylemişti.

O kadar kesin konuştuysa ve bir iki doktor aynı şey söylüyorsa onlar güçlü olanı bırakacaktır. Zor bir durum ama ilerki aşamalarda iki bebeğiniz ve sizin de hayatınız tehlikeye girecek aksi durumda. Biraz da doktorlara güvenmek gerekiyor. Allah yardımcınız olsun.

Ben 7 haftaya kadar bırak kalp atışını bebeği Bike göremedik. Duyamazsan da endişe etme diye söylüyorum canım. Erken çünkü daha :)
Canım senin sat kaç? Çok gerginim ya 6+5 de bakıldı kalp atışı yok. Bir hafta sonra yeniden bakılacak. Dünden önceki gün de kanamam oldu hafif. Şimdi de midem çok ağrıyor. Benim midem adet öncesi ağrır hep. Sanki gebelik bozulacakmış gibi geliyor. Ne sıkıntılı işlermiş

Günaydın kızlar.Bugün itibariyle alyanslarımı çıkardım sıkmaya başladılar.kilodan ziyade şiş hissediyorum kendimi.
Alyans çıkartacak kadar şişlik şu an olmaması lazım. Ödem durumunda tuza vs dikkat edin bence bir de tansiyon kontrolü yapın. Saha önce yaşadığım için yazıyorum. Bende de şişkinlşk var ama akşama doğru karın bölgemde oluyor kot sabahtan giyiyorum akşama düğmeler açılmış oluyor .

Kuzum ben hap isteyecem yoksa bebek gelişmez diye korkuyorum yemek yemediğim için

Kuzum ben hap isteyecem yoksa bebek gelişmez diye korkuyorum yemek yemediğim için

İlk 3 ay anneden beslenmediği için problem değil dedi doktor. Daha sonra beslenmeye başlıyo bebek anneden. O yüzden canım hiç stres yapma. İlaçla daha iyi hissediceksen al tabi.

Bende 2600 lira fiyat aldim ama yontemleri degisiyor firmadan firmaya hangisi daha guvenilir tam arastiramadim

İlk 3 ay anneden beslenmediği için problem değil dedi doktor. Daha sonra beslenmeye başlıyo bebek anneden. O yüzden canım hiç stres yapma. İlaçla daha iyi hissediceksen al tabi.
Annemde bişey yemessen gelişmez çocuk dedi korktum valla yarın kontrolüm var zaten haklısın konuşalım bi bakalım

Kızlar son iki gündür bitkinliğim gitmeye başladı ama dün bebeğime baktık iyiydi.Acaba 8.haftadan sonra rahatlama mı oluyor?Anlamadım valla

Annemde bişey yemessen gelişmez çocuk dedi korktum valla yarın kontrolüm var zaten haklısın konuşalım bi bakalım

Beni de kocam doktora şikayet etti, hiç bişey yemiyo diye. Ondan sonra söyledi zaten doktor 3-4 ay normal dedi, zararı olmaz bebeğe dedi.

Kızlar son iki gündür bitkinliğim gitmeye başladı ama dün bebeğime baktık iyiydi.Acaba 8.haftadan sonra rahatlama mı oluyor?Anlamadım valla

Canım belirtiler bi gidiyor, bi geliyor. Takma kafana, bir süre sonra yine halsiz hissedebilirsin. Dalgalanmalar oluyor böyle.

Arkadaşlar doktor hıbor 5000 diye bir iğne verdi pıhtılaşma önlesin diye ama çok yakıyor ya başka bu tarz bir ilaç kullanan var mı? Daha acıtıyorsa onu sorayım doktora bunu kullansam olur mu diye

Selam kızlar bgn baya temizlik yaptım sanırım en son camasır suyundan midem bulandı cok soludum sanırım banyoda inş bsy olmaz walla birini bulamadım herkes doluymus kendm yapmak zorunda kaldım artık kokucaktık yoksa

Canım herkeste belirtiler bile değişiyormuş bunu
Beni de kocam doktora şikayet etti, hiç bişey yemiyo diye. Ondan sonra söyledi zaten doktor 3-4 ay normal dedi, zararı olmaz bebeğe dedi.
Ahahahahah kocamı götürsem valla herhalde bana analık davası açtırır okadar şikayetçiki yemek yapmamamdan yemememden bakalım bugün çok zorluyorum kendimi yemek yapmaya calıscam inş

Ah ah sorma bende bugün çamaşır suyuna baya maruz kaldım yoksa mutfağa giremiyorum girsem ne biri yemek yapıyor hoooop havalandırmadan bizim eve giriyor gene giremiyorum ama maske kullan bence ben bugün tülbent gibi bişey sardım da öyle yaptım hamile kaldığımdan beri temizlik yapamıyorum çalıştığım için bide doktor evde olduğun zamanlar hep yat dedi

Maske aklıma gelmemişti bak bana doktor yat demesi valla ben bütün gün ayaktayım hafta sonu cumada program vardı kadınlar günü için ama ben kendmi yorgun hissetmiyorum zaten inş çamasır suyundan Bi sıkıntı yasamam ne kdr zararı var solumabın bilmiyorum ama yapmazsam da ev kokuyomus gibi geliyo banada

Valla bende aynıyım mutfak lavabo derken hem yağ çözücü hem çamaşır suyu mecbur kalıyoruz inşallah bisey olmaz

Yokya pek zararı yok çok maruz kaldığında zehirlenirsin yinede dikkat et

Arkadaşlar doktor hıbor 5000 diye bir iğne verdi pıhtılaşma önlesin diye ama çok yakıyor ya başka bu tarz bir ilaç kullanan var mı? Daha acıtıyorsa onu sorayım doktora bunu kullansam olur mu diye
Canım sanırım hepsi yakıyor benimki de oksapar 0,6 mg çok yakıyor ama alıştım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…