2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tansiyonum iyi başlarda 9 3 yada 9 4 ü başımı kaldıramıyodumda şimdi 11 8 .Ben pek dinlenemiyorum ondan galiba oğlanın sınavları var ders çalıştırıyorum kızımında keman konseri var bütün gün avm avm gezdim kıyafet bulacaz diye şimdi eve girebildim.iki gündür dışardan yemek söylüyorum artık bugün ben yapayım dedim ama kafayı yastığa koysam sabaha kadar uyurmuşum gibi geliyor.

Maşallah ne güzel buyumuş bebiş otekisi kaybolmuş nasip diğilmiş demekki şimdi sira geldi cinsiyet merakina

Benimde ayni maza maza gezmekten perişan oldum elbise bakiyorum dügün için cocuklara allah yardim etsin

Maşallah demek ki iyisiniz ben şu an hiçbirşey yapamıyorum. Aşırı yorgunum. Geçen hafta tansiyonum yüksekti daha kötüydüm birkaç gündür daha iyiyim düştü ama lekelenme var korkuyorum pek birşey yapmak da istemiyorum.

kizlar ilk aylar kilo almamak için diyet uygulayaniniz var mi doktoruma diyeti degl ama yuruyuşu sormuştum normal tempoda 8 veya 9 haftadan sonra yarm saat 45 dk yuruyeblrsn dedi sizlere sormak istedm var mi diyet veya yuruys yapaniniz

benim lekelenmem ağrım yok şükür olsa yapamazdım elbet.sık dişini Allahın izniyle şu kritik 3 ay bitsinde hem bulantılarınız hem ağrılarınız biter diye düşünüyorum.
kizlar ilk aylar kilo almamak için diyet uygulayaniniz var mi doktoruma diyeti degl ama yuruyuşu sormuştum normal tempoda 8 veya 9 haftadan sonra yarm saat 45 dk yuruyeblrsn dedi sizlere sormak istedm var mi diyet veya yuruys yapaniniz
Valla şimdiden 3 kg aldım bu hızla gidersem 100 kg bitiririm hamileliği.önümüzdeki hafta çok yoğunum ama sonraki hafta yürüyüşe başlamayı düşünüyorum bende.Bide ekmeği kesmem lazım ama Canan Karatay duymasın ekmek yemeden doymuyorum.

Arkadaşlar doktor hıbor 5000 diye bir iğne verdi pıhtılaşma önlesin diye ama çok yakıyor ya başka bu tarz bir ilaç kullanan var mı? Daha acıtıyorsa onu sorayım doktora bunu kullansam olur mu diye
Bana doktor enox 4000 verdi. Burda ilçede bikaç eczaneye sordum enox bulamadım oksapar aldım. Hepsi aynı canım çünkü içerikleri aynı hepsi yakıyor ama oksaparı şuan kullanıyorum iğnesi daha kalın ve başlığı çok zor çıkıyor ya da ben beceremiyorum bilemedim. Enoxun iğnesi daha inceydi ama o da çok kolay çıkıyodu bi damlası dökülüyodu

bende simdilik bulantilardan yiyemiyorum ama cok duzensz besleniyorum sabah yiyemiyorum aksam allah affetsn

Her gün yürümesemde yürüyüş yapıyoruz eşimle, bulantıdan dolayı da sadece çorba ve sulu yemek yiyebiliyorum pek ekmek yiyen biri degilim zaten akşamları karnım davul gibi olsada yarım kilo vermişim

Ay ben de neden yastık koyma ihtiyacı hissediyorum diyordum kilo almamama rağmen demek bundanmış

Aman kızlar dikkat edin nolur ben bı kez zehirlendim önceki gebeliğimde. Çokk zor kendime geldim bide bebeğimin hareketleri kesildi çok korktum bişey oldu sandım bidaha tövbe ettim yapmadım.

Ay kızlar ne olur yapmayın ya yazık bedeninize, hele bir de gebesiniz çamaşır suyuyla temizlenmiş yerde bile durmayın, solumayın o havayı, kullanmayı geç kapağı açıldığında dahi zehir saçıyor, ciğerleri mahvediyor. Kısa bir araştırma yapın derim ben bununla ilgili. Bir sürü alternatifi var onları kullanın lütfen.

Aman kızlar dikkat edin nolur ben bı kez zehirlendim önceki gebeliğimde. Çokk zor kendime geldim bide bebeğimin hareketleri kesildi çok korktum bişey oldu sandım bidaha tövbe ettim yapmadım.
Aaa allahtan bebeğe bsy olmamıs ama etkilenmiş büyüktü sanırım biraz daha neyse Allah korumuş ya aslında cok kullanmadım bende ama banyoda biraz kalınca koku biraz etkiledi benide

Ben de Bi sorun var sanırım bgn 5 saat temizlik yaptım aksam gezmeye cıktım ve hala cok enerjiğim normalde tam tersi olması gerekmiyomu cocuk enerjiyi alması gerek bana daha cok enerji verdi son günlerde hep böyleyim sabahları uyumayı cok severim ama erkenden uyanıyorum cok garip ama memnunum bu durumdan

Aaa allahtan bebeğe bsy olmamıs ama etkilenmiş büyüktü sanırım biraz daha neyse Allah korumuş ya aslında cok kullanmadım bende ama banyoda biraz kalınca koku biraz etkiledi benide
Çok şükür olmadı. Büyüktü evet 30 li haftalardaydım. Bunu farkettiğim an kendimi balkona attim. Bayağı bir süre nefes alamadım zaten. Yaklaşık bir saat sürdü bu sorun. Nasıl bı anda dolduysa ciğerlerime. Hava alacak boşluk yoktu sanki nefes almaya çalıştıkça tıkandım sürekli öksürdüm buna bağlı öğürtü de oldu. Büyük bı korku sebebi oldu bana bu. Hâlâ hatırladıkça kötü oluyorum sanki yaşıyor gibi. Çok kötüydüKullanmayin bosverin yada alternatifleri var şimdi onları kullanın çok ihtiyacınız varsa..

Sen baya kullanmıssın farketmeden içine dolmus dikkat etmek Lazım alternatifleri arastrcam camasır suyu yerine artık

Ben önceki sistem glutensiz sekersiz hazır gidasiz devam ediyorum. İki öğün yiyorum ama birkaç gündür oburluk geldi arada da epey meyve kuruyemiş vs götürdüm. Kilo aldiracak miktar ve türde birşey yemesem de tartı fena artilarda

Kesinlikle katılıyorum, 8 yıl oldu evde çamaşır suyu yok. Eskisinden çok daha az hastalaniyoruz. Ortalık çamaşır suyu kokmasin da ne kokarsa koksun, çamaşırlar temiz olsun da lekeleri de çıkmayıversin. Ben bu kafadayim uzun süredir. Artık her markette doğal içerikli ürünler var , kendimize, bebislere ve çevreye zarar vermeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…