2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

ben de hic bisiy yiyemiyorum herseyden tiksiniyorum tek yiyebildigim patates haslamasi peynir zeytin onlardan da biktim ama en azindan bulanti yapmiyo
Ben de asil sorun şu kilo verdim o ayri 2 gundur deli gibi ishal oldum cok afedersiniz bugun degisik seyler yiyim dedim patates yemedim sancidan geberiyodum ishal ishal ishal Midem bulaninca kusunca yine saglikli diye seviniyodum ama bu ishal beni mahvetti ve korkuttu susuz kalmamak için zorluyorum içmek için bakalım perşembe randevuya kadar ben yine patatese devam
Sen de dene istersen yine patates daha iyi
Kasıklarınızda hafif batmalar oluyor dimi ? Hareket ederken özellikle !

Bu yaşadıklarının aynılarını yaşıyorum inanılır gibi değil gerçekten kaç gündür ishalden ağrıdan ölcem nerdeyse kusarken kasıklarım ağrıyor batıyor korkuyorum bebeğe birşey olcak diye sen gene patates yiyebiliyormuşsun ben domates peynir dışında birşey yiyemiyorum sürekli aç geziyorum açlıkta bulantı yapıyor bende

Kızlar günaydın inşallah bu hafta hepimiz güzel hayırlı haberler alırız
ben az önce kbb polikliniğine randevu aldım boğazlarm şiş yutkunamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum en korktuğım şeylerden biri başıma geldi ilk trimestr bitmeden hasta oldum
Tuzlu sirkeli sular ile gargaralar ballı sütler yetmiyor artık eşim de doktor zaten kızdı en sonunda vücutta enfeksiyon varsa tedavi olmıyorsan daha zararlı diye
İnşallah boğaz spreyi yazıp yollar doktor

Çok geçmiş olsun canım malesef 1. Trimestrlerimiz bahar geçişlerine denk geldi ve insanlar en çok bahar geçişlerinde hasta oluyor bende öyle boğazım şişmeye başladı günlerdir bi ishal var valla bağışıklığım çökmüş durumda

Sana da çok geçmiş olsın canım doktorun önerilerimi yazarım ben muayeneden çıkınca gruba iyileşiriz inşallar bir an önce

Günaydın hepinize

Hasta olanlara geçmiş olsun

Dün tansiyonum çok düştü, gözüm karardi , basım ağrıdı yattım bütün gün. Hala da tam kendime gelemedim ben de. Sanirim yavaş yavaş kafa basincim yükselmeye başlıyor, hava değişiminden olabilir diye hemen gitmedim ama devam ederse beyin cerrahiye bir ugramam gerekecek şantı ayarlamak için Onun dışında dün sabah gördüğüm lekelenme gün içinde fazla devam etmedi, şu an da yok gibi

kizlar ilk aylar kilo almamak için diyet uygulayaniniz var mi doktoruma diyeti degl ama yuruyuşu sormuştum normal tempoda 8 veya 9 haftadan sonra yarm saat 45 dk yuruyeblrsn dedi sizlere sormak istedm var mi diyet veya yuruys yapaniniz

Ben sadece tatlı, hamurişi ve kızartma yemiyorum ama tartıda -3 olmuşum neden anlayamıyorum, hayatımda en sağlıklı beslendiğim dönemdeyim. Eşim de çok canımı sıkıyor diyet mi yapıyosun diyor ben bu bebek için onca operasyon geçirmişim, onca uğraşmışım kilo almayayayım diye mi düşüneceğim. Doktoruma şikayet edicem gittiğimde o söylesin eşime

Sabah ilk kalkınca ve akşam yarımşar saat yürüyorum jelden dolayı bazen halim olursa öğlen de 1-2 tur atmaya çalışıyorum.

Kızlar nasılsınız bende aranıza katıldım 9+1 olduk elhamdulillah dün sağ taraftan belime ve kasığıma ağrı girip durdu normal mi sizce

Hoşgeldin, çok normal çoğumuz yaşıyoruz ağrılar batmalar

Artık ilaç alman gerekiyorsa da alırsın canım, eşin en iyisini bilir. Bol bol portakal, kivi, nar ye. Ballı ılık su içmeye çalış. Çok geçmiş olsun

Günaydınn, lekelenmenin bitmesine çok sevindim insanı huzursuz ediyor. Sen yine de çok ihmal etme git bence beyin cerrahiye, bir baksın ne zararı olacak. Tansiyonum benim de bazen düşüyor zaten düşük normalde de azıcık daha düşse kendimi çok kötü hissediyorum. Allah yardımcımız olsun

Canim yüksek karbonhidratlı besinler vücutta su tutar, karbonhidratın kesilmesiyle de hızla ödem atılır. Senin verdiğin o 3 kilo muhtemelen tatlı ve hamur işinin normalde tuttuğu suyun dışarı atılması. Endişe edilecek hiçbir şey yok bence. Ben ilk ketojenik diyete başladığımda ilk hafta 4 kilo gitmişti O giden kilo değil Sen sağlıklı beslenme devam et , karbonhidrat alıp boşuna ödem hamalligi yapmanın alemi yok

İhmal değil canım, öyle dışarıdan bakilabilecek bir şey degil. Hamileyken tomografi çekemez, mr zaten şantın ayarını bozuyor manyetik alan olduğu için, belden sıvı alınıp ölçülmesi ayrı bir eziyet ki o aşamaya gelinceye kadar ben zaten anlıyorum ki kıdemli hasta olarak artık doktorlar da benim doğru tespitler yaptığıma ikna olmuş durumdalar O yüzden şimdi kendimi denetliyorum, çünkü hava basıncının değişmesi vs de geçici etkileyebiliyor. Süren bir durum olursa tabii ki gideceğim, sağlık konusunda mümkün mertebe hiçbir seyimi ihmal etmem

Kan tahlilleri icin hastaneye geldim kizlar belim koptu hic ayakta duramiyorum. Gelmisken doktoruma gorundum tekrr bebege bakti bebekte kesede cok iyi durumda ama kese etrafinda leke leke kanamalar varmis az az. Cok dikkt etmen gerkiyor kendine dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…