2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ay annesi yer onun ayaklarını :)

inşallah bir sorun çıkmazsa ben yavaş yavaş 3-5 parça almaya başlayayım diye düşünüyorum
ayy cok erken değilmi bebek için ben korkuyorum hala bakmıyorum bile :)

sonra birden almakta çok zor olmaz mı? maddi açıdan
evet onuda düşünüyorum alıp atmak daha karlı ama şöle 5 6 ay olsun öle alayım diye düşündüm bende olumsuzda düşünmek istemiyorum ama bu seferde cok üzülürüm dedim :) bide cinsiyette belli olsunda daha heycanlı olur almak

hafta sonu eşim avm ye gitti alışveriş yapacağım bebeğe diye inanır mısınız 1 parça alamadı cinsiyet belli değil ne alacağım diye belki bizimki de bu hafta gösterir :)

hafta sonu eşim avm ye gitti alışveriş yapacağım bebeğe diye inanır mısınız 1 parça alamadı cinsiyet belli değil ne alacağım diye belki bizimki de bu hafta gösterir :)
Hahahahah annemde tulum örmüş erken örme dedm cok güzel olmus ama yeşim yapmıs cinsiyet belli değil diye ama isterdimki söle pembeli mavili grili bsyler olsun

Eklentiler

• IMG_20200308_213449.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 26
Hahahahah annemde tulum örmüş erken örme dedm cok güzel olmus ama yeşim yapmıs cinsiyet belli değil diye ama isterdimki söle pembeli mavili grili bsyler olsun
Aayyy çok tatli benim çocuğum tüp bebek tedavisi ile oldu ablam ben daha tedaviye başlamadan sarı bir hırka örmüştü gören hırkayı istiyormuş bize sat bunu illa diyormuş.. Ablamda olmaz onun sahibi ilerde gelecek demiş çok şükür oğlum doğdu ve ona en çok giydirdigim o hırka oldu

Günaydın arkadaşlar hepinize.Kanamam olduğu için hastanede yattığımı fakat çok şükür bebeği gördüğümüzü söylemiştim. Malesef çıktığım gün yine buraya yazarken pelte şeklinde kanamam oldu kesin bebeğim düştü dedim o kadar üzüldüm ki 1 gün daha yatırdılr ama çok şükür yine bebeğim duruyor Biriken ve pıhtılaşam kanlarmış Böyle şeyler başına gelen var mı ? Bir de benim kullandığım progesteran ı günde 3 taneye çıkardılar o kadar çok akıntım var ki yine kanama oldu diye gidiyorum tuvalete Allah’ ım hepimize bebeklerini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Acaba kanaması olan veya progesteran kullanıp aşırı akıntısı olan var mı ? Bu arada vajinal değil ağız yoluyla alıyorum

kısmetinde varmıs onu eskitmek darısı smdikine olsun inş :)

Yaa bu çok güzel olmuş, sağlıkla gelsin kuzucuk sırtında paralansin inşallah

Çok geçmiş olsun canım, baya yaramaz çıkmış minnak

2 haftada bi güzel oluyor dimi 13.haftadada cinsiyet için çağırcakmıs vcok heycanlı :)
Evet evet normalde ayda cagiracakti, sıkı takip edebilmek için 15 dedi pek mutlu oldum 21 inde gidicez sonra da 4 ünde sanırım kaybolan ikizin son durumunu görmek için 15 gün dedi bu sefer. Haftada cagirsa haftada giderim hiç sorun değil

Yaa bu çok güzel olmuş, sağlıkla gelsin kuzucuk sırtında paralansin inşallah

Çok geçmiş olsun canım, baya yaramaz çıkmış minnak
Sorma canım ya her seferinde o kadar korkutuyor ki İşin garibi içerde kanama yok diyorlar bu iyi bir şey tabiki ama bu kanama nasıl oluyor bilmiyorum

hahaha aynen genelde ayda çağırıyorlar da banada böle denk geldi 2 haftada bi gidiyorum iyi oluyo walla yoksa bekleyemezdim

Evet canm bende kullaniorim asiri akintim var normal bence. Allah saglikla bebegine kavustursun seni ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…