2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Günaydın çok geçmiş olsun, akıntım benim de çok fazla var ama ben crinone jel kullanıyorum ondan olabilir bence artık vücudum kabul etmiyor, 12. haftada bırakıcam inşallah sorun yoksa. O duyguyu çok iyi biliyorum umarım en kısa zamanda damla dahi kanaman kalmaz. Benim de 26 saat boyunca kanamıştı birşey olmadı çok şükür. Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görelim inşallah

hamileyken tatile gitmemizde sıkıntı olur mu? haziran da 6 aylık olmuş olacağım ve tatile gidelim dedik ama kararsız kaldım

hamileyken tatile gitmemizde sıkıntı olur mu? haziran da 6 aylık olmuş olacağım ve tatile gidelim dedik ama kararsız kaldım
DOKTOR RİSKLİ GÖRMEZSE 2.trimester da sıkıntı olmuyo diye biliyorum doktorundan izin alcaksın cnm :)

Çok teşekkür ederim canım amin inşAllah tam kavuştum derken kaybetme korkusu çok kötü rabbim kimseye yaşatmasın tamamına erdirsin inşAllah

İshalsen iyi yine bir salgın var çok fena karın ağrısına sebep oluyor ishale çevirirse virüsü atıyorsun vücuttan , atılmadığında kusmaya çevirip vücutta geziyor Allah muhafaza . Probiyotik kullan

Çokta güzel olur son başbaşa tatil Sonrakilerinde hayatınızın merkezinde başkası olacağı için pekte rahat tatil olmuyor

Günaydın.Bende müslin bez aldım iki tane kendimi iyi hissettim.ortak renkler alınabilir sarı yeşil.zaten para tutan kıyafetler değil kızlar arabası beşiği ateş ölçeri sağma makinası mama sandalyesineyse daha yazmayayım.Bende son 3 ayımı yazlıkta geçiricem gibi planlarda bi değişiklik olmassa havuz riskli denize girin.

İshalsen iyi yine bir salgın var çok fena karın ağrısına sebep oluyor ishale çevirirse virüsü atıyorsun vücuttan , atılmadığında kusmaya çevirip vücutta geziyor Allah muhafaza . Probiyotik kullan
Aaaa öylemi bugün süt içmeye başladım canım zaten çok teşekkür ederim

ilk beşiğini ablamdan alacağım :) bebek arabasını da o ablam hediye alacak, sağma mak. o ablamdan alacağım.
alacağım bi mama sandalyesi ateş ölçer kıyafetler :)

bende hepsi var...ikinci cocuk olunca ama baya harcamistik gercekten bundan 4 yil once

ayyy bn ilkinden önce hep öyle yapıyorduk sarı yeşil mor kırmızı... herşey var çok şükür sağlık olsun yeterki erkek olursa biraz kıyafet alırım.. bnde muslin bez alıcam cinsiyete göre kızım muslin bez olmadan uyumuyor kendi bezini vermez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…