ayy havuza normaldede girmeyin zaten bnce bende merak ediyorum havuza hamileyken pek giren görmedm ama doktorlar ne diyo bi sormak lazım deniz daha iyidir diye düşünüyorum yada sadece sizin girebilceğiniz bi havuz olmalı villa havuzu gibi filan :)
ayy havuza normaldede girmeyin zaten bnce bende merak ediyorum havuza hamileyken pek giren görmedm ama doktorlar ne diyo bi sormak lazım deniz daha iyidir diye düşünüyorum yada sadece sizin girebilceğiniz bi havuz olmalı villa havuzu gibi filan :)
ben havuza balayında girdim o gün bugundür töbeliyim ama termale girmiştim onda sıkıntı olmadı tabi hamile olduugumu bilmiyodum normalde yasak cok sıcak su enfeksiyon anlamında bi sıkıntım olmadı şükür
Merhaba kizlar kontrolden ciktim simdi cok buyumustu kuzum hatta bize el salladi şok olduk yasimdan dolayi haftaya pazartesi fetal dna testine yolladi 2 haftaya cinsiyetini de ogrenicem insaallah
Merhaba, gözün aydın nasıl el salladı kuzuya bak sen Benim de bu Perşembe harmony test yapılacak kontrolüm var, darısı başıma. Şu testlerin sonuçları da güzel çıksa başka birşey istemiyorum.
Merhaba, gözün aydın nasıl el salladı kuzuya bak sen Benim de bu Perşembe harmony test yapılacak kontrolüm var, darısı başıma. Şu testlerin sonuçları da güzel çıksa başka birşey istemiyorum.
ben havuza balayında girdim o gün bugundür töbeliyim ama termale girmiştim onda sıkıntı olmadı tabi hamile olduugumu bilmiyodum normalde yasak cok sıcak su enfeksiyon anlamında bi sıkıntım olmadı şükür
Evet canım doktorla bu konuyu hiç konuşmadık ama öğreniliyor sanırım, aminn inşallah sonrasında annemlere de söyleyeceğim için o kadar büyük bir heyecanla bekliyorum ki, sanki üstümden kilolarca yük kalkmış olacak.
Canım benim testler hakkında hiç bilgim yoktu herhangi bir test istemedim, hatta doktorun söylediğini de anlamamışım ikili testte yüzde şu üçlüde dörtlüde yüzde şu harmony de yüzde şu kadar dedi ben sandım hepsini yaptırıcam. Sonra eşim dedi adam bilgi verdi sadece harmony yapacak dedi. Hep kontrollerde bebeğin sağlıklı olup olmadığına odaklanıyorum hiçbişey sormak aklıma gelmiyor, bir de benimki tüp bebek doktoru normal kadın doğumculara göre daha yoğun oluyor o kadar uzun uzun konuşamıyoruz
Bana doktor enox 4000 verdi. Burda ilçede bikaç eczaneye sordum enox bulamadım oksapar aldım. Hepsi aynı canım çünkü içerikleri aynı hepsi yakıyor ama oksaparı şuan kullanıyorum iğnesi daha kalın ve başlığı çok zor çıkıyor ya da ben beceremiyorum bilemedim. Enoxun iğnesi daha inceydi ama o da çok kolay çıkıyodu bi damlası dökülüyodu
Arkadaşlar doktor hıbor 5000 diye bir iğne verdi pıhtılaşma önlesin diye ama çok yakıyor ya başka bu tarz bir ilaç kullanan var mı? Daha acıtıyorsa onu sorayım doktora bunu kullansam olur mu diye
Arkadaşlar doktor hıbor 5000 diye bir iğne verdi pıhtılaşma önlesin diye ama çok yakıyor ya başka bu tarz bir ilaç kullanan var mı? Daha acıtıyorsa onu sorayım doktora bunu kullansam olur mu diye
bnm planlarım arasında da 3ay tatil yapmak vardı... ama bebek geliyor bakalm nasıl olacak dr ne diyecek ama yinede giderim kızım girer onunla deniz kenarında kumdan kale yaparım :) güneş ışınlarını hesaplayarak :) benm eşimde gelmeyecek belki 1 yada 2 hafta ama yıl sonunda ben lohusalık yaşayacağım o yüzden moral depolamam lazm haha
bnm planlarım arasında da 3ay tatil yapmak vardı... ama bebek geliyor bakalm nasıl olacak dr ne diyecek ama yinede giderim kızım girer onunla deniz kenarında kumdan kale yaparım :) güneş ışınlarını hesaplayarak :) benm eşimde gelmeyecek belki 1 yada 2 hafta ama yıl sonunda ben lohusalık yaşayacağım o yüzden moral depolamam lazm haha
keşke bizim de yazlığımız olsa o zaman düşünmeden giderim. ama şimdi ne kadar temizdir? yeğenlerim bana bir baksa onlar için yapmayacağım şey yok :) yani havuz deseler onlar girerim tutamam kendimi o yüzden sanırım vazgeçeceğim