2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
havuzda mikrop kapar mıyım acaba diye düşündüm de :)
ayy havuza normaldede girmeyin zaten bnce bende merak ediyorum havuza hamileyken pek giren görmedm ama doktorlar ne diyo bi sormak lazım deniz daha iyidir diye düşünüyorum yada sadece sizin girebilceğiniz bi havuz olmalı villa havuzu gibi filan :)

ben yüzme bilmiyorum aslında :)

denize de eşim gelmeyeceği için giremem. vaz mı geçsem

Dinlenirsin tatili iptal etme bence ama ben olsam havuza girmezdim, yer içer, yatardım
ben havuza balayında girdim o gün bugundür töbeliyim ama termale girmiştim onda sıkıntı olmadı tabi hamile olduugumu bilmiyodum normalde yasak cok sıcak su enfeksiyon anlamında bi sıkıntım olmadı şükür

Merhaba kizlar kontrolden ciktim simdi cok buyumustu kuzum hatta bize el salladi şok olduk yasimdan dolayi haftaya pazartesi fetal dna testine yolladi 2 haftaya cinsiyetini de ogrenicem insaallah

Merhaba, gözün aydın nasıl el salladı kuzuya bak sen Benim de bu Perşembe harmony test yapılacak kontrolüm var, darısı başıma. Şu testlerin sonuçları da güzel çıksa başka birşey istemiyorum.

Hormanydede cinsiyete bakılıyor dimi e ilk sen öğrenicen o zaman hadi bakalım.içinizi ferah tutun kızlar iyi çıkacak testleriniz inşaAllah.

bu testi isteyenlermi yaptırıyor yoksa doktormu istiyor ben o kısmı çözemedim doktorada sormadım hiç bilmediğim için :)

Ay ne zevklidir sıcak su ama

Hormanydede cinsiyete bakılıyor dimi e ilk sen öğrenicen o zaman hadi bakalım.içinizi ferah tutun kızlar iyi çıkacak testleriniz inşaAllah.

Evet canım doktorla bu konuyu hiç konuşmadık ama öğreniliyor sanırım, aminn inşallah sonrasında annemlere de söyleyeceğim için o kadar büyük bir heyecanla bekliyorum ki, sanki üstümden kilolarca yük kalkmış olacak.

bu testi isteyenlermi yaptırıyor yoksa doktormu istiyor ben o kısmı çözemedim doktorada sormadım hiç bilmediğim için :)

Canım benim testler hakkında hiç bilgim yoktu herhangi bir test istemedim, hatta doktorun söylediğini de anlamamışım ikili testte yüzde şu üçlüde dörtlüde yüzde şu harmony de yüzde şu kadar dedi ben sandım hepsini yaptırıcam. Sonra eşim dedi adam bilgi verdi sadece harmony yapacak dedi. Hep kontrollerde bebeğin sağlıklı olup olmadığına odaklanıyorum hiçbişey sormak aklıma gelmiyor, bir de benimki tüp bebek doktoru normal kadın doğumculara göre daha yoğun oluyor o kadar uzun uzun konuşamıyoruz

benim gittiğim dr sürekli instagramdan sezaryen görüntüleri paylaşıyor, bu adam normal doğumla uğraşmak istemiyor mu acaba?

canım iğne kalınlığı arasında ne kadar fark var?ben baştan beri oksapar kullanıyorum da bilmiyorum o yüzden

Arkadaşlar doktor hıbor 5000 diye bir iğne verdi pıhtılaşma önlesin diye ama çok yakıyor ya başka bu tarz bir ilaç kullanan var mı? Daha acıtıyorsa onu sorayım doktora bunu kullansam olur mu diye
canım yavaş verirsen çok yakmaz ilacı.bence çok yakmıyor

Arkadaşlar doktor hıbor 5000 diye bir iğne verdi pıhtılaşma önlesin diye ama çok yakıyor ya başka bu tarz bir ilaç kullanan var mı? Daha acıtıyorsa onu sorayım doktora bunu kullansam olur mu diye
canım yavaş verirsen çok yakmaz ilacı.bence çok yakmıyor

ben yüzme bilmiyorum aslında :)

denize de eşim gelmeyeceği için giremem. vaz mı geçsem
bnm planlarım arasında da 3ay tatil yapmak vardı... ama bebek geliyor bakalm nasıl olacak dr ne diyecek ama yinede giderim kızım girer onunla deniz kenarında kumdan kale yaparım :) güneş ışınlarını hesaplayarak :) benm eşimde gelmeyecek belki 1 yada 2 hafta ama yıl sonunda ben lohusalık yaşayacağım o yüzden moral depolamam lazm haha

keşke bizim de yazlığımız olsa o zaman düşünmeden giderim. ama şimdi ne kadar temizdir? yeğenlerim bana bir baksa onlar için yapmayacağım şey yok :) yani havuz deseler onlar girerim tutamam kendimi o yüzden sanırım vazgeçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…