2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
canım iğne kalınlığı arasında ne kadar fark var?ben baştan beri oksapar kullanıyorum da bilmiyorum o yüzden
Canım bir şey soracağım oksapar ı ne için vermişlerdi size yani ben de en başından beri kullanıyorum ama doktorum koruma amaçlı diyor herhangi bir problemim de yok ilk gebeliğim zaten. Sonrasında kanamalarım da olduğu için kullanmak istemiyorum açıkçası ama karar veremedim doktor da kanama olunca kesiyor sonra tekrar başlıyor

drla konuş en iyisini o bilir :)

Kızlar cinsiyet için varmı heyecanmerak tahminen nezaman öğreniriz ?
3.5aylıkken öğrenilir en erken bn kızımı 17hafta görmüşütüm umarım yine o kdr beklemem :)
herkez erkek hissediyor bnde kendimi erkek olma ihtimaline alıştırıyorum kızımda kendimi hiç erkek annesi olark görmemiştim ama şimdi yavş yavaş alışıyorm erkek kıyafetlerine fln bakıyor :)

canım iğne kalınlığı arasında ne kadar fark var?ben baştan beri oksapar kullanıyorum da bilmiyorum o yüzden
Oksapar böyle deliyo daha kalın geldi bana sanki canım. Ama enox da başlığı çok çabuk çıkıyo bi damlası illa dökülüyo ona sinir oluyorum

ay yok ben ailemle gideceğim eşim gelmeyecek :))
Ben de annem ve oğlumla gitmeyi düşünüyorum temmuz gibi. Cocuk biraz güneş görsün diye. Ama denize girmeyi ya da kendim güneşe saat 5ten önce cıkmayı düsünmüyorum. 7. Ay ile erken doğum riskleri de başlıyor cünkü

Oksapar böyle deliyo daha kalın geldi bana sanki canım. Ama enox da başlığı çok çabuk çıkıyo bi damlası illa dökülüyo ona sinir oluyorum
Ben enoxu şöyle cözdüm, enjeksiyonu biraz cekiyorum geriye, akmıyor böylece ama tabi hava cekmis oluyorum o da sıkıntı olur mu bilmem

benim 3.ama 12 yıl oldu ne beşik kaldı ne araba 5 çocuk büyütmüştür.Hepsini sil baştan.
ama ikincidin sonra zor zaten canim,kullanilmaz,bende olsam 3.ye sil bastan yapardim..iyi edersin benimkiler suan yeni gibi, sut sagma makinesine kadar, biberonlar az kullanilmis, bi tek kiyafetler alinicak

İlk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu.Ben kan pıhtılaşma testi yaptırdım.Pıhtılaşmam olduğu anlaşılınca bu hamileliğimde kullandım canım.

Ben enoxu şöyle cözdüm, enjeksiyonu biraz cekiyorum geriye, akmıyor böylece ama tabi hava cekmis oluyorum o da sıkıntı olur mu bilmem
Yok ben prospektüsü okumuştum havanın bi zararı yok ama akmamasına dikkat edin etkisi azalır yazyodu

İlk bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu.Ben kan pıhtılaşma testi yaptırdım.Pıhtılaşmam olduğu anlaşılınca bu hamileliğimde kullandım canım.
Allah tamamına erdirsin inşAllah canım Peki bu pıhtılaşma için normal INR testi mi yoksa ekstra bir test mi yapılıyor acaba ?

Bende bunu düşünüyorum.Okullar 19 haziranda kapanacak temmuzda gitsek ağustosta kalsak olduk 8 aylık.ordada doktor bulmam lazım bide kasaba özel hastane yok.Allah korusun erken merken doğarsa oralarda ser sefil olurum.1 ay kalmak mantıklı ama bu seferde çocuklar durmaz.Neyse görelim inşaAllah o günleride düşüncez artık.

aynen canm tedbirli olmak iyidir. ben 8bucuk aylık hamileyken bayrmda denizde gitmiştim izin vermşti dr sadece ıslak kalma demişti ama 1 kez girip çıkmıştım korkudan
dra sormadan girmem denize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…