Evet kalp atışlarını hemen duyamadık attığını gördük ama kalp sesi zor duyuldu benimkinde bi daha hem aç hemde bol su içip gel dedi digerine oyle gittim hemen görmüştü
Canım sana doktor ne zamana kadar kullanacağınla ilgili birşey dedi mi? Ben de oksapar kullanıyorum 12. hafta hematologa göndericem seni kararı o verecek dedi bana
Canım sana doktor ne zamana kadar kullanacağınla ilgili birşey dedi mi? Ben de oksapar kullanıyorum 12. hafta hematologa göndericem seni kararı o verecek dedi bana
Gebeligim icin riskli gebelik dedi onceden dusuk yasadigim icin yine de veremem 11.haftayi beklicez kan sonuclarini alirsin o zamana kdr hematolojiden dedi. Hayrlisi bakalim bir bildikleri vardir insallah
Benim doktorum da sadece folik asit bu dönem için yeterli. Ben vitamin vs desteğini şu an için önermiyorum dedi. Herhalde dediğin gibi risk görmediğinden dolayı.
Gebeligim icin riskli gebelik dedi onceden dusuk yasadigim icin yine de veremem 11.haftayi beklicez kan sonuclarini alirsin o zamana kdr hematolojiden dedi. Hayrlisi bakalim bir bildikleri vardir insallah
Bende pıhtılaşma sorunu var genetik test yapılmıştı, sende öyle bir sorun olmadığı için vermemiştir belki. Benim doktorun en önem verdiği şeylerden biri kan sulandırıcı iğne, tabii benim sorunum olduğu için. Herkes kullanacak diye birşey yok. Doktorun daha iyisini bilir benim şimdilik bu iğneden kurtuluşum yok :)
Evet kalp atışlarını hemen duyamadık attığını gördük ama kalp sesi zor duyuldu benimkinde bi daha hem aç hemde bol su içip gel dedi digerine oyle gittim hemen görmüştü
Merhaba, gözün aydın nasıl el salladı kuzuya bak sen Benim de bu Perşembe harmony test yapılacak kontrolüm var, darısı başıma. Şu testlerin sonuçları da güzel çıksa başka birşey istemiyorum.
Cok saol hic beklemiyordum oyle bir goruntu kipir kipirdi Surekli heyecanla bir sey bekliyoruz 40 hafta nasil gececek bilmiyorum Insaallah bir an once guzel haberlerini aliriz
Yasim 39 oldugu icin yuksek risk grubundayim 2 li 3 lu testler falan hem bu kadar kesin sonuc vermiyor hemde emin olmak icin amniyosenteze gidiyolar oda bebek icin riskli o yuzden bi kerede kurtulalim dedik risk yoksa daha onceden dusukler vs gereksiz diyorlar masrafli bisey sonucta
Canım bir şey soracağım oksapar ı ne için vermişlerdi size yani ben de en başından beri kullanıyorum ama doktorum koruma amaçlı diyor herhangi bir problemim de yok ilk gebeliğim zaten. Sonrasında kanamalarım da olduğu için kullanmak istemiyorum açıkçası ama karar veremedim doktor da kanama olunca kesiyor sonra tekrar başlıyor
Arkadaşım Merhaba... benim de ilk gebeliğim ve tedbir amaçlı oksapar verdi doktor kafam karıştı sen kullanıyor musun kaçıncı haftada başladın? Hamilelik boyu mu kullanılacak?
Öyle yapayım canım oksapar çok zor çıkmıyor mu ucu. Bana mı öyle geliyor çok sert ya hatta bi keresinde çıkmadı sert çektim birden çıktı elime batırdım iğne de hafif yamuldu
Bende pıhtılaşma sorunu var genetik test yapılmıştı, sende öyle bir sorun olmadığı için vermemiştir belki. Benim doktorun en önem verdiği şeylerden biri kan sulandırıcı iğne, tabii benim sorunum olduğu için. Herkes kullanacak diye birşey yok. Doktorun daha iyisini bilir benim şimdilik bu iğneden kurtuluşum yok :)
Iki dusugu duyunca bana niye genetik yaptirmadin dedi zaten. Hemen hematolojiye gtmem gerktigini soyledi. Bakalım ne olck. Hastanelerde mafoldum.bir haftadr. Kese etrafinda kanama var yatmam gerekiyor oysa.
ilk beşiğini ablamdan alacağım :) bebek arabasını da o ablam hediye alacak, sağma mak. o ablamdan alacağım.
alacağım bi mama sandalyesi ateş ölçer kıyafetler :)
Kalp atis hizini bir kez soylemisti doktor 125 di oda bugunde israr ettim kac diye ona bakmiyolarmis ultrasonda farkli bi moda geciliyomus ve bebege zarari olabilir dedi gerek yok zaten dedi