2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben ağustosta gökçeadaya gitmeyi planlıyorum ve çokta yüzerim sanki

Biraz önce arkadaşımın yanına uğradım nifty fln yaptırsam mı diye konuştum . Aynen dediğin gibi yaştan dolayı ikili üçlü test sonuçları riskli çıkıyormuş. Bu defa yine amniyosentez gerekiyormuş ileri yaş gebelikleri için iyiymiş

Kalp atis hizini bir kez soylemisti doktor 125 di oda bugunde israr ettim kac diye ona bakmiyolarmis ultrasonda farkli bi moda geciliyomus ve bebege zarari olabilir dedi gerek yok zaten dedi
Ben ilk duydugumda 120 dedi. 3 gun sonra kahve rengi leke geldi diye acilden gittim kalp atisina bakalim dedi 126 yavaslama var dedi. Saglik ocagindaki hemsireye soyledim ac karnina baktirdiysan yavas duyulur dedi. Baglantiyi anlayamadim

Ben ilk duydugumda 120 dedi. 3 gun sonra kahve rengi leke geldi diye acilden gittim kalp atisina bakalim dedi 126 yavaslama var dedi. Saglik ocagindaki hemsireye soyledim ac karnina baktirdiysan yavas duyulur dedi. Baglantiyi anlayamadim
Tok yazcaktım yanlış olmuş ama burda biriside yazmıştı 120 çıkmıştı ilk çocuğunun

2 farkli doktora gidiyorum 2 side 100 un uzeri olcmeye gerek yok diyor bence bos yere evham yapma daha cok etkileneceksin kavhe lekeler herkezde olabiliyor icini ferah tut

Arkadaşım Merhaba... benim de ilk gebeliğim ve tedbir amaçlı oksapar verdi doktor kafam karıştı sen kullanıyor musun kaçıncı haftada başladın? Hamilelik boyu mu kullanılacak?
Ben 4. Haftada başladım canım bu hafta 2 kere kanamam olduğu için kestik ama çarşamba kontrolde eminim ki tekrar devamını isteyecek. Gerçekten neden kullandığımı da bilmiyorum. Şu an 7. Haftaya gireceğim bir de iğneyi yaptığım yerlerde resmen kan toplanıyor bu çarşamba yeni bir doktora gideceğim genetik test gerekiyorsa yapılsın boş yere ilaç kullanmak istemiyorum Acısı da cabası . Tabiki bebeğim için faydalıysa kullanırım ama bilmiyorum gerçekten yaklaşık 1 hafta kullanmamış olacağım bakalım hayırlısı. Size de mi açıklama yapılmadı

Hic kullanmadım ben oksapar, clexane kullanmıştım oğlumda o cok güzeldi enox kullanması bile zor geldi bana

Test yapılmadı varis var ve tedbir amaçlı dedi sadece. Farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum ben de. Bu defa o doktor vermez de bir şey olursa kendimi suçlarım kafam çok karışık

Tok yazcaktım yanlış olmuş ama burda biriside yazmıştı 120 çıkmıştı ilk çocuğunun
Benim ilk bebeğimin 9+2de 120 idi kalp atışı. Ancak icimde taklalar atıyodu doktor ölcüm yaparken. Asla bir kalp vs sıkıntısı da olmadı cok sükür suan da cok sağlıklı tombiş bir oğluş

Sol yukarı bakın 120 yazıyor kalp atıs hızı. Keşke videoyu yükleyebilsem de görseniz o ultrasonda 9+2 iken nasıl hareketliydi oğlum. Mesela gittim busefer gebeliğimde oynarken göremedim ama kalbi 180di. Yani kendinize stres yaratmayın

Eklentiler

• 45E898BD-7470-4FD6-B8FC-83089E2FD8AF.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 62
Bende niye yazmıyor bu hız filan sormakda aklıma gelmedi hiç ya doktorda sormadan bsy demiyorki ben sormadan söyleyen Bi doktor istiyordum ama artık anlastım değiştmrkde istemiyorum cok tatlı kadın ama detay vermiyor sormadan

Eklentiler

• Screenshot_2020-03-09-19-19-24-200_com.samsungmedison.sonic.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 48
Yeni mi daha? İlk kontrol ultrasonumda benim de yazmıyor. Hem ben 120 sıkıntı yaratabileceğini kendi doktorumdan hic duymamıştım. Duysam cok takardım şmdiki gibi rahat olmazdım ilk gebeliğim diye. Bazı doktorlar da boşboğaz yani. Cok da lazım değil sağlıklı diyorsa detayı

3.muayene bu 9 hafta bitti kalbine bakıyoruz dinliyoruz ama hız mız bsy demedi sağlıklı hiç skntı yok diyo sadece

3.muayene bu 9 hafta bitti kalbine bakıyoruz dinliyoruz ama hız mız bsy demedi sağlıklı hiç skntı yok diyo sadece
O zaman icinde sadece bu kalsın. Oh sağlıklıymış de keyfine bak. Az kaldı şöyle bir 9 hafta sonra hareket hissedeceğiz ondan sonra cok daha keyifli olacak daha kafa tahatlıcak.

O zaman icinde sadece bu kalsın. Oh sağlıklıymış de keyfine bak. Az kaldı şöyle bir 9 hafta sonra hareket hissedeceğiz ondan sonra cok daha keyifli olacak daha kafa tahatlıcak.
Rahatım ben Allaha sükür o streslerm bitti de işte meraklı olunca insan böle olıyo

kizlar ilk aylar kilo almamak için diyet uygulayaniniz var mi doktoruma diyeti degl ama yuruyuşu sormuştum normal tempoda 8 veya 9 haftadan sonra yarm saat 45 dk yuruyeblrsn dedi sizlere sormak istedm var mi diyet veya yuruys yapaniniz
Hamile kalmadan evvel diyetisyene gidiyordum 5 kilo vermiştim sonra ta tam bebek geliyordoktorla konuştum tabi yapabilirsin ben normalde de hastalarımı diyetisyene yönlendiriyorum dedi. Doktordan onayını aldıktan sonra diyetisyenimle listeyi güncelledik ama şu an pek uygulayamıyorum herşeyden tiksinti geldi resmen bu hafta 400 gram almışım diyetisyen 2 hafta sonra görüşelim ilk üç ay geçsin ben sana sorarım gibi konuştu ama bakalım inşallah uygulayabilirim çünkü çok kilo almamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…