Ben ağustosta gökçeadaya gitmeyi planlıyorum ve çokta yüzerim sankiBende bunu düşünüyorum.Okullar 19 haziranda kapanacak temmuzda gitsek ağustosta kalsak olduk 8 aylık.ordada doktor bulmam lazım bide kasaba özel hastane yok.Allah korusun erken merken doğarsa oralarda ser sefil olurum.1 ay kalmak mantıklı ama bu seferde çocuklar durmaz.Neyse görelim inşaAllah o günleride düşüncez artık.
Biraz önce arkadaşımın yanına uğradım nifty fln yaptırsam mı diye konuştum . Aynen dediğin gibi yaştan dolayı ikili üçlü test sonuçları riskli çıkıyormuş. Bu defa yine amniyosentez gerekiyormuş ileri yaş gebelikleri için iyiymişYasim 39 oldugu icin yuksek risk grubundayim 2 li 3 lu testler falan hem bu kadar kesin sonuc vermiyor hemde emin olmak icin amniyosenteze gidiyolar oda bebek icin riskli o yuzden bi kerede kurtulalim dedik risk yoksa daha onceden dusukler vs gereksiz diyorlar masrafli bisey sonucta
Ben ilk duydugumda 120 dedi. 3 gun sonra kahve rengi leke geldi diye acilden gittim kalp atisina bakalim dedi 126 yavaslama var dedi. Saglik ocagindaki hemsireye soyledim ac karnina baktirdiysan yavas duyulur dedi. Baglantiyi anlayamadimKalp atis hizini bir kez soylemisti doktor 125 di oda bugunde israr ettim kac diye ona bakmiyolarmis ultrasonda farkli bi moda geciliyomus ve bebege zarari olabilir dedi gerek yok zaten dedi
Tok yazcaktım yanlış olmuş ama burda biriside yazmıştı 120 çıkmıştı ilk çocuğununBen ilk duydugumda 120 dedi. 3 gun sonra kahve rengi leke geldi diye acilden gittim kalp atisina bakalim dedi 126 yavaslama var dedi. Saglik ocagindaki hemsireye soyledim ac karnina baktirdiysan yavas duyulur dedi. Baglantiyi anlayamadim
2 farkli doktora gidiyorum 2 side 100 un uzeri olcmeye gerek yok diyor bence bos yere evham yapma daha cok etkileneceksin kavhe lekeler herkezde olabiliyor icini ferah tutBen ilk duydugumda 120 dedi. 3 gun sonra kahve rengi leke geldi diye acilden gittim kalp atisina bakalim dedi 126 yavaslama var dedi. Saglik ocagindaki hemsireye soyledim ac karnina baktirdiysan yavas duyulur dedi. Baglantiyi anlayamadim
Ben 4. Haftada başladım canım bu hafta 2 kere kanamam olduğu için kestik ama çarşamba kontrolde eminim ki tekrar devamını isteyecek. Gerçekten neden kullandığımı da bilmiyorum. Şu an 7. Haftaya gireceğim bir de iğneyi yaptığım yerlerde resmen kan toplanıyor bu çarşamba yeni bir doktora gideceğim genetik test gerekiyorsa yapılsın boş yere ilaç kullanmak istemiyorumArkadaşım Merhaba... benim de ilk gebeliğim ve tedbir amaçlı oksapar verdi doktor kafam karıştı sen kullanıyor musun kaçıncı haftada başladın? Hamilelik boyu mu kullanılacak?
Hic kullanmadım ben oksapar, clexane kullanmıştım oğlumda o cok güzeldi enox kullanması bile zor geldi banaOksaparın muadili. Enox muadil. Farketmiyormuş içerik aynı
Öyle yapayım canım oksapar çok zor çıkmıyor mu ucu. Bana mı öyle geliyor çok sert ya hatta bi keresinde çıkmadı sert çektim birden çıktı elime batırdım iğne de hafif yamuldu
Anladım canım. Du yarın doktora sorayım aynıysa onu yazsın o zaman. Teşekkürler:)Hic kullanmadım ben oksapar, clexane kullanmıştım oğlumda o cok güzeldi enox kullanması bile zor geldi bana
Test yapılmadı varis var ve tedbir amaçlı dedi sadece. Farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum ben de. Bu defa o doktor vermez de bir şey olursa kendimi suçlarım kafam çok karışıkBen 4. Haftada başladım canım bu hafta 2 kere kanamam olduğu için kestik ama çarşamba kontrolde eminim ki tekrar devamını isteyecek. Gerçekten neden kullandığımı da bilmiyorum. Şu an 7. Haftaya gireceğim bir de iğneyi yaptığım yerlerde resmen kan toplanıyor bu çarşamba yeni bir doktora gideceğim genetik test gerekiyorsa yapılsın boş yere ilaç kullanmak istemiyorumAcısı da cabası . Tabiki bebeğim için faydalıysa kullanırım ama bilmiyorum gerçekten yaklaşık 1 hafta kullanmamış olacağım bakalım hayırlısı. Size de mi açıklama yapılmadı
Benim ilk bebeğimin 9+2de 120 idi kalp atışı. Ancak icimde taklalar atıyodu doktor ölcüm yaparken. Asla bir kalp vs sıkıntısı da olmadı cok sükür suan da cok sağlıklı tombiş bir oğluşTok yazcaktım yanlış olmuş ama burda biriside yazmıştı 120 çıkmıştı ilk çocuğunun
Rica ederim cnm. Keşke clexane olsa ama piyasada bulunmuyor suan.Anladım canım. Du yarın doktora sorayım aynıysa onu yazsın o zaman. Teşekkürler:)
Bende niye yazmıyor bu hız filan sormakda aklıma gelmedi hiç ya doktorda sormadan bsy demiyorki ben sormadan söyleyen Bi doktor istiyordum ama artık anlastım değiştmrkde istemiyorum cok tatlı kadın ama detay vermiyor sormadanSol yukarı bakın 120 yazıyor kalp atıs hızı. Keşke videoyu yükleyebilsem de görseniz o ultrasonda 9+2 iken nasıl hareketliydi oğlum. Mesela gittim busefer gebeliğimde oynarken göremedim ama kalbi 180di. Yani kendinize stres yaratmayın
Yeni mi daha? İlk kontrol ultrasonumda benim de yazmıyor. Hem ben 120 sıkıntı yaratabileceğini kendi doktorumdan hic duymamıştım. Duysam cok takardım şmdiki gibi rahat olmazdım ilk gebeliğim diye. Bazı doktorlar da boşboğaz yani. Cok da lazım değil sağlıklı diyorsa detayıBende niye yazmıyor bu hız filan sormakda aklıma gelmedi hiç ya doktorda sormadan bsy demiyorki ben sormadan söyleyen Bi doktor istiyordum ama artık anlastım değiştmrkde istemiyorum cok tatlı kadın ama detay vermiyor sormadan
3.muayene bu 9 hafta bitti kalbine bakıyoruz dinliyoruz ama hız mız bsy demedi sağlıklı hiç skntı yok diyo sadeceYeni mi daha? İlk kontrol ultrasonumda benim de yazmıyor. Hem ben 120 sıkıntı yaratabileceğini kendi doktorumdan hic duymamıştım. Duysam cok takardım şmdiki gibi rahat olmazdım ilk gebeliğim diye. Bazı doktorlar da boşboğaz yani. Cok da lazım değil sağlıklı diyorsa detayı
O zaman icinde sadece bu kalsın. Oh sağlıklıymış de keyfine bak. Az kaldı şöyle bir 9 hafta sonra hareket hissedeceğiz ondan sonra cok daha keyifli olacak daha kafa tahatlıcak.3.muayene bu 9 hafta bitti kalbine bakıyoruz dinliyoruz ama hız mız bsy demedi sağlıklı hiç skntı yok diyo sadece
Rahatım ben Allaha sükür o streslerm bitti de işte meraklı olunca insan böle olıyoO zaman icinde sadece bu kalsın. Oh sağlıklıymış de keyfine bak. Az kaldı şöyle bir 9 hafta sonra hareket hissedeceğiz ondan sonra cok daha keyifli olacak daha kafa tahatlıcak.
Yaa anladım canımRica ederim cnm. Keşke clexane olsa ama piyasada bulunmuyor suan.
Hamile kalmadan evvel diyetisyene gidiyordum 5 kilo vermiştim sonra ta tam bebek geliyorkizlar ilk aylar kilo almamak için diyet uygulayaniniz var mi doktoruma diyeti degl ama yuruyuşu sormuştum normal tempoda 8 veya 9 haftadan sonra yarm saat 45 dk yuruyeblrsn dedi sizlere sormak istedm var mi diyet veya yuruys yapaniniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?