2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok geçmiş olsun. Hamilelikte grip filan çok normal. Önemli olan uygun tedaviyi vaktinde almak. Çok basit olan bişey ilerleyip daha zararlı olabilir hamilelik Hassas bir dönem.dikkatli olmak gerek.
Geçmiş olsun. Aman aksatmaya gelmez böyle şeyler. Demekki gelen leke atmış Rabbim diğerine hayırlı ömürler versin.
Kan tahlilleri icin hastaneye geldim kizlar belim koptu hic ayakta duramiyorum. Gelmisken doktoruma gorundum tekrr bebege bakti bebekte kesede cok iyi durumda ama kese etrafinda leke leke kanamalar varmis az az. Cok dikkt etmen gerkiyor kendine dedi
Dikkat et.yat dinlen bişey olmaz Allah'ın izniyle.
benim gittiğim dr sürekli instagramdan sezaryen görüntüleri paylaşıyor, bu adam normal doğumla uğraşmak istemiyor mu acaba?
Hangi doktora gidiyorsun?
ayy kızlarr canm sürekli bsyler istiyo normalde iştahsız biriydim ben allahtan mideme oturuyoda korkudan yiyemiyorum yoksa fena şişeceğim heralde iştahım acıldı ((
Bende öyleyim ya. Yedikçe yiyorum. Böyle 9 ay nasıl geçer 1000 kilo olmam inşallah.
Nasibi yokmuş demek vardır bu şerdede bı hayır. Rabbim bilir bunu ancak. Tez zamanda hayırlı sağlıklı bı evlat versin Allahım sana.
İyi akşamlar herkese kızlar..ikili test yaptirmak istemiyorum ben ama kafamda cok karisik doktorumla konusmadim henuz bu konuyu..benim gibi yaptirmak istemeyen varmi kararsiz olan
Bende kararsızım. Daha önceki gebeliklerimde yaptırmıştım. Bunda yaptırmasammi diyorum ama sonra taydin ın düşündüklerini bende düşünüyorum sonra müdahale edilecek bişey varsa hazırlıklı olmakta fayda var diyorum. Emin olamadım. Bı şey olsada asla vazgeçmem zaten hayati bı problem olmadıkça.

Teşekkür ederim Allah razı olsun.

Aynen bende oyle dusunuyorum..hayirlisi olsun hakkimizda.. bu arada tarihlerimiz aynı :)

Kan tahlilleri icin hastaneye geldim kizlar belim koptu hic ayakta duramiyorum. Gelmisken doktoruma gorundum tekrr bebege bakti bebekte kesede cok iyi durumda ama kese etrafinda leke leke kanamalar varmis az az. Cok dikkt etmen gerkiyor kendine dedi
Rabbim yardımcın olsun inşallah dikkat et

Hayırlı geceler rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.benimde akşamdan beri idrar yolumda yanma var Ve küçük agrılar giriyor .kanamam yok çok şükür ama bebeğe bir şey olur mu bilemedim.doktor idrar yolu enfeksiyon olsa bile ilaç veremem bol bol su iç dedi.kararsiz kaldım

evet bende de TSH 5 li bi rakam cikti ilaca basladm cok sukur bi skntimiz yok smdilik

Bende de var tahlil yaptırmıştım 5. Haftada enfeksiyon çıktı iki gün önce tekrar yaptırdım yine çıktı doktorda tek kullanımlık şase verdi hiç bir zararı yokmuş internettede çok kullanan var inşallah geçer

İnşallah canım benim doktor bol bol su iç dedi ve üzerinde durmadı çok .ben yarın bi acile gideyim bence

@Neclaa34 nasılsın , durumun nasıl oldu ortalıklarda görünmüyorsun
Canim iş guç misafir derken yazamadim bide kaynimin kizinin dugunu var onun telaşina girdik hayirlisi olsun ben ilaç başladi doktor bana yeşil aķıntı var diye bende mecbur başladim fitilde verdi bir içimlik toz ilaç ve 10 tane hap verdi inşallah faydasini görürüm kasik ağrisi bende halada devam ediyor sende durumlar nasil

Canim cok üzüldüm rabbim yardimcin olsun inşallah

Burda kaç haftalik senin bebiş

Banada verdi ama 10 tane ilaç ve fitilde verdi kullanmak en iyisi ordaki enfeksiyon allah korusun bebeğe zarar verebilir

Hayırlısı. Evet ☺ farkettim. Yarında benim kontrol var vakit geçmiyor sanki. Bakalım bebeği kalp atışı görebilecek miyiz bu sefer. Heyecanlıyım
Gorursun tabiki artik Allahin izniyle.. yarin benimde kontrol gunum ama birkac gun sonra gitmeyi dusunuyorum..

Banada verdi ama 10 tane ilaç ve fitilde verdi kullanmak en iyisi ordaki enfeksiyon allah korusun bebeğe zarar verebilir
Aynen ben iki doktora sordum biri normal gebelikte olur dedi bakteri var ve lökosit yüksekti diğer doktor şase verdi tek kullanımlık korktum kullanmasam olur mu dedim kullansan daha iyi olur bebeğe hiç bir zararı olmaz diyince kullandım

Doktorlara güvenmekten başka şansimiz yok ama ben önceki gebeliklerde de kullandim şukur sağlikli doğdular işte biz anneler cok dikkat ediyoruz anne yüreği ne yapak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…