- 9 Şubat 2020
- 120
- 96
- 13
Çok geçmiş olsun. Hamilelikte grip filan çok normal. Önemli olan uygun tedaviyi vaktinde almak. Çok basit olan bişey ilerleyip daha zararlı olabilir hamilelik Hassas bir dönem.dikkatli olmak gerek.Kızlar günaydın inşallah bu hafta hepimiz güzel hayırlı haberler alırız
ben az önce kbb polikliniğine randevu aldım boğazlarm şiş yutkunamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum en korktuğım şeylerden biri başıma geldi ilk trimestr bitmeden hasta oldum
Tuzlu sirkeli sular ile gargaralar ballı sütler yetmiyor artık eşim de doktor zaten kızdı en sonunda vücutta enfeksiyon varsa tedavi olmıyorsan daha zararlı diye
İnşallah boğaz spreyi yazıp yollar doktor
Geçmiş olsun. Aman aksatmaya gelmez böyle şeyler. Demekki gelen leke atmışGünaydın hepinize
Hasta olanlara geçmiş olsun
Dün tansiyonum çok düştü, gözüm karardi , basım ağrıdı yattım bütün gün. Hala da tam kendime gelemedim ben de. Sanirim yavaş yavaş kafa basincim yükselmeye başlıyor, hava değişiminden olabilir diye hemen gitmedim ama devam ederse beyin cerrahiye bir ugramam gerekecek şantı ayarlamak içinOnun dışında dün sabah gördüğüm lekelenme gün içinde fazla devam etmedi, şu an da yok gibi
Dikkat et.yat dinlen bişey olmaz Allah'ın izniyle.Kan tahlilleri icin hastaneye geldim kizlar belim koptu hic ayakta duramiyorum. Gelmisken doktoruma gorundum tekrr bebege bakti bebekte kesede cok iyi durumda ama kese etrafinda leke leke kanamalar varmis az az. Cok dikkt etmen gerkiyor kendine dedi
Hangi doktora gidiyorsun?benim gittiğim dr sürekli instagramdan sezaryen görüntüleri paylaşıyor, bu adam normal doğumla uğraşmak istemiyor mu acaba?
Bende öyleyim ya. Yedikçe yiyorum. Böyle 9 ay nasıl geçerayy kızlarr canm sürekli bsyler istiyo normalde iştahsız biriydim ben allahtan mideme oturuyoda korkudan yiyemiyorum yoksa fena şişeceğim heralde iştahım acıldı((
Nasibi yokmuş demek vardır bu şerdede bı hayır. Rabbim bilir bunu ancak. Tez zamanda hayırlı sağlıklı bı evlat versin Allahım sana.15 ekimde doğurmayı hayal ederken unut peşinden sürüklenirken kanamam başladı. Tiroid tsh 5.57 olmuş. Bebek gelişmemiş. Yarınmkürtaj olacağım en korktuğumla sınanıyorum.rabbim sizleri sağlıkla evlatlarınıza kavuştursun. Bulantılarınızı sevin bence. Rabbimin verdiği tek sıkıntı o olsun.
Bende kararsızım. Daha önceki gebeliklerimde yaptırmıştım. Bunda yaptırmasammi diyorum ama sonraİyi akşamlar herkese kızlar..ikili test yaptirmak istemiyorum ben ama kafamda cok karisik doktorumla konusmadim henuz bu konuyu..benim gibi yaptirmak istemeyen varmi kararsiz olan