2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Birdaha gidersen at resim canim cunku yanilma payi yuksek daha cok minnak
Kesinlikle atıcam sana hemen :)) simdi dikkatimi cekti birde 2 gun geriymiş gelisimi hic olumsuz bisi demedi doktorum bende merak ettim simdi kapandimi acaba farkimiz

Kapanmiştir canim geri ileri olur takma sen onu
İnşallah.. düşünmüyorum zaten olumsuz birsey ben..Hersey Allahtan herseyin hayirlisi olsun hakkimizda bazı seylerin onune gecmemize imkan yok malesef..bana bu hamileligimde garip bir rahatlama geldi valla hayirdir insallah bazen bu kadari fazlami diyorum kendime

Aynen canim bende sen ne zaman cağirdi bana dedi 2 hafta sonra gel 10 gün kaldi işte 20 sinde randevum

Aynen canim bende sen ne zaman cağirdi bana dedi 2 hafta sonra gel 10 gün kaldi işte 20 sinde randevum
Benim kontrollerim 15 günde bir oluyo canım..normalde bugün yarın gitmem lazimdı..dusun o kadar rahatimki hemen gidesim yok ne kadar gec gitsem o kadar buyumuş olur kafasındayım

Benim kontrollerim 15 günde bir oluyo canım..normalde bugün yarın gitmem lazimdı..dusun o kadar rahatimki hemen gidesim yok ne kadar gec gitsem o kadar buyumuş olur kafasındayım
Buyumuştur annesi o kadar hizli buyuyorlarki mucize resmen neyse ben yattim hayirli geceler hepinize

Günaydın kızlar, dün akşamdan beri başım çok ağrıyor artık gözüme vurdu ağrısı. İşe de geldim ama bugün nasıl geçecek bilmiyorum umarım hastalık başlangıcı değildir.

Kızlar sürekli karnı acıkan var mı ya?
2 saatte bir aç hissetmesem bile karnım gurul gurul fena oluyor. Meyve kesmiyor kuru yemiş ya da karbonhidrat almadan rahatlayamıyorum.
+30 kg ile doğuma girerim bu gidişle

2 saatte bir aç hissetmesem bile karnım gurul gurul fena oluyor. Meyve kesmiyor kuru yemiş ya da karbonhidrat almadan rahatlayamıyorum.
Bennn..midem bulanmıyor diye seviniyordum ama bu daha kötü sürekli baygın midem hep bisiler yiyip bastirmak istiyorum oyle geciyor..hic boyle olmamistim daha once

Parol içsen bir tane etki eder mi acaba

Parol içebiliyor muyuz canım hamilelikte?

Canım ben de sürekli acıkıyorum ama sağlıklı birşeyler atıştırayım desem o da açlığımı gidermiyor senin gibi, yine de hamur işi filan yememeye çalışıyorum yoksa hep hamur yiyim istiyorum. Artık sebze göresim yok Aşerme olayım da çok fena ne görsem istiyorum. Yeşil zeytin ve salatalık iyi geliyor onları tavsiye ederim.

Günaydın kızlar, dün akşamdan beri başım çok ağrıyor artık gözüme vurdu ağrısı. İşe de geldim ama bugün nasıl geçecek bilmiyorum umarım hastalık başlangıcı değildir.
Gunaydinnn..hastalik degildir telaslanma gecer.. arada oluyo bas agrisi mevsimsel gecislerde..havalar cok garip bir gun yaz ertesi gun kış

Beeen de ayni durumdayim. Yemekten kalkiyorum acaba ne yesem diye dusunuyorum. Hamur isi seyler canim istiyo surekli. Hep ugrasmali seyler yani.

Gobusu belirginlesen var mi kizlar?

Yaa öyle mi varisle ilgisi yok muymuş sevindim Pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim? ilk gebeliğim ve zor oldu bir yıl üstüne tedavi vs gördüm o yüzden çok tedirginim

Gunaydinnn..hastalik degildir telaslanma gecer.. arada oluyo bas agrisi mevsimsel gecislerde..havalar cok garip bir gun yaz ertesi gun kış

Ay inşallah canım, mahvoldum

Kizlar cay kahve kullaniminiz ne durumda?
Ben sabahları açık çay içiyorum bir tane, yemekten sonra içme dedi doktorum mineralleri öldürüyormuş. Kahve de pek içmiyorum ama canım isterse 1 türk kahvesi içiyorum. Doktorum günde bir çay, kahve içebilirsin birşey olmaz demişti

Yaa öyle mi varisle ilgisi yok muymuş sevindim Pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim? ilk gebeliğim ve zor oldu bir yıl üstüne tedavi vs gördüm o yüzden çok tedirginim

Faktör II (Protrombin), Faktör V (Leiden) genetik tesleri yapılmıştı, orada heterozigot, homozigot saptanmıştı ondan kan sulandırıcı verdi doktorum. Hematologlar yardımcı oluyor bu konuda, ben de 12. hafta gideceğim duruma bakılacak belki kan sulandırıcı doğuma kadar devam edecek.

Baş agrısı icin doktor bol bol su iç ve yemek ye ara ara geçer dedi

Çok teşekkür ederim canım sağlıcakla kavuş meleğin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…