2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Obsteteik nedie doktorun yazdıgı sonuclar mı özel doktorsa tekrar gidin bu kdr kafaya takacaksanız yada arayıp sorma ihtimali yokmu

Obsteteik nedie doktorun yazdıgı sonuclar mı özel doktorsa tekrar gidin bu kdr kafaya takacaksanız yada arayıp sorma ihtimali yokmu
Özel doktor canım. Fakat doktor merkezde ben ilçedeyim çok uzak tekrar gidemem. Obstetrik takip edildiğimiz dosya. Burdaki başka bi özele gidim yarın en iyisi. Tamam canım teşekkürler cevap için

Canım bence endişelenecek bir şey olsa doktor zaten belirtirdi. Bende ilk devlete gittiğimde ultrason makinesi senin paylaştığın fotoğraftakindendi. 5+3’tüm, kağıtta 5+4 çıkmıştı. Doktora kaç haftalık dedim, kağıtta çıkanı değil de, 5. haftanın ortaları gibi dedi. Çok emin konuşmadı. Bence makineden kaynaklı farklı çıkabilir. İçin rahat etmediyse başka bir hastaneden randevu al, ama ben sorun olduğunu sanmıyorum. Çünkü kalp atışları da gözüküyor o kağıtta.

Bende 6 +2 de devlete gittim 16 mm kese var dedi 15 gün sonra gel dedi ertesi gün özel Bi doktora gittim kalp atısını bile duydum
Bende kalp atışını 6+2 de duydum sonra zırt pırt doktora gitmenin saçma olduğuna karar verip 9. Haftaya kadar bekledim Cumartesi ikili tarama için gideceğim. Özelle devam ediyorum.

Vardı canım çok şükür azcık dinletti de. Sadece geride olmasına evham yaptım. Bi de doktorun bebeği ölçmemesine sıkıldım yani bilmiyorum ordaki bebeğin ölçüsü mü

Yok canim malesef o öyle olmuyor Özel sektörde. Özel okullar senelik sözlesme yapiyor ve hamile oldugunu ögrendiklerinde sözlesmeyi yenilemiyorlar.gecen sene bir arkadasimin basina geldi ve hicbirsey yapamadi Hayirlisi olsun canim bakalim nasil olacak

Vardı canım çok şükür azcık dinletti de. Sadece geride olmasına evham yaptım. Bi de doktorun bebeği ölçmemesine sıkıldım yani bilmiyorum ordaki bebeğin ölçüsü mü

Benimde bebeğim biraz geriden geliyordu ilk ultrasonda yarın tekrar kontrolüm var bakalım yakalamış mı. Ama doktor endişelenenecek birşey yok olabilir böyle oynamalar başlarda demişti

hamile birini işten çıkartmak suçtur.. siz denem süresinde fln değilseniz sizi işten cıkartamaz ama doğum izninden döndünkten sonra cıkartabilirler
Az önce baska bir arkadasa daha yazdim.deneme süreci degil Ama Özel okulda calisiyorum ve Özel okullar yillik sözlesme yapiyorlar.zira suc vs kimse tanimiyor,malesef daha gecen sene karsilastik bir arkadasin basina geldi. Hayirlisi neyse ne olsun, cok düsünüyorum acikcasi

Bebeğin ölçüleri yazmıyo canım. Bak bendeki böyleydi, bebeğin ölçüsü vs yazıyo.

Eklentiler

• 816C879A-1979-40E2-9EE7-A1993FC5B368.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 61
Benimde bebeğim biraz geriden geliyordu ilk ultrasonda yarın tekrar kontrolüm var bakalım yakalamış mı. Ama doktor endişelenenecek birşey yok olabilir böyle oynamalar başlarda demişti
İnşAllah bu haftaya özel bişeydir benimki. Sen de güzel haberlerle gelirsin umarım canım
Bebeğin ölçüleri yazmıyo canım. Bak bendeki böyleydi, bebeğin ölçüsü vs yazıyo.
Gs kesenin ölçüsü canım. Bi önceki kontrolümde bebeğin ölçüsü yazyodu crl diye yazmıştı 1.5 cm diye ama bunda ölçmemiş galiba. Yani bilmiyorum anlamadım

İnşallah canım hepimiz güzel haberlerle geliriz

Evet canım, ölçüler falan yazan böyle çıkmıştı. Sendekinde ölçü falan yazmıyor. Sen yine için rahat etsin diye, başka bi yerden randevu al. Bizi de haberdar et canım.

Evet canım, ölçüler falan yazan böyle çıkmıştı. Sendekinde ölçü falan yazmıyor. Sen yine için rahat etsin diye, başka bi yerden randevu al. Bizi de haberdar et canım. ☺
Yarın gidicem tamam canım yazarım, güzel haberler alırım inşAllah

Ben bir yıl gebe kalamadım. Aşılama oldum tutmadı sonraki ay kendiliğinden tuttu garanti olsun diye verdi ama plt değerim düşük hep. Yani kan sulandirici da öyle basit bir şey değil neticede
sizin plt düşük ve kan sulandırıcı mı kullanıyorsunuz tam anlamadım sanırım yazdığınızı ben plt değeri yüksek olanlar kan sulandırıcı kullanıyor çünkü ya da ben öyle biliyorum plt nin yüksek olması pıhtılaşma nın da yüksek olduğu anlamına geliyor bu yüzden kan sulandırıcı kullanılıyor diye biliyorum siz öyle yazınca ben mi yanlış anladım acaba dedim

Merhabalar bende de aynısı olmuştı 7+4 de gittim 6+5 çıkmıştı bebek doktorumda adet döngüm 30 gün olmasından kaynaklı olduğunu yumurtlama günümün öyle tekabül ettiğini korkulacak asla bişey olmadığını söylemişti içiniz rahat olsun

Benim de adet döngüm 30-31 gün sürüyo. Ay inşAllah öyledir canım benim de döngüdendir çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…