Obsteteik nedie doktorun yazdıgı sonuclar mı özel doktorsa tekrar gidin bu kdr kafaya takacaksanız yada arayıp sorma ihtimali yokmuDimi zaten 9.haftadayım ama o öyle demedi acaba o dönen grafikte haftasını mı yanlış hesapladı da 7+3 dedi. Ama bi yandan da bebeği ölçmemiş mi acaba diyorum öff başı o kadar kalabalıktı ki yanlış hesaplama olasılığı çok yüksek ama yine de içim rahat değil ölçmediğini çıktığımda farkettim yoksa iyice soracaktım. Bak obstetrikte öyle yazmış
Özel doktor canım. Fakat doktor merkezde ben ilçedeyim çok uzak tekrar gidemem. Obstetrik takip edildiğimiz dosya. Burdaki başka bi özele gidim yarın en iyisi. Tamam canım teşekkürler cevap içinObsteteik nedie doktorun yazdıgı sonuclar mı özel doktorsa tekrar gidin bu kdr kafaya takacaksanız yada arayıp sorma ihtimali yokmu
İnşallah duyarsın canım bebeğinin kalp atışlarını Güp güp burdayım anne der sanaDua edin inşaAllah ,bende bugün kontrole gidicem ,7+2 yim bakalım görücekmiyim boş gebelik şüphesi var
Merhaba kızlar iyi akşamlar
Benim dün randevum vardı ama yorgunluktan yazıp soramadım size bi sorum var bilen, anlayan arkadaşlar cevaplayabilir mi ?
Aşağıda ultrason fotosu var bebeğin. Orda 284 yazıyor o ne demek oluyor acaba ? Bebeğin ölçüsü mü ? Çünkü obstetrikte c.284 yazmış. Çok şükür kalp atışı vardı. Dinledik. Dün 8+2 ydi ama doktor 7+3 felan görünüyor dedi. Moralim çok bozuldu niye geriden geliyo geçen hafta 1 gün ilerdeydi dedim. Olabilir dedi makineden de kaynaklı olabiliyor dedi. Hatta bi daha sordum geriden gelmesi sıkıntı olur mu diye güldü ve daha yüksek sesle bebeğin gayet sağlıklı çok sağlıklı dedi. Ama benim içim hiç rahat değil yine de. Foto da açıklayıcı değil başka yere gitsem mi diye düşünüyorum aşağıdaki ultrasonu yorumlayabilir misiniz ?
Bende kalp atışını 6+2 de duydum sonra zırt pırt doktora gitmenin saçma olduğuna karar verip 9. Haftaya kadar bekledimBende 6 +2 de devlete gittim 16 mm kese var dedi 15 gün sonra gel dedi ertesi gün özel Bi doktora gittim kalp atısını bile duydum
Vardı canım çok şükürCanım bence endişelenecek bir şey olsa doktor zaten belirtirdi. Bende ilk devlete gittiğimde ultrason makinesi senin paylaştığın fotoğraftakindendi. 5+3’tüm, kağıtta 5+4 çıkmıştı. Doktora kaç haftalık dedim, kağıtta çıkanı değil de, 5. haftanın ortaları gibi dedi. Çok emin konuşmadı. Bence makineden kaynaklı farklı çıkabilir. İçin rahat etmediyse başka bir hastaneden randevu al, ama ben sorun olduğunu sanmıyorum. Çünkü kalp atışları da gözüküyor o kağıtta.
Yok canim malesef o öyle olmuyor Özel sektörde. Özel okullar senelik sözlesme yapiyor ve hamile oldugunu ögrendiklerinde sözlesmeyi yenilemiyorlar.gecen sene bir arkadasimin basina geldi ve hicbirsey yapamadiOlamaz. Benim bildiğime göre hamile birini işten çıkarmak suç. En azından doğum iznin bitene kadar garantidesin tatlım. ❤
Tabi daha iyi bilen arkadaşlardanda fikir almak lazım. Benim bilgim bu, inşallah doğrudur
Vardı canım çok şükürazcık dinletti de. Sadece geride olmasına evham yaptım. Bi de doktorun bebeği ölçmemesine sıkıldım yani bilmiyorum ordaki bebeğin ölçüsü mü
Az önce baska bir arkadasa daha yazdim.deneme süreci degil Ama Özel okulda calisiyorum ve Özel okullar yillik sözlesme yapiyorlar.zira suc vs kimse tanimiyor,malesef daha gecen sene karsilastik bir arkadasin basina geldi. Hayirlisi neyse ne olsun, cok düsünüyorum acikcasihamile birini işten çıkartmak suçtur.. siz denem süresinde fln değilseniz sizi işten cıkartamaz ama doğum izninden döndünkten sonra cıkartabilirler
Vardı canım çok şükürazcık dinletti de. Sadece geride olmasına evham yaptım. Bi de doktorun bebeği ölçmemesine sıkıldım yani bilmiyorum ordaki bebeğin ölçüsü mü
İnşAllah bu haftaya özel bişeydir benimki. Sen de güzel haberlerle gelirsin umarım canımBenimde bebeğim biraz geriden geliyordu ilk ultrasonda yarın tekrar kontrolüm var bakalım yakalamış mı. Ama doktor endişelenenecek birşey yok olabilir böyle oynamalar başlarda demişti
Gs kesenin ölçüsü canım. Bi önceki kontrolümde bebeğin ölçüsü yazyodu crl diye yazmıştı 1.5 cm diye ama bunda ölçmemiş galiba. Yani bilmiyorum anlamadımBebeğin ölçüleri yazmıyo canım. Bak bendeki böyleydi, bebeğin ölçüsü vs yazıyo.
İnşAllah bu haftaya özel bişeydir benimki. Sen de güzel haberlerle gelirsin umarım canım
Gs kesenin ölçüsü canım. Bi önceki kontrolümde bebeğin ölçüsü yazyodu crl diye yazmıştı 1.5 cm diye ama bunda ölçmemiş galiba. Yani bilmiyorum anlamadım
İnşAllah bu haftaya özel bişeydir benimki. Sen de güzel haberlerle gelirsin umarım canım
Gs kesenin ölçüsü canım. Bi önceki kontrolümde bebeğin ölçüsü yazyodu crl diye yazmıştı 1.5 cm diye ama bunda ölçmemiş galiba. Yani bilmiyorum anlamadım
Yarın gidicem tamam canım yazarım, güzel haberler alırım inşAllahEvet canım, ölçüler falan yazan böyle çıkmıştı. Sendekinde ölçü falan yazmıyor. Sen yine için rahat etsin diye, başka bi yerden randevu al. Bizi de haberdar et canım. ☺
Yarın gidicem tamam canım yazarım, güzel haberler alırım inşAllah
sizin plt düşük ve kan sulandırıcı mı kullanıyorsunuz tam anlamadım sanırım yazdığınızı ben plt değeri yüksek olanlar kan sulandırıcı kullanıyor çünkü ya da ben öyle biliyorum plt nin yüksek olması pıhtılaşma nın da yüksek olduğu anlamına geliyor bu yüzden kan sulandırıcı kullanılıyor diye biliyorum siz öyle yazınca ben mi yanlış anladım acaba dedimBen bir yıl gebe kalamadım. Aşılama oldum tutmadı sonraki ay kendiliğinden tuttu garanti olsun diye verdi ama plt değerim düşük hep. Yani kan sulandirici da öyle basit bir şey değil neticede
Merhabalar bende de aynısı olmuştı 7+4 de gittim 6+5 çıkmıştı bebek doktorumda adet döngüm 30 gün olmasından kaynaklı olduğunu yumurtlama günümün öyle tekabül ettiğini korkulacak asla bişey olmadığını söylemişti içiniz rahat olsunMerhaba kızlar iyi akşamlar
Benim dün randevum vardı ama yorgunluktan yazıp soramadım size bi sorum var bilen, anlayan arkadaşlar cevaplayabilir mi ?
Aşağıda ultrason fotosu var bebeğin. Orda 284 yazıyor o ne demek oluyor acaba ? Bebeğin ölçüsü mü ? Çünkü obstetrikte c.284 yazmış. Çok şükür kalp atışı vardı. Dinledik. Dün 8+2 ydi ama doktor 7+3 felan görünüyor dedi. Moralim çok bozuldu niye geriden geliyo geçen hafta 1 gün ilerdeydi dedim. Olabilir dedi makineden de kaynaklı olabiliyor dedi. Hatta bi daha sordum geriden gelmesi sıkıntı olur mu diye güldü ve daha yüksek sesle bebeğin gayet sağlıklı çok sağlıklı dedi. Ama benim içim hiç rahat değil yine de. Foto da açıklayıcı değil başka yere gitsem mi diye düşünüyorum aşağıdaki ultrasonu yorumlayabilir misiniz ?
Benim de adet döngüm 30-31 gün sürüyo. Ay inşAllah öyledir canım benim de döngüdendir çok teşekkürlerMerhabalar bende de aynısı olmuştı 7+4 de gittim 6+5 çıkmıştı bebek doktorumda adet döngüm 30 gün olmasından kaynaklı olduğunu yumurtlama günümün öyle tekabül ettiğini korkulacak asla bişey olmadığını söylemişti içiniz rahat olsun
Canım merak ettim ne oldu duydunuz mu inşallah kalp atışlarınıDua edin inşaAllah ,bende bugün kontrole gidicem ,7+2 yim bakalım görücekmiyim boş gebelik şüphesi var
Rabbime bin şükürCanım merak ettim ne oldu duydunuz mu inşallah kalp atışlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?