2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Şuan nasılsın kanaman kesildi mi bebeğin iyi mi?
Kanamam kesildi akıntılarım devam ediyor sadece canım bebeğim de iyi çok şükür Yani diğer doktor baya çıkıştı açıkçası hiç mi sorgulamadın neden kullandırıyorsunuz diye dedi. Gerekli olursa tabiki biz de veriyoruz ama sende verilmesi gereken tek bir durum yok dedi Ve ger düşük riski olan gebeye söylenen sözleri söyledi zaten doğacaksa her şekilde doğacak ama sıkıntılı bir durum varsa zaten vücut kabul etmez gibi

Peki pıhtılaşma testi testi yapılmış mıydı onun sonucuna göre mi söyledi bunlar?
Çok sevindim ya hem sen hem bebeğin için inşallah ben de sıkıntı yaşamam

hadi bakalim güzel haberlerle gel ... benimde dün gece agrilarim cok oldu, ara ara karnim kasildi, sebebini bilmiyorum. hayirlisi bakalim doktoruma sorarim.

Bebeğin ölçüleri yazmıyo canım. Bak bendeki böyleydi, bebeğin ölçüsü vs yazıyo.
bebeğin ölçüsü nerde yazıyo cnm ben göremedm 5 haftayken bebeği ölçmeleri biraz zor değilmi görünmüyor bile 1 mm fln bsy oluyor

Ben iki aşılama klomen vs denedim olmadı 3 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım en çok korktuğum da bu pıhtılaşma olabilir mi konusu doktoruma danıştım bana gebeliğimin ilerlediğini ve yeni makalelerde artık pıhtılaşma olanların bile kullanmadan gebelik sürdürebileceğini söyledi ne kadar doğru bilmiyorum

Bende de biz azalma vardı ama ara ara bazı günler ilk gün ki gibi oluyor. Anlamıyorum tam azalma mi var yok mu? Bem de prilam kullanıyorum aksi takdirde yataktan kalkamıyorum.
allah yardimcin olsun, bulanti gercekten cok zor. ben suanda pek birsey yiyemiyorum, bulantidan ama ilacta kullanmiyorum. canim genelde tatli istiyor. nutella, recel, bal gibi

Ne kadar uzun beklemişsiniz Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğinize İnşallah

Peki pıhtılaşma testi testi yapılmış mıydı onun sonucuna göre mi söyledi bunlar?
Çok sevindim ya hem sen hem bebeğin için inşallah ben de sıkıntı yaşamam
Ben beklenmedik gebelik yaşadığım için öncesinde yapılmadı herhangi bir test dün sorduğumda ise gebelikte yapılmıyor dedi bana

Günaydin hamis arkadaslar, bugün nasilsiniz? migde bulantilariniz ne durumda? cok sükür benimkisinde bir azalma var...
hepimize mutlu bir gün diliyorum.
Ben de biraz daha rahatım canım. Ama ağzımın boş kalmaması lazım. İşi öyle çözdüm. Sabah kalktığımda bulantım oluyor. Bişeyler atıyorum ağzıma hep. Yemeklerden sonra da devamlı Kuruyemiş kraker yiyerek mide bulantısının önü e geçiyorum çok şükür :)

İnşAllah güzel haberlerle gelirsin canım Benim ağrılarım öğrendiğimden beri var şimdi başlara göre az tabi ama yinede arada kasılma- batma tarzı oluyor kısa sürede geçiyor bence büyüme ağrısıdır Doktorun cevabını bize de söyle

Evet dahiliyeye yönlendiriyolar. Büyük ihtimal dahiliye uzmanı periferik yayma yapacak eğer normalse mikroskop incelemen (- ki anormal çarpma morarmaların durmayan kanamaların falan yoksa öncesinde) yayma normal çıkıyor ve hematoloji ye gerek kalmıyor. Kan alınan tüpler varya onlara konulan bir madde bazılarımızda kanla tepkimeye girdiği içinde düşük görünebiliyomuş. Yalancı trombositopeni yazınca google a ilk sıradaki makaleyi okuyabilirsin. Hayır kan sulandırıcı vermedi Dr plt zaten düşük vermez ki. Ben pıhtım artsın diye sürekli yeşil yapraklı sebze yeşil mercimek vs yedim hatta çünkü 100 ün altında araştırma hast ne yönlendireceklerdi beni

bebeğin ölçüsü nerde yazıyo cnm ben göremedm 5 haftayken bebeği ölçmeleri biraz zor değilmi görünmüyor bile 1 mm fln bsy oluyor

Bebek derken yani kesenin ölçüsü yazıyo, kaç haftalık olduğu vs yazıyo demek istedim canım. Arkadaşınkinde hiç biri yazmıyo. Onu anlatmak istedim, onunkinde ne kese ölçüsü, ne de kaç haftalık olduğu yazıyo.

Ben beklenmedik gebelik yaşadığım için öncesinde yapılmadı herhangi bir test dün sorduğumda ise gebelikte yapılmıyor dedi bana
Hmm o zaman bana da yapılamaz artık neyse inşallah sağlıkla kavuşalım meleklerimize. Rabbim korusun bizim elimizden bir şey gelmez

Anladım canım dahiliyeye randevu almıştım İnşallah bir sıkıntı çıkmaz çok bekledim zor gebe kaldım Rabbim korusun elimden bir şey gelmez ki. Ama acayip stres yaptım bu süreçte. Daha bir hafta var. Benim plt de 140 larda çıkıyor hayırlısı bakalım Allah büyük O'na emanet meleklerimiz

Kızlar iki gün öncesine kadar göğsüm hareket ederken bile acırdı hassasiyet vardı. Şimdi yok kayboldu agrı olabilir mi böyle

Canım bence eğer alternatifin varsa dr değiştirebilirsin. Plt düşüklüğü, pıhtılaşma görülmesine nispeten daha az görülen bir durum ama dr un bunu göz ardı etmesi haklı olarak seni tedirgin etti. Ben de olsam öyle düşünürdüm.

hadi gözün aydin canim. ben malesef kraker dahi yiyemiyorum. sadece naneli kücük sekerler rahatlatiyor. istahim pek yok su aralar; yersemde canim sadece tatli istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…