2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doğuda öğretmenim imkansızlıklar elimi kolumu bağlıyor doktor için dört saat yol gidiyorum ama başka doktora görüneceğim bi kalp atışını duyayım da hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz hepiniz Allah razı olsun

bebeğin ölçüsü nerde yazıyo cnm ben göremedm 5 haftayken bebeği ölçmeleri biraz zor değilmi görünmüyor bile 1 mm fln bsy oluyor

Bu arada bunda yazmıyo ama, ertesi gün özele gittiğimde çıkan ultrasonda yazıyo canım bebeğin ölçüsü. Ben makineden dolayı dedim arkadaşa, başka markada farklı çıkabilir diye.
Bak bu da bir gün sonra özeldeki, bebeğin ölçüsü vs yazıyo;

Eklentiler

• 257D7061-9B46-4B87-96A8-580DD912863F.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 47
hım anladım cnm pardon o zmn ben konuyu anlamamısım :)

Anladım canım şuan seni verilen iğneyi kullanmamak tereddüt ettitiyor, kullansan mantıklı gelmiyor plt değerinden dolayı. Sağlık ocağı dr unuzdan da bilgi alabilirsin aslında bazen neredeki dr un daha tecrübeli olacağı belli olmuyor . Belki o da bir kadın doğumcu dr arkadaşına falan sorar bölgendeki aile hekimi. Şartlarını çok iyi anlıyorum ben de Doğu da yaşıyorum. Gelişmelerden haberdar et bizi

Evet Allah korusun bir şey olursa kullanmadım diye kendimi çok suçlarım
Tamam insallah guzel haberler gelirim çok Teşekkürler

Ben beklenmedik gebelik yaşadığım için öncesinde yapılmadı herhangi bir test dün sorduğumda ise gebelikte yapılmıyor dedi bana
Nasil yapılmıyor tatlim ben dsha dun kan testi verdim bunun icin. Yapiliyor doktorum yonlendirdi benim. Daha once dusuklerim oldugu icin hemen testyapip sonuclarina gore ilaca baslatmasi gerekiyormus.

Nasil yapılmıyor tatlim ben dsha dun kan testi verdim bunun icin. Yapiliyor doktorum yonlendirdi benim. Daha once dusuklerim oldugu icin hemen testyapip sonuclarina gore ilaca baslatmasi gerekiyormus.
Bilmiyorum bana öyle söyledi bana da tuhaf geldi zaten Gereklilik olmadığı için de öyle söylemiş olabilir

Benim de oyleydi hem cihazlardan farkediyo hemde doktorun olcumu ile ilgili oluyor bebek biraz daha buyuyunce azaliyor o farklar su an 10 haftalik oldum tam gununde cikiyor

Merhaba kizlar saglik ocaginda tahlil yaptirmistim kolestrol yuksek cikti henuz doktoruma gosteremedim ama gebelikte normal diyorlar kolestrolu yuksek cikan varmi acaba

Geçen yıl aşı yaptırmak için gittiğimde aile doktorum gebe kalıp da kalp atışını duyunca buraya gel kayıt yaptır diye sıkı sıkı tembihlemişti. Hala yaptırmadığımı hatırladım bu sabah. Kayıt yaptırmanın ne faydası var? ASM'de ne gibi hizmetler veriliyor veya ne takip ediliyor?

Aşılar var yapılması gereken onları takip ediyorlar ve ücretsiz. Bir de kalsiyum ve vitamin ilaçları veriyorlar yine de ücretsiz.

Aşı olacaksınız.
Gitmezseniz bildiğiniz azar yiyorsunuz çünkü dokturunuz hamile kalan her hastasından devlet tarafından prim alıyor :) o yüzden çok ısrarcılar bu konuda

Aşı olacaksınız.
Gitmezseniz bildiğiniz azar yiyorsunuz çünkü dokturunuz hamile kalan her hastasından devlet tarafından prim alıyor :) o yüzden çok ısrarcılar bu konuda
Aaa bunu bilmiyordum bende diyorum ne bu kadar ısrar ediyorlar annem ilaç yazdırınca niye bize söylemiyorsunuz hamile olduğunu demişler ertesi gün aradılar hemen boy kilo sat kan grubu öğrendiler 20. Haftada sanırım tetanoz aşısı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…