Canım bence eğer alternatifin varsa dr değiştirebilirsin. Plt düşüklüğü, pıhtılaşma görülmesine nispeten daha az görülen bir durum ama dr un bunu göz ardı etmesi haklı olarak seni tedirgin etti. Ben de olsam öyle düşünürdüm.
Doğuda öğretmenim imkansızlıklar elimi kolumu bağlıyor doktor için dört saat yol gidiyorum ama başka doktora görüneceğim bi kalp atışını duyayım da hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz hepiniz Allah razı olsun
Bu arada bunda yazmıyo ama, ertesi gün özele gittiğimde çıkan ultrasonda yazıyo canım bebeğin ölçüsü. Ben makineden dolayı dedim arkadaşa, başka markada farklı çıkabilir diye.
Bak bu da bir gün sonra özeldeki, bebeğin ölçüsü vs yazıyo;
Bu arada bunda yazmıyo ama, ertesi gün özele gittiğimde çıkan ultrasonda yazıyo canım bebeğin ölçüsü. Ben makineden dolayı dedim arkadaşa, başka markada farklı çıkabilir diye.
Bak bu da bir gün sonra özeldeki, bebeğin ölçüsü vs yazıyo;
Anladım canım dahiliyeye randevu almıştım İnşallah bir sıkıntı çıkmaz çok bekledim zor gebe kaldım Rabbim korusun elimden bir şey gelmez ki. Ama acayip stres yaptım bu süreçte. Daha bir hafta var. Benim plt de 140 larda çıkıyor hayırlısı bakalım Allah büyük O'na emanet meleklerimiz
Doğuda öğretmenim imkansızlıklar elimi kolumu bağlıyor doktor için dört saat yol gidiyorum ama başka doktora görüneceğim bi kalp atışını duyayım da hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz hepiniz Allah razı olsun
Anladım canım şuan seni verilen iğneyi kullanmamak tereddüt ettitiyor, kullansan mantıklı gelmiyor plt değerinden dolayı. Sağlık ocağı dr unuzdan da bilgi alabilirsin aslında bazen neredeki dr un daha tecrübeli olacağı belli olmuyor . Belki o da bir kadın doğumcu dr arkadaşına falan sorar bölgendeki aile hekimi. Şartlarını çok iyi anlıyorum ben de Doğu da yaşıyorum. Gelişmelerden haberdar et bizi
Anladım canım şuan seni verilen iğneyi kullanmamak tereddüt ettitiyor, kullansan mantıklı gelmiyor plt değerinden dolayı. Sağlık ocağı dr unuzdan da bilgi alabilirsin aslında bazen neredeki dr un daha tecrübeli olacağı belli olmuyor . Belki o da bir kadın doğumcu dr arkadaşına falan sorar bölgendeki aile hekimi. Şartlarını çok iyi anlıyorum ben de Doğu da yaşıyorum. Gelişmelerden haberdar et bizi
Nasil yapılmıyor tatlim ben dsha dun kan testi verdim bunun icin. Yapiliyor doktorum yonlendirdi benim. Daha once dusuklerim oldugu icin hemen testyapip sonuclarina gore ilaca baslatmasi gerekiyormus.
Nasil yapılmıyor tatlim ben dsha dun kan testi verdim bunun icin. Yapiliyor doktorum yonlendirdi benim. Daha once dusuklerim oldugu icin hemen testyapip sonuclarina gore ilaca baslatmasi gerekiyormus.
Merhaba kızlar iyi akşamlar
Benim dün randevum vardı ama yorgunluktan yazıp soramadım size bi sorum var bilen, anlayan arkadaşlar cevaplayabilir mi ?
Aşağıda ultrason fotosu var bebeğin. Orda 284 yazıyor o ne demek oluyor acaba ? Bebeğin ölçüsü mü ? Çünkü obstetrikte c.284 yazmış. Çok şükür kalp atışı vardı. Dinledik. Dün 8+2 ydi ama doktor 7+3 felan görünüyor dedi. Moralim çok bozuldu niye geriden geliyo geçen hafta 1 gün ilerdeydi dedim. Olabilir dedi makineden de kaynaklı olabiliyor dedi. Hatta bi daha sordum geriden gelmesi sıkıntı olur mu diye güldü ve daha yüksek sesle bebeğin gayet sağlıklı çok sağlıklı dedi. Ama benim içim hiç rahat değil yine de. Foto da açıklayıcı değil başka yere gitsem mi diye düşünüyorum aşağıdaki ultrasonu yorumlayabilir misiniz ?
Benim de oyleydi hem cihazlardan farkediyo hemde doktorun olcumu ile ilgili oluyor bebek biraz daha buyuyunce azaliyor o farklar su an 10 haftalik oldum tam gununde cikiyor
Geçen yıl aşı yaptırmak için gittiğimde aile doktorum gebe kalıp da kalp atışını duyunca buraya gel kayıt yaptır diye sıkı sıkı tembihlemişti. Hala yaptırmadığımı hatırladım bu sabah. Kayıt yaptırmanın ne faydası var? ASM'de ne gibi hizmetler veriliyor veya ne takip ediliyor?
Geçen yıl aşı yaptırmak için gittiğimde aile doktorum gebe kalıp da kalp atışını duyunca buraya gel kayıt yaptır diye sıkı sıkı tembihlemişti. Hala yaptırmadığımı hatırladım bu sabah. Kayıt yaptırmanın ne faydası var? ASM'de ne gibi hizmetler veriliyor veya ne takip ediliyor?
Merhaba kızlar bugün benim gibi kontrole gidecek olanlara hayırlı haberler almayı diliyorum. Ben çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır ve minik tırtılım büyümüştür .
Aşı olacaksınız.
Gitmezseniz bildiğiniz azar yiyorsunuz çünkü dokturunuz hamile kalan her hastasından devlet tarafından prim alıyor :) o yüzden çok ısrarcılar bu konuda
Merhaba kızlar bugün benim gibi kontrole gidecek olanlara hayırlı haberler almayı diliyorum. Ben çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır ve minik tırtılım büyümüştür .
Aşı olacaksınız.
Gitmezseniz bildiğiniz azar yiyorsunuz çünkü dokturunuz hamile kalan her hastasından devlet tarafından prim alıyor :) o yüzden çok ısrarcılar bu konuda
Aaa bunu bilmiyordum bende diyorum ne bu kadar ısrar ediyorlar annem ilaç yazdırınca niye bize söylemiyorsunuz hamile olduğunu demişler ertesi gün aradılar hemen boy kilo sat kan grubu öğrendiler 20. Haftada sanırım tetanoz aşısı varmış