2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sıkıntı oldu mu sonra kullanmak

Arkadaşlar merhaba, ben kontrole gittim çok şükür bebeğimiz iyi hareket etmeye başlamış 43 mm olmuş, ense kalınlığı iyi bundan sonra da bir sorun olacağını sanmıyorum dedi doktorumuz.

Harmony test için kan verdim 2 haftaya çıkacakmış. O da güzel çıksın o kadar rahatlayacağım ki... darısı kontrolü olacak diğer arkadaşların başına ben şu an ne yerdeyim ne gökteyim

sohbet olsun diye soruyorummm:) günde ne kdr su içiyorsunuz sigara kulllananız varmı mide bulanısı yasayanlar neler yiyor benm gibi çikolatadan ve tatlıdan nefret edip canı sürekli seker isteyen varmı :) garip seyler yasadıgımı düşünüyorum yeme içme acısından bazen pskolojıkmi ben mi uyduruyorum diyorum hatta :)

çok güzel haberler bunlar boyuda baya iyi 4 cm olmus 10+4 desin sanırım günüle uyumlu maşallah :)

çok güzel haberler bunlar boyuda baya iyi 4 cm olmus 10+4 desin sanırım günüle uyumlu maşallah :)
10+5 ama 11+1 gibi çıktı, biraz önden gidiyormuş makineden de olabilir tabii. Kolunu hareket ettiriyordu darısı hepinizin başına, güzel kontrol haberleri kadar mutlu eden birşey yok beni

Cok az su içiyorum malesef icim almiyorr. Canm bseyler istiyor yapiyorum sofraya oturuyorum ve asla yiyemiyorum. Benim canmda cikolata ve tofida seker istiyor onlari yiyince rahtliorum yok boyle bsey

10+5 ama 11+1 gibi çıktı, biraz önden gidiyormuş makineden de olabilir tabii. Kolunu hareket ettiriyordu darısı hepinizin başına, güzel kontrol haberleri kadar mutlu eden birşey yok beni
aslında evet banada 4,4 fazla geldi dediğin gibi makineden kaynaklanabiliyor ölçümler biraz zor oluyor küçükken :) benmde 9+3 de 2,6 cm cıktı oda 9+1 ölçüsü ama doktor ölçümden kaynaklı olabilir sonra düzeliyor demişti :)

Cok az su içiyorum malesef icim almiyorr. Canm bseyler istiyor yapiyorum sofraya oturuyorum ve asla yiyemiyorum. Benim canmda cikolata ve tofida seker istiyor onlari yiyince rahtliorum yok boyle bsey
tofita ve naneli şeker yemeden duramıyorum neyse allahtan kolay bulunabilir seyler canı cekenler içi sıkıntı olmasın sonra :)

Hemde ne büyüme canımm benimkine baksana boyu 3e katlanmış 2 haftada hatta hareket ediyor dedi doktor maşallah koca kafama
Minnoşum koccaman olmuş sırtını donmuş küsmüştü bana sanki
Bifincankahve A anidefteri livaneli1608 harikasınız Kocaman olmuş koca kafalilaarrr
Hele Bifincankahve vajinal olunca ne kadar net görünmüş maasallah. Benim 8+5 de karından bakıldı hiç böyle değil, demek iyice yaklaşmak gerekiyor detay için Çok imrendim size bugün benim daha 9 gün var minnakima kavusmama

Ben 2 lt su içiyorum canım, normalde tatlı delisiyimdir hamileliğimden beri hiç yiyemedim ben baharatlı şeyler istiyorum cips tost, birşeyler daha yazmayayım canı çekenler olur Yiyemiyorum tabi ancak sucuğu haşlayıp tavada çevirip serbest.

canım yavaş verirsen çok yakmaz ilacı.bence çok yakmıyor
Ancak cevap yazıyorum hafta içi çalışınca eve gel yemek yap çocuğu eyle derken nete girmeye vakit bulamıyorum. Şu an biraz daha alıştım ya yapmaya alıştım çok yakmıyor artık. Ama acayip morarıyor. Karnım tam bir felaket abartmayla beraber bir morlukelimin içi kadar. 3 tane bir TL’yi koy o kadar vardır yani.

tofita ve naneli şeker yemeden duramıyorum neyse allahtan kolay bulunabilir seyler canı cekenler içi sıkıntı olmasın sonra :)
Aynen cocuk gibi yiyorum ve esim o kadar cok guluyor ki hep yanimda tasiyorum bu ara canimin istedigi bisey var deli gibi yemek istiorum ama dedigin gbi cani cekenler oluyor. Onun disinda hic bsey istemiorum sagliksiz bi beslenme hayatim var su anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…