2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de progestandan sonra resmen bayılıyor gibi oluyorum adım dahi atamadan bi yerde uykuya dalıyorum. Kanama nedeniyle raporlu olmasam iş yerinde büyük sorunlar çıkar biliyorum inşAllah 10 güne kadar azalır

Cok sukur dedigin gibi hatrlatma yaptim telden surekli iceyim diye

Ay iki litre su ictigini soyleyen arkadaslar var ben iki bardak ust uste icsem midem sismis gibi oluyo geri cikariyorum az az yedigim zaman cok sorun yasamiyorum ama normalde hic ara ogun aliskanligim yoktu bi kahvalti oglene dogru.bi de aksam yemegi olurdu. Ha bu arada midem kucuk oldugu icin cikarmiyorum iki bardak suyu. Kilom da oldukca iyi yani :) ama gebelikten sonra iki bardak suyu midem kaldiramaz oldu.

Bu arada hâlâ bi ultrason fotografimiz yok. Devlette her doktor vermiyor sanirim..ilk gebeligim (2017) yine devletti ama her gidisimde verilmisti ..ayin 30 unda farkli bi doktora gorunecegim umarim bu verir. İnsan bi gormek istiyo ama dimi :)

Ah bi de cinsiyet merakimiz basladi

Öyle mi anladım canım. Pozitif düşünüp perşembeyi beklicem teşekkürler

İnşAllah kuzum
Benim de oyleydi hem cihazlardan farkediyo hemde doktorun olcumu ile ilgili oluyor bebek biraz daha buyuyunce azaliyor o farklar su an 10 haftalik oldum tam gununde cikiyor
Düzgün ölçsünler ya stres oluyoruz. Anladım canım teşekkürler

Evet gerçekten çok net o yüzden hic tereddüt etmedim karından istiyorum diye. Doktorum da öyle tercih ediyor darısı sana inşallah insan özlüyor yaa tırtıl da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…