2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Canım alttan yap göbek deliğinin yanından yapma bir de yapmadan havasını al mutlaka, ben de yapıyorum 50 gündür olmuştur pek morarma yok. Son birşey yapınca biraz yürü dağılsın

benm o kdr değil canımın istedkleri arasında sağlıklı olanlarıda var allahtan ama genelde tuzlu baharatlı o tarz seyler aklıma geliyor tatlı olarakda sadece seker suyu bolca iç bence en önemlisi o :)

ben tatlı delisi değildim zaten ezelden de ama senn canın ne cekiyosa bendede durum aynı

benm o kdr değil canımın istedkleri arasında sağlıklı olanlarıda var allahtan ama genelde tuzlu baharatlı o tarz seyler aklıma geliyor tatlı olarakda sadece seker suyu bolca iç bence en önemlisi o :)
Evet zaten kesenin yaninda kanama alanim oldugu icin cok cok fazla icmem gerkmis ama icmeyi bile unutuyorum hamileligin rahat mi geciyor bulantilarin var mi senn

Merhaba cnm gecmis olsun.bugun ayni senin yasadiklarini yasiyorum.benim de sag kalcamin üstü.ama benim zaten 2 tane fıtıgım var sabahlari biraz tutuk kalkiyorum.bugun sabah da hapsururken belime bicak saplandi sanki yamuk yamuk yuruyorum resmen.acaba seninde bilmedigin fıtıgın olabilir mi

Saol canım sana da geçmiş olsun.bende fıtık diye düşünmeye başladım sabahları bende tutuk kalkıyorum. hamilelikle de kendini belli etti belki bilemiyorum ki.inş fazlalaşmaz ağrılarımız canım çok kötü bişe yürümeyi kısıtlıyor bazen adım atamıyorum

Canım niye o kadar morarıyor olabilir?karnımda hiç morluk olmadı benim.Youtubedan videolar izliyor musun nasıl yapıldığına dair

Canım alttan yap göbek deliğinin yanından yapma bir de yapmadan havasını al mutlaka, ben de yapıyorum 50 gündür olmuştur pek morarma yok. Son birşey yapınca biraz yürü dağılsın
Havasının alınmasına gerek yok hazır enjeksiyonlar

Kızlar ben o kadar halsizdim ki artık ayakta 2 dk duramıyordum bayılacak gibi oluyordum.Buradan da yazmıştım.Alttan progestan alıyordum 2 gündür almadım.O sıkıntım geçti.Sizce ne yapmalıyım?Yoksa işe giderken bayılıvercem

Ben su sürekli içiyorum çünkü midemi bastırıyor gibi geliyor. Canımın çektiği şeyler var ama yazmayaım şimdi genelde bol ekşi şeyler. Kişiden kişiye ne kadar da farkediyor siz de tatlı istiyorsunuz. Sigara hiç kullanmadım da soğuk bir şeyler hoş gelmiyor değil.

Bir de birkaç kişi naneli şeker ve tofita yazmışlar, ben de bi deneyeceğim ya hafiflesin artık şu bulantılar..

Cok sevindim herseyin yolunda olmasina masallah minişe..inşallah test sonuçlarında cok guzel cikar

Canım doktora sor gebelikte sıkıntı değilse hirudoid krem sürersen morluklara iyi gelir bir de bir beze buz koy buzu değil de bez kısmını morluk olan bölgeye 5-10 dk uygulayabilirsin

Evet zaten kesenin yaninda kanama alanim oldugu icin cok cok fazla icmem gerkmis ama icmeyi bile unutuyorum hamileligin rahat mi geciyor bulantilarin var mi senn
O zmn. Ne yap ne et hatırlatıcına filan yaz valla brn su sayesinde hastalannıyorum enfeksiyon kapmıstım ondan sonra içmeye basladım cok iyi geliyor bende de bulantı cok kusmuyorum ama öğürtü ler oluyo kapalı ve kokulu alanlarda duramıyorum onun dısında Bi sıkıntım yok şükür

Ben normalde tatlı çikolata yemiyorum su an dada yemiyorum sadece seker normal zamandada severdim tofita filan bayramlarda kase kase yerdim

Bende de halsizlik çok fazla . Hiç halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…