2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu her zaman gittiğin doktor mu peki bazı cihazlar bi hafta geriden gösteriyor çünkü
Yok canım burdan ilk defa ultrason görüntüsü aldım yani ilkinde nokta kadar kese vardı sadece küçüktü daha haftası. İnşAllah öyledir beklicem artık

Okullar bi hafta tatil diğer hafta da uzaktan eğitim. Gündem ne kadar üzücü olsa da çok sevindim bu habere. 2 gündür bekliyorum. Çünkü mide bulantısı ve diğer belirtilerle okul hiç çekilmiyor cidden ve okullar çok kalabalık en riskli yer çok doğru bi karar oldu
Allah korusun hepimizi...

Hayırlı geceler maşallah Ne güzel resimler yüklemiş rabbim mutluluğunuzu arttırsın inşallah benimde inşallah Cuma veya Cumartesi günü gidecem.doktorum çok ultrasyondan bakmak iyi değil diyor Ve bir kere daha gittim bakmadı o yüzden 3 hafta dolunca gel dedi .bende artık Cumartesi günü 3.cü hafta dolacak o şekil gidecem inşallah.oglum bugüne rahatsizdi çok yorucu bir gündü Hamile iken zor oluyor 2.ci gebelik

Birde ben az su icsem idrar yolum yanıyor.mecbur çok su içiyorum hemen düzeliyor.progrstanı bıraksam düzelir inşallah oda 3.cu aydan sonra bolaracağız dedi .onun dışında iyi inşallah tiksinme var bende çok ama kusma yok çok şükür

Evet canım perşembe. Hayırlı haberler duyalım inşAllah
Bence endiselenecegin hicbirsey yok merak etme...bu olcumler asla bebegin sagligiyla gelisimiyle ilgili %100 doğru sonuç vermiyor...benim gecen kontrolümde 6+2 iken 6 haftalık gozukmuştü..Bugun ise 8+5 iken 8 haftalık gözuktü ..Doktorum herşey yolunda süper dedi o ölçümler hiçbirşey ifade etmiyor dedi..benim kafam rahat kalbi gümbür gümbür gelişmiş büyumüş daha ne olsun sende kendini rahat tut hiçbir problem yok emin ol

Ben progestandan cok rahatsiz oldum doktora sordum yapar dedi etkiler o zaman vajinal kullan dedi bana şukur kullanamaya başladim baş dönmem falan gitti sende sor istersen doktora

Canım sorun olmaz bu hüseyin hocaya gitmişsin ben de onun hastasıydım hoca hep öyledir bizleri korkutur kalp atışını duyduysan sorun yoktur

Kesinlikle. Ölçüm yapılan makina yeni olsa bile kalitesine bile bağlı ölçüm doğruluğu bir mm kaydırsa işaretlediği noktayı ölçüm farklı çıkıyor.bende kesin haftasını bilmiyorum en son yaşadıklarımdan sonra da sorduğum sorular;canlı dimi? Kalbi atıyor mu ? Kese şekli düzgün mü ?

Günaydın
Kızlar bir şey soracağım çalışan kadınlara. Şimdi malum okullar tatil oldu. Bizim iş yerinde tüm anneler izin alamayacak haliyle çocuklarını işe getirecekler.
Bu durumda bize de izin verilmesi gerekmez mi ?

Günaydın canım ben müşteri lokasyonunda çalışıyorum çalıştığım müşteride hamile kadınlara evden çalışma izni verdiler bir ben geliyorum hamile olarak bordrom farklı şirkette olduğu için :) 2. sınıf insan muamelesi görüyorum resmen. Bence zaten hamilelere evden çalışma izninin devlet tarafından zorunlu tutulması lazım.

Büyük haksızlık olmuş sana olur mu öyle şey hiç
Bilemiyorum valla kara kara onu düşünüyorum akşamdan beri haftaya en az 5 çocuk olur odada

Arkadaşlar günaydın,
Kan sulandırıcı iğne için haftaya hematologa gitmem gerekiyormuş doktorum Reyhan Küçükkaya'ya yönlendirdi. İğneye devam tamam kararı verilecek.

Bir de karnımda derimde soyulmalar vardı onun için excipial lipo verdi sabah akşam yedire yedire sür dedi aynı sorunu yaşayanlar varsa aklınızda bulunsun.

Büyük haksızlık olmuş sana olur mu öyle şey hiç
Bilemiyorum valla kara kara onu düşünüyorum akşamdan beri haftaya en az 5 çocuk olur odada

Sorma canım devlet desteklemezse iş yerleri kendileri düşünmüyor malesef. Bir işyerinde kaç hamile olabilir aynı anda ne kaybederler. Bir de uzakta bir yere eğitim koymuşlar bana, toplu taşıma ile gitmem gerekecek bir yerde. Dedim ben gelemem yolda virüs kapsam hesabını kim verecek. Ona tamam dediler seslerini çıkarmadılar. Bu düşüncesizliklere deli oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…