2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de çalışıyorum ve riski çok yüksek bir iş malesef dört gözle gebelere de tatil olmasını bekliyorum. Bağışıklık sistemimizin düştüğü aşikar herhangi bir salgın durumunda umarım tüm gebelere tatil yaparlar yoksa işimiz zor

Kızlar doktorumla görüştüm şimdi.
Toplu yerlerde bulunmamız konusunda ne düşünüyorsunuz dedim. Zorunlu olmadıkça durmayın. Zaten hafta başı büyük ihtimalle hamileler için resmi bir açıklama yapılacak dedi.
Resmi açıklama yapmasa bile ben rapor almayı düşünüüyorum.

Evet ben de doktora yapıyorum mesela farklı şehirde yaşıyorum doktora yaptığım üniversite istanbul üniversitesi. Dolayısıyla uçak yolculuğu ile gidiyorum derse. Doktoruma sordum bu olaylardan sonra, istanbul seyahatlerine ara ver dedi açık açık. Şu anda gitmene izin vermem bana sorarsan dedi.

Ay hadi inşallah canım Pazartesi umarım açıklama yapılır. Önce çocuklar sonra hamileler için önlem alınmış olur.

Rahatladım biraz canım pozitif düşünmeye çalışıyorum.
Yaaa
Canım sorun olmaz bu hüseyin hocaya gitmişsin ben de onun hastasıydım hoca hep öyledir bizleri korkutur kalp atışını duyduysan sorun yoktur
Niye korkutuyo anlamıyorum ki. Stres daha çok zarar veriyo bize bebeğimize. Ben değiştirmeyi düşünüyorum sence Hüseyin hocadan başka bi doktora gidim mi. Nasipse doğum için zaten bayan doktor istiyorum. Başka bayan bi doktora gitsem mi diye düşünüyorum ama bende kan pıhtılaşması var adam bu konuyu ciddiye alıyor. Gideceğim doktor yeterince ilgilenir mi acaba pıhtılaşma hakkında yeterli bilgiye sahip mi diye de düşünüyorum kararsız kaldım
Kesenin şekli ve bebeğin kesedeki konuma göre tahmin ediliyor :)
Kesenin şekli ultrason cihazına göre yuvarlak ya da uzunlamasına olabiliyor, bebek de kesenin içinde hareket ediyor olabilir ama ?

O bölge de çok kalabalık bir bölge, havaalanı zaten mikrop yuvası, özel üniversitelerden uzaktan eğitim kararı alanlar var ama devlet üniversiteleri için de bir çözüm bulunmsası lazım. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor bir dönemde hamile kaldık.

Gerçekten öyle. Zaten eşimle de muhabbetini yapıyoruz çocuğumuz büyüdüğünde ah bi bilsen neler oldu sana hamileyken diye anlatırız artık.

Gerçekten öyle. Zaten eşimle de muhabbetini yapıyoruz çocuğumuz büyüdüğünde ah bi bilsen neler oldu sana hamileyken diye anlatırız artık.
walla benm annem anlatıyodu sana hamileyken hep kustum cok zor gecti tabi o zmn ki imkanlar kocalarda smdiki gibi değil ama nedense ben pek anlamıyordum su an anlıyorum hep derler ya anne olmadan anlamazsınız diye iştee aynen öle

gerci ben konuyu yanlıs anlamışım baska bsy için öle yazmıssın cok pardon

gerci ben konuyu yanlıs anlamışım baska bsy için öle yazmıssın cok pardon
Mide bulantısı ve kusmayı zaten anlatıcam anne olmanın kuralı bu. Ama bizim zamane hamileleri depremler yangınlar ve salgınlar yılı diye de anlatır artık. Ilginç zamandan geçiyoruz.

İnşAllah açıklama olur en kısa zamanda

Ben hergün işe metroyla gidip geliyorum tıka basa dolu ve çalıştığım kurumda da işimiz vatandaşla yani virüsü çok rahat kapma potansiyelim var bu durumdan çok korkuyorum

Kızlar hamile anneden bebeğe geçme ihtimali yokmuş virüsün geçenlerde izledim tv'de. Korkmayın hepimiz dışarı çıkıyoruz, toplu taşımaya biniyoruz.. Kendimizi eve kapatamayız ki.

Su an hastanedeyim bu hastanede bu virusu tasiyan hastanin oldugunu duydum ve cevrem cok uyardi ama mecbur gidip geliyoruz. Allah korusun bebislerimizide bizide. Gerkli önlemleri alalim insallah yapacak baska birsey yok

Canım benimki de hazır ama havasını almayınca morarıyor 5. Tüp bebek tedavim olduğundan çok oldum oksaparı
Ben de oksapar kullanıyorum canım havasını almıyorum ama morarmıyor.Prospektüsünde de diğer yazılarda da havasının alınmasına gerek yok diyor hazır oldukları için.

Kızlar hamile anneden bebeğe geçme ihtimali yokmuş virüsün geçenlerde izledim tv'de. Korkmayın hepimiz dışarı çıkıyoruz, toplu taşımaya biniyoruz.. Kendimizi eve kapatamayız ki.
Gerçekten mi ya? Ben en çok bebeğe endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…