2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benimki de söylemedi sorunca güldü cinsiyetini merak ediyorum diyosun yaniii dedi :)) yok dedim hizıni merak ediyorum dedim..tabi tabi dedi öyle söyledi yani :)
Çok iyiymiş ya ben geç çaktım olayı. Sonraki muayenemde sorayim diyorum ama zaten 3 hafta sonra cinsiyet belli olur herhalde.

Çok iyiymiş ya ben geç çaktım olayı. Sonraki muayenemde sorayim diyorum ama zaten 3 hafta sonra cinsiyet belli olur herhalde.
Yok senin 3 haftaya gerek yok bence yakinda kontrolün varsa gorebilir doktorun ama onun tercihine kalmış tabi bazı doktorlar görsede belli haftadan once temkinli davraniyor söylemiyorlar..benimkisi 9. Haftamda söylemişti ilk hamileligimde :)

Ikili testim var 2 hafta sonra onun sonucunu alınca gideceğim muayeneye. Ama benim doktorum öyle hemen cinsiyet belli olmaz 14 15 haftayı bile bulabilir dedi bana. Söylemeye pek niyetli değil galiba erkenden.

Ikili testim var 2 hafta sonra onun sonucunu alınca gideceğim muayeneye. Ama benim doktorum öyle hemen cinsiyet belli olmaz 14 15 haftayı bile bulabilir dedi bana. Söylemeye pek niyetli değil galiba erkenden.
Ooo seninkinin niyeti belli canım görse de söylemez :))sen kalp atış hızını sor bari hiç olmazsa bir ipucun olur

Bu grupta sislide bi hastaneninde ismi verilmisti tepkinizi o zamanda gosterseydiniz. Var diye söyleniyor sadece bunu soylemekte bi sakinca gormuyorum.
Herkesin yazdığını okuyamıyorum ki okusaydım o arkadaşa da derdim.Siz sakınca görmüyor olabilirsiniz ama insanlar kaos yarattığında bundan hepimiz etkileniriz.Her yerde söylentiler var her söylentiye kulak asmamak ve her duyulanı söylememek lazım şu durumda.

Aynen öyle. Sırf söylenti var diye insan taşınacak değil.
Canım hiç haber okumuyorsunuz herhalde.İtalyada virüsün nasıl daha çok yayıldığını araştır ondan sonra insanlar taşınmayacak de.Bizim milletimiz ilk günden marketlere saldırmışlar siz ne diyorsunuz.

Ama büyüyor bence geriden gelmesi gec döllenme den kaynaklı olabilirmi Bi umut var bence

Yok ben hic haber okumuyorum nereden bildiniz?
Italya'da resmi olarak açıklanan vakanın yeri belliydi ayrıca. Şu anda sansasyonel bir haberin yeri ile aynı etkiyi yaratmasını bekleyemezsin. Kulagama gelen sozde koronali iller bak bunlar, yaşadığım yerde 3 tane var kayseride var ankara, trabzon... Sürekli böyle haberler çıkıyor asli olmayan, insanlar bu haberlere itibar etmemeli. He ama siz itibar edip de yerinizi yurdunuzu taşırsanız bilemem. Garip olur. Taşıdığınız yerde de vaka söylentileri olduğunu görürsünüz. :)))

Neyse anlamak istemeyene ne kadar anlatsan boş.İstediğiniz bilgiyi verin ne yapıyorsanız yapın.Şu durumda bile ne tartışma meraklısısınız.

Günaydın kızlar benimkini de tahmin eder misiniz yuvarlak olan yolksac bebek ortada gibi

Eklentiler

• 52708FF8-CCD8-4D3D-876F-7B2113F1F021.webp
    15 KB · Görüntüleme: 42
Benim beya pembemsi akintim oldu bir kere sonra hic gelmedi ama daha gtmedim doktora. Bi hafta sonra konrtolum var. Doktora gidincede yaz olur mu kanama alanin azalmis mi diye merk ederim ben
Benim hiç öyle pembe kahve akintim olmadı canım agrinolursa git bekleme muayne sonrasi yazarim sana

Arkadaşlar selam, konu alakasız olacak ama Anadolu yakasında temizliğe yardımcı olabilecek tanıdığınız güvenilir biri var mı? Ben artık evi süpürmekte çok zorlanıyorum, belim ağrıyor hemen. Sizde durumlar ne nasıl hallediyorsunuz temizlik işini

Canım doktora sor gebelikte sıkıntı değilse hirudoid krem sürersen morluklara iyi gelir bir de bir beze buz koy buzu değil de bez kısmını morluk olan bölgeye 5-10 dk uygulayabilirsin
Sağol canım biliyorum o kremi oğluma kullandık çokça ama şu ara o kadar kimyasala maruz kalıyoruz ki corona yüzünden biraz daha kullanmak istemiyorum. Son bir iki iğnede olayı artık anladım çok morartmadan yapabiliyorum onlar çok acemiliğime geldi. Zaten gebelik sonuna kadar değil en fazla bir ay daha kullanıp bırakacağım çok şükür.

Canım niye o kadar morarıyor olabilir?karnımda hiç morluk olmadı benim.Youtubedan videolar izliyor musun nasıl yapıldığına dair
O ilk birkaç iğne acemiliğime geldi sanırım son yaptığım 2 tane çok çok az morardı. Benim tenim de hassas biraz beyaz tebliğim onun da etkisi var sanırım.

Yapmayarak
Ben o kadar ağır değilim ama tabi hiç bişey yapasım yok. Eşim yardımcı oluyo, geçen canım annem gelmişti o yardımcı oldu. Böyle böyle hallediyoruz. Biraz daha ileri zamanlarda bende almayı düşünüyorum ama avrupa yakasındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…