2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım bende sen gibiyim.uykular haram oldu.sabah 5 gibi uyanıyorum birdaha uyuyamıyorum gündüzde gözümü açamıyorum.ben izindeyim şuanda Allahtan gündüz telafi ediyorum ama bu durum hiç hoşuma gitmedi.
aynıyım alarmla zor uyanırdım eskiden şimdi alarmsız dikiliyorum heyecanlı olmama bağlıyordum ben de uykusuzluğu ama akşam 9 dedin mi kafam düşüyor direkt önüme esnemekten yoruluyorumm :)

Benim annem de bize hamileyken ayva yemiş hep:) böyle bir söylenti var. Bu arada bence meyveyi kesme durumunu doktora danışın derim. Çünkü meyve yememiz tavsiye ediliyor. Daha büyük sorun olmasın Allah korusun

Canım bende hep kilomu yıllarca koruyordum ilkkez 8 kilo fazlalığım oldu ve ben hamile kaldım.ayrıca ücretsiz izne ayrıldım çallışmamakta kilo aldırdı. ama bebek sağlıklı olsunda ben veririm gene.başka şeylerden kıs mesela pilav makarna, ekmek yağ vs hepsini kes.Yakınlarım buşekilde pek kilo almadılar. Ayva bizimkilerde çok işe yaradı.çok güzel bebekleri oldu.

Anliyorum ama benim yanimda seninki inan bsy degil. Bende kisirlik sorunu. Dogurganim. Fakat down sendromlu cocugum var. Genetik amacli tup bebek yaptirdim. Ve doktor ilk 3 tup bebek tedavinin iyi cikmicani bile bile yapti neler neler...

Benim annem de bize hamileyken ayva yemiş hep:) böyle bir söylenti var. Bu arada bence meyveyi kesme durumunu doktora danışın derim. Çünkü meyve yememiz tavsiye ediliyor. Daha büyük sorun olmasın Allah korusun
Tabi doktora sormadan da hareket etmem, kaş yaparken göz çıkarmayalım. Bugün ilk iş ayva bulacağım. Siz de yiyor musunuz ayva :)

aynıyım alarmla zor uyanırdım eskiden şimdi alarmsız dikiliyorum heyecanlı olmama bağlıyordum ben de uykusuzluğu ama akşam 9 dedin mi kafam düşüyor direkt önüme esnemekten yoruluyorumm :)
Bende ilkin heyecana yordum çünkü bu çocuğu çok istiyorduk ve ilk çocuğumuz.ama gün geçtikçe hormonlarla ilgili olduğunu düşünmeye başladım nerde o düzenli uyku günlerim.demekki biz hamilelerin ortak sorunuymuş

Bana da meyveyi az yememi söyledi doktorum meyvenin içinde de çok şeker varmış.

Tabi doktora sormadan da hareket etmem, kaş yaparken göz çıkarmayalım. Bugün ilk iş ayva bulacağım. Siz de yiyor musunuz ayva :)
Ben hergün birtane ayva tüketiyorum.çiğnyiyemesemde çok açık bir çay içine ayvaları dilimliyorum öyle içiyorum ardındanda pişmiş ayvaları yiyorum.aromalı meyve çayı oluyor..hem boğaz enfeksiyonları soğuk algınlıkları içinde birebir

Mutlaka deneyeceğim, teşekkür ederim Zaten o tür şeylerle pek aram yok, beni yakan tatlı, onu da bırakıcam, ağzıma sürmem. Dediğin gibi bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da, gerisi bir şekilde halledilir.

İnşallah. Zaten çok şükür tek sıkıntım halsizlik uykusuzluk, şimdilik başka bir şey yok. Sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz?
Ben sizin gibi uyuyamıyorum. Uyuyorum uyanıyorum bı huzursuzluk oğlumda da ilk böyle olmuştu hatta bı kaç hafta içinde kabus ta görürüz hormonlar iyice ne oldu bize bea dediginde:)
İnce giyinin, bol su için az bı zaman böyle geçiyor sonra düzeliyor sonralara doğru hiç uyuyamayacağız.

O tarçınla falan kaynatınca da güzel oluyor . Ben de başlarım önümüzdeki hafta. Tarçını da tavsiye ediyorlar ya gebelikte, kan şekerini dengelemek için.

Ben de bugün alacağım iki gündür markete gidemedik. Moskovadayım hava aşırı soğuk:) zaten bu Pazar öğrendim. Daha önümüzde inşallah uzun bir yol var

Canım ben eskiden tatlı sevmezdim sonra evlendim eşimle tatlı tüketmeye başladık aldığım bir yıl boyunca tüm kilolarımın tek sebebi tatlı...çünkü yememde çok değişiklik olmadı.

Bizim de aynı şekilde, çok tebrik ederim. Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Dediğin gibi ilk 1-2 gün heyecandan uyuyamadım ok de, sonra sonra iyice zıvanadan çıktı. Gündüz uyukluyorum, gece cin gibiyim. Belli ki çoğumuzda var bu durum.

Bana da meyveyi az yememi söyledi doktorum meyvenin içinde de çok şeker varmış.
Doğrudur her şeyin fazlası zarar elbette. Ben de çok bilmiyorum bu hamilelik işlerini. Ama hiç almamak da doğru olmaz sanırım. Size ne kadar yemeniz gerektiğini anlattı mı doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…