- 24 Ocak 2020
- 435
- 480
- 103
- 32
aynıyım alarmla zor uyanırdım eskiden şimdi alarmsız dikiliyorum heyecanlı olmama bağlıyordum ben de uykusuzluğu ama akşam 9 dedin mi kafam düşüyor direkt önüme esnemekten yoruluyorumm :)Canım bende sen gibiyim.uykular haram oldu.sabah 5 gibi uyanıyorum birdaha uyuyamıyorum gündüzde gözümü açamıyorum.ben izindeyim şuanda Allahtan gündüz telafi ediyorum ama bu durum hiç hoşuma gitmedi.
Benim annem de bize hamileyken ayva yemiş hep:) böyle bir söylenti var. Bu arada bence meyveyi kesme durumunu doktora danışın derim. Çünkü meyve yememiz tavsiye ediliyor. Daha büyük sorun olmasın Allah korusunFaydalıdır mutlaka da, kilo alma lüksüm yok, zaten normalimden yüksek bir kiloyla hamile kaldım, o yüzden mesela c vitaminimi portakaldan değil de biberden almak gibi alternatif yollar arayacağım. Ama ayva önerini dinleyeceğim, ilk defa duydum, teşekkür ederim:)
Canım bende hep kilomu yıllarca koruyordum ilkkez 8 kilo fazlalığım oldu ve ben hamile kaldım.ayrıca ücretsiz izne ayrıldım çallışmamakta kilo aldırdı. ama bebek sağlıklı olsunda ben veririm gene.başka şeylerden kıs mesela pilav makarna, ekmek yağ vs hepsini kes.Yakınlarım buşekilde pek kilo almadılar. Ayva bizimkilerde çok işe yaradı.çok güzel bebekleri oldu.Faydalıdır mutlaka da, kilo alma lüksüm yok, zaten normalimden yüksek bir kiloyla hamile kaldım, o yüzden mesela c vitaminimi portakaldan değil de biberden almak gibi alternatif yollar arayacağım. Ama ayva önerini dinleyeceğim, ilk defa duydum, teşekkür ederim:)
Gün içinde nasılsın, uykun geliyor mu?aynıyım alarmla zor uyanırdım eskiden şimdi alarmsız dikiliyorum heyecanlı olmama bağlıyordum ben de uykusuzluğu ama akşam 9 dedin mi kafam düşüyor direkt önüme esnemekten yoruluyorumm :)
Anliyorum ama benim yanimda seninki inan bsy degil. Bende kisirlik sorunu. Dogurganim. Fakat down sendromlu cocugum var. Genetik amacli tup bebek yaptirdim. Ve doktor ilk 3 tup bebek tedavinin iyi cikmicani bile bile yapti neler neler...Oy maaşallah.
Biliyormusunuz bana senin çocuğun olmaz dediler.
Tüp bebek denettirdiler iki kere. Oysa benim ameliyatlık sorunlarım giderilse doğal yolla gebe kalabilirim ki daha önce de kaldım.
Ay ne paramızı aldılar ne yoldular bizi.
Sonra bı kaç iyi doktor senin yumurtlaman gayet iyi rahminde iyi doğal yolla kalirsin dediler.
Oğlumda doğal yolla oldu.
Şimdi de doğal yolla gebe kaldım.
Tabi doktora sormadan da hareket etmem, kaş yaparken göz çıkarmayalım. Bugün ilk iş ayva bulacağım. Siz de yiyor musunuz ayva :)Benim annem de bize hamileyken ayva yemiş hep:) böyle bir söylenti var. Bu arada bence meyveyi kesme durumunu doktora danışın derim. Çünkü meyve yememiz tavsiye ediliyor. Daha büyük sorun olmasın Allah korusun
Bende ilkin heyecana yordum çünkü bu çocuğu çok istiyorduk ve ilk çocuğumuz.ama gün geçtikçe hormonlarla ilgili olduğunu düşünmeye başladım nerde o düzenli uyku günlerim.demekki biz hamilelerin ortak sorunuymuşaynıyım alarmla zor uyanırdım eskiden şimdi alarmsız dikiliyorum heyecanlı olmama bağlıyordum ben de uykusuzluğu ama akşam 9 dedin mi kafam düşüyor direkt önüme esnemekten yoruluyorumm :)
Benim annem de bize hamileyken ayva yemiş hep:) böyle bir söylenti var. Bu arada bence meyveyi kesme durumunu doktora danışın derim. Çünkü meyve yememiz tavsiye ediliyor. Daha büyük sorun olmasın Allah korusun
Ben hergün birtane ayva tüketiyorum.çiğnyiyemesemde çok açık bir çay içine ayvaları dilimliyorum öyle içiyorum ardındanda pişmiş ayvaları yiyorum.aromalı meyve çayı oluyor..hem boğaz enfeksiyonları soğuk algınlıkları içinde birebirTabi doktora sormadan da hareket etmem, kaş yaparken göz çıkarmayalım. Bugün ilk iş ayva bulacağım. Siz de yiyor musunuz ayva :)
Mutlaka deneyeceğim, teşekkür ederimCanım bende hep kilomu yıllarca koruyordum ilkkez 8 kilo fazlalığım oldu ve ben hamile kaldım.ayrıca ücretsiz izne ayrıldım çallışmamakta kilo aldırdı. ama bebek sağlıklı olsunda ben veririm gene.başka şeylerden kıs mesela pilav makarna, ekmek yağ vs hepsini kes.Yakınlarım buşekilde pek kilo almadılar. Ayva bizimkilerde çok işe yaradı.çok güzel bebekleri oldu.
Ben sizin gibi uyuyamıyorum. Uyuyorum uyanıyorum bı huzursuzluk oğlumda da ilk böyle olmuştu hatta bı kaç hafta içinde kabus ta görürüz hormonlar iyice ne oldu bize bea dediginde:)İnşallah. Zaten çok şükür tek sıkıntım halsizlik uykusuzluk, şimdilik başka bir şey yok. Sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz?
Ancak portakal ve mandalinada folik asit var çok tavsiye edilen iki meyve... hergün birtane bence tüketilmeli.zaten herşeyin fazlası zarar.Bana da meyveyi az yememi söyledi doktorum meyvenin içinde de çok şeker varmış.
O tarçınla falan kaynatınca da güzel oluyor . Ben de başlarım önümüzdeki hafta. Tarçını da tavsiye ediyorlar ya gebelikte, kan şekerini dengelemek için.Ben hergün birtane ayva tüketiyorum.çiğnyiyemesemde çok açık bir çay içine ayvaları dilimliyorum öyle içiyorum ardındanda pişmiş ayvaları yiyorum.aromalı meyve çayı oluyor..hem boğaz enfeksiyonları soğuk algınlıkları içinde birebir
Ben de bugün alacağım iki gündür markete gidemedik. Moskovadayım hava aşırı soğuk:) zaten bu Pazar öğrendim. Daha önümüzde inşallah uzun bir yol varTabi doktora sormadan da hareket etmem, kaş yaparken göz çıkarmayalım. Bugün ilk iş ayva bulacağım. Siz de yiyor musunuz ayva :)
Canım ben eskiden tatlı sevmezdim sonra evlendim eşimle tatlı tüketmeye başladık aldığım bir yıl boyunca tüm kilolarımın tek sebebi tatlı...çünkü yememde çok değişiklik olmadı.Mutlaka deneyeceğim, teşekkür ederimZaten o tür şeylerle pek aram yok, beni yakan tatlı, onu da bırakıcam, ağzıma sürmem. Dediğin gibi bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da, gerisi bir şekilde halledilir.
seninde yarin bes arti bir oluyor degil mi canimBen çok heyecanlıyım kese göreceğiz yarın
Bizim de aynı şekilde, çok tebrik ederim. Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Dediğin gibi ilk 1-2 gün heyecandan uyuyamadım ok de, sonra sonra iyice zıvanadan çıktı. Gündüz uyukluyorum, gece cin gibiyim. Belli ki çoğumuzda var bu durum.Bende ilkin heyecana yordum çünkü bu çocuğu çok istiyorduk ve ilk çocuğumuz.ama gün geçtikçe hormonlarla ilgili olduğunu düşünmeye başladım nerde o düzenli uyku günlerim.demekki biz hamilelerin ortak sorunuymuş
bende de bugun heyecan artti biran once yarin olsun istiyorumGünaydınpapatya7203 . Ben daha kese görmeye gideceğim şimdilik ve oldukça heyecanlıyım. Birkaç gündür iş yerinde hiç bir iş yapamıyorum, aklımı toparlayamıyorum, habire kadınlar kulübünde geziyorum :)
Doğrudur her şeyin fazlası zarar elbette. Ben de çok bilmiyorum bu hamilelik işlerini. Ama hiç almamak da doğru olmaz sanırım. Size ne kadar yemeniz gerektiğini anlattı mı doktorunuzBana da meyveyi az yememi söyledi doktorum meyvenin içinde de çok şeker varmış.
Evet canım 5+1seninde yarin bes arti bir oluyor degil mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?