- 27 Kasım 2019
- 314
- 301
- 23
- 38
Ay öyle demeyin korkuyorum, benim ilk çocuğum olacak nasipse:) Normalde su pek içmezdim, şimdi 2 litreyi geçiyorum mutlaka, zaten ağzım sürekli kuru. Var mı sizde uykusuzluk dışında belirtiler?Ben sizin gibi uyuyamıyorum. Uyuyorum uyanıyorum bı huzursuzluk oğlumda da ilk böyle olmuştu hatta bı kaç hafta içinde kabus ta görürüz hormonlar iyice ne oldu bize bea dediginde:)
İnce giyinin, bol su için az bı zaman böyle geçiyor sonra düzeliyor sonralara doğru hiç uyuyamayacağız.
Hahaha küçük fasülyelerimiz çok yaramaz olacak...Amin Allahım sağlık sıhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.ben çok korkuyor keseyi henüz göremediğimiz için içim içimi yiyor aslında.bol bol dua edelim birbirimize kızlar...Bizim de aynı şekilde, çok tebrik ederim. Allah inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Dediğin gibi ilk 1-2 gün heyecandan uyuyamadım ok de, sonra sonra iyice zıvanadan çıktı. Gündüz uyukluyorum, gece cin gibiyim. Belli ki çoğumuzda var bu durum.
Tekrar tebrik ederim, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bulabilecek misin oralarda ayva?Ben de bugün alacağım iki gündür markete gidemedik. Moskovadayım hava aşırı soğuk:) zaten bu Pazar öğrendim. Daha önümüzde inşallah uzun bir yol var
Gerçek bı melek annesisiniz öperim meleğinizi.Anliyorum ama benim yanimda seninki inan bsy degil. Bende kisirlik sorunu. Dogurganim. Fakat down sendromlu cocugum var. Genetik amacli tup bebek yaptirdim. Ve doktor ilk 3 tup bebek tedavinin iyi cikmicani bile bile yapti neler neler...
ben gece 2 kere falan tuvalete kalkiyorum normalde hic kalkmazdim aksam sekiz sekiz bucuk gibi uykum geliyor ama sabah erkenden kalkiyorumAy öyle demeyin korkuyorum, benim ilk çocuğum olacak nasipse:) Normalde su pek içmezdim, şimdi 2 litreyi geçiyorum mutlaka, zaten ağzım sürekli kuru. Var mı sizde uykusuzluk dışında belirtiler?
Gitmiş miydiniz keseyi görmeye?Hahaha küçük fasülyelerimiz çok yaramaz olacak...Amin Allahım sağlık sıhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.ben çok korkuyor keseyi henüz göremediğimiz için içim içimi yiyor aslında.bol bol dua edelim birbirimize kızlar...
Ben de akşam 8 gibi yatıyorum, gecenin köründe uyanıyorumben gece 2 kere falan tuvalete kalkiyorum normalde hic kalkmazdim aksam sekiz sekiz bucuk gibi uykum geliyor ama sabah erkenden kalkiyorum
Ay ilk ya çok haklısınız ama inanın hepsi güzel tecrübeler.Ay öyle demeyin korkuyorum, benim ilk çocuğum olacak nasipse:) Normalde su pek içmezdim, şimdi 2 litreyi geçiyorum mutlaka, zaten ağzım sürekli kuru. Var mı sizde uykusuzluk dışında belirtiler?
Evet ayva var çok şükür :) ama doktor sıkıntısı yaşıyorum.Ben Rusca bilmiyorum doktorum da İngilizce bilmiyor. İnşallah hepimiz sağ Salim tamamlarız bu süreci. Sizin bebeğiniz kaç haftalık olduTekrar tebrik ederim, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bulabilecek misin oralarda ayva?
Doğrudur her şeyin fazlası zarar elbette. Ben de çok bilmiyorum bu hamilelik işlerini. Ama hiç almamak da doğru olmaz sanırım. Size ne kadar yemeniz gerektiğini anlattı mı doktorunuz
Siz tecrübeli arkadaşlarımız sayesinde bizim de içimiz rahatlıyor :) kaç yaşındasın bu aradaAy ilk ya çok haklısınız ama inanın hepsi güzel tecrübeler.
Bende oğlumda diken üstündeydim.
Su iç canım içemiyorsan suyunu tatlandır.
Var böbreklerin ağrıyor ama tabi böbrek değil, sağa sola ağrılar giriyor, akıntım fazlalaştı, benimde ağzım kuruyor, arada rahim geriliyor gibi belirtiler.
Ancak portakal ve mandalinada folik asit var çok tavsiye edilen iki meyve... hergün birtane bence tüketilmeli.zaten herşeyin fazlası zarar.
Evet çarşamba gittim kan değerim 1200 lerdeydi ve vajinal muayane ile gözükmedi ve hemen başka bir doktora gittik oda göremedi.çok üzğldüm ilk gün lakin bugün daha iyi olmaya çalışıyorum ama elde değil. siz siz olun erken gitmeyin kan değerine baktırıp öyle gidin yada...yüksek değer gözüküyorsa zaten çıkması lazım. Yurtdışında yakım doğdu bizde adet tarihi 10 gün geçmeyene kadar doktorlar kontrole kesinlikle almıyor dedi.Gitmiş miydiniz keseyi görmeye?
Benim hesabıma göre 5+7 veya 6+1, geç döllenme olduğunu düşünüyorum. SATa göre 6+3 ama. Rusya'ya yeni mi gittiniz, doğum orada mı olacak? Aynı dilde anlaşamadan biraz zor olmaz mı?Evet ayva var çok şükür :) ama doktor sıkıntısı yaşıyorum.Ben Rusca bilmiyorum doktorum da İngilizce bilmiyor. İnşallah hepimiz sağ Salim tamamlarız bu süreci. Sizin bebeğiniz kaç haftalık oldu
Ya evet şeker varsa hamile diyeti bile uyguluyor doktorlar.ben hamile kalmadan önce insülün direncime kadar baktırdım. Çünkü şeker hastalığı bebek için en tehlikeli şeylerden biri.İşte bana mandalina 1 tane ya da portakal yarım ye dedi, bilemiyorum ben doktorumun dediğini paylaştım. Bazı hastalarım 4-5 portakalı sıkıp suyunu içiyor yararlı diye dedi doktorum. Bizim ailede şeker var o yüzden daha çok dikkat etmem gerekiyor, riskli grupta değilseniz doktorunuz sizi farklı yönlendirmiş olabilir.
Teşekkür ederim. Ben günde 1 muz 1elma gibi 2 farklı meyve tüketiyordum. Yarıya indirsem iyi olur demek ki. Evet tabi limon da bile şeker var. Ne yediğimiz o kadar önemli ki insan şaşırıyorBenim de ilk hamileliğim açıkçası bende çok bilmiyorum ama doktorum bu konuda beni çok uyardı. Günde bir kez yarım elma ya da 1-2 dilim ayva, yarım muz, yarım portakal, bir mandalina gibi tüketebiliyorum.
Havuç suyunda bile şeker varmış. Yararlı diye yiyoruz ama şeker de tehlikeli imiş hamilelikte, çok da detaya bakmamak lazım bence ama birazcık dikkat etmemizde fayda var sanırım.
Ya evet şeker varsa hamile diyeti bile uyguluyor doktorlar.ben hamile kalmadan önce insülün direncime kadar baktırdım. Çünkü şeker hastalığı bebek için en tehlikeli şeylerden biri.
Üzülmeyin hiç, zaten burada siz de tüm anne adayları gibi araştırmışsınızdır, 7. haftaya kadar keseyi göremezseniz paniklemeniz gerekmiyor. 7. hafta olmuş ve siz hala göremediyseniz o zaman panikleyin. Bazı arkadaşları okudum mesela Pazartesi gidiyor görünmüyor, Çarşamba gidiyor görünüyor. Bu işler biraz zamanlama ve şans meselesi. Hiç stres yapmayın lütfen. Ha ben bunları söylüyorum da ben kendim gördüm mü keseyi yoo. Ben yarın gidicem kan değerlerim 1400lerde olacak büyük ihtimal. Görmemeye hazırlıklıyım açıkcası. Bunu bilerek gidiyorum.Evet çarşamba gittim kan değerim 1200 lerdeydi ve vajinal muayane ile gözükmedi ve hemen başka bir doktora gittik oda göremedi.çok üzğldüm ilk gün lakin bugün daha iyi olmaya çalışıyorum ama elde değil. siz siz olun erken gitmeyin kan değerine baktırıp öyle gidin yada...yüksek değer gözüküyorsa zaten çıkması lazım. Yurtdışında yakım doğdu bizde adet tarihi 10 gün geçmeyene kadar doktorlar kontrole kesinlikle almıyor dedi.
Allah sağlıkla kavuştursun benim de 6+2 ama diğer detayları bilmiyorum :) evet yeni geldim. Eşim uzun zamandır burada biz de artık ayrı kalmayalım bebek yapalım dedik ben işten ayrıldım geldim. Allah hayırlısını versin. Eğer süreçte zorlanırsam ailemin yanına dönerimBenim hesabıma göre 5+7 veya 6+1, geç döllenme olduğunu düşünüyorum. SATa göre 6+3 ama. Rusya'ya yeni mi gittiniz, doğum orada mı olacak? Aynı dilde anlaşamadan biraz zor olmaz mı?
Üzülmeyin hiç, zaten burada siz de tüm anne adayları gibi araştırmışsınızdır, 7. haftaya kadar keseyi göremezseniz paniklemeniz gerekmiyor. 7. hafta olmuş ve siz hala göremediyseniz o zaman panikleyin. Bazı arkadaşları okudum mesela Pazartesi gidiyor görünmüyor, Çarşamba gidiyor görünüyor. Bu işler biraz zamanlama ve şans meselesi. Hiç stres yapmayın lütfen. Ha ben bunları söylüyorum da ben kendim gördüm mü keseyi yoo. Ben yarın gidicem kan değerlerim 1400lerde olacak büyük ihtimal. Görmemeye hazırlıklıyım açıkcası. Bunu bilerek gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?