2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tup bebek benimki.5 haftalik olmasi lazim
Oy maaşallah.
Biliyormusunuz bana senin çocuğun olmaz dediler.
Tüp bebek denettirdiler iki kere. Oysa benim ameliyatlık sorunlarım giderilse doğal yolla gebe kalabilirim ki daha önce de kaldım.
Ay ne paramızı aldılar ne yoldular bizi.
Sonra bı kaç iyi doktor senin yumurtlaman gayet iyi rahminde iyi doğal yolla kalirsin dediler.
Oğlumda doğal yolla oldu.
Şimdi de doğal yolla gebe kaldım.

Sende pıhtılaşma vardı diye hatırlıyorm. Folik asidini folat ile değiştir istersen ben de suan öğrendim...

Aaaa sen de mi hamilesiiin hayırlı olsuun. Bende de pıhtılaşma vardı doğuma kadar konusmustukk. Bak ne okudum folik asidi folat almak pıhtılaşma hastalarına daha faydalıymıs

Aaaa sen de mi hamilesiiin hayırlı olsuun. Bende de pıhtılaşma vardı doğuma kadar konusmustukk. Bak ne okudum folik asidi folat almak pıhtılaşma hastalarına daha faydalıymıs
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Folat var evde cnm ondan iceyim.
Tahmin ettim ettim doktora gitmedim artık bugün bı test aldım c den önce t kıpkırmızı oldu.
Doktora gittik hemen kalp krizi ve iç organ iflas riskim yüksek oluyor ya hamilelikte coraspinle, kan sulandırıcıya hemen başladım.
B 12 de almamız gerek ya, zaten hematoloji yeşil alan açtı devlet ama gidiyorum ara ara...
Sen B12 yi hangi formda alıyorsun.

Çok eğilip kalkıyorum e malum bebeğim 10 aylık yeni oldu daha. İnşallah sıkı sıkı tutunur ikinci mucizelerimiz.

Bide biliyormusun çok rahatım enerjim çok iyi, heralde ilkinde ne kadar zor alabileceğini gördüğümün ve yaşayacaklarımı bildiğim için sanırım

Merhaba herkese. Benim de geçen ay kimyasal gebelik oldu. Bu ay da oluruna bıraktık ama bakalım ne olacak

Merhaba herkese. Benim de geçen ay kimyasal gebelik oldu. Bu ay da oluruna bıraktık ama bakalım ne olacak
Hayırlısı olsun inşallah, çok geçmiş olsun
Kimyasal gebelik nasıl oluyor değerler düşüyormuş sanırım kaçıncı haftada düşmeye başladı
İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız canım

Kızlar, hamile olduğumu geçen hafta öğrendim, 1 haftada bütün uyku düzenim bozuldu. İş yerinde saat öğlen saat 3 gibi uykum geliyor, eve gideyim de uyuyayım diyorum, erkenden yatıyorum. Gece bir uyanıyorum bazen 1 bazen 3 bir daha da uyuyamıyorum. Bitik durumdayım. Uyku problemi yaşayanlar var mı benim gibi?

Amin allah razı olsun canım. 4. Haftada bhcg:75’ti. 4.hafta olmasına rağmen bana biraz düşük gelmişti. 5.haftanın ilk günü 13 çıktı ve hemen o gün adet oldum. Demek ki son hafta yükselmedi, düşmeye başladı.

10 aylık mı?10 hafta mı demek istediniz? kalp krizi ve iç organ iflas riskin neden yüksek oluyor anlamadım

Magnezyum al mineral eksiklerin olabilir.Bir de eve gidince uyuma yatmazsan uyumazsın.Sonra akşam 9 gibi yat erkenden sabaha uykunu almış olursun.Ben henüz o kadar ağırlaşmadım önceki hamileliğimde senin gibiydim artık vitaminlerin etkisi mi yoksa hamilelik daha ilerlemediği için mi bilmiyorum şimdi o kadar değilim.İş yerinde uykum geliyor ama eve gidince oturuyorum 11 e kadar falan

10 aylık mı?10 hafta mı demek istediniz? kalp krizi ve iç organ iflas riskin neden yüksek oluyor anlamadım
Bı bebeğim var oğlum 10 aylık
Benim gen sorunum var, trombofiliyim ve homosistein cok yükseliyor hamileliğimde.
Venöz ünde kıyısından dönüyorum.
Bacaklarım çok felaket oluyor.
Ben böyle ağır geçiriyorum devlet hematoloji yeşil alan açtı, perinatoloji yi de tekrar açtırıcam doktorlar çok ilgileniyor benimle ama bu sefer hiç endişeli değilim inşallah çok rahat olacak.

Son düzenleme:
İlk zamanlar normal vücutta kendini hazırlamaya çalışıyor, hormonlar al üst oluyor. Bı süre sonra düzelir.

İnşallah canım inşallah

Canım bende sen gibiyim.uykular haram oldu.sabah 5 gibi uyanıyorum birdaha uyuyamıyorum gündüzde gözümü açamıyorum.ben izindeyim şuanda Allahtan gündüz telafi ediyorum ama bu durum hiç hoşuma gitmedi.

Ay ne güzelmiş ya, hayatta o saatleri görebileceğimi sanmıyorum. İlk doktor muayenem yarın, verir inşallah bir şeyler, yoksa böyle zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…