2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım bende sen gibiyim.uykular haram oldu.sabah 5 gibi uyanıyorum birdaha uyuyamıyorum gündüzde gözümü açamıyorum.ben izindeyim şuanda Allahtan gündüz telafi ediyorum ama bu durum hiç hoşuma gitmedi.
Tam da benim durumum hakikaten. Vitamin kullanıyor musun sen?

Tam da benim durumum hakikaten. Vitamin kullanıyor musun sen?
Yok canım kullanmıyorum...ilaç kullanmayı sevmiyorum vitaminde olsa.onun yerine aklına gelebilecek hertürlü meyveyi tüketiyorum.ilk başlarda gece ayaklarımın altı yanıyordu şimdi çokşükür iki gündür yanmıyor.benim henüz kesede görünmedi gerçi.5 haftalık oldum.sen kaç haftalıksın

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun yarin doktor kontrolu olan cok arkadas var benimde var heyecan var mi nasilsiniz
Günaydın canım...benimde var ancak ben kan testi yapacam dua edin lütfen...şayet iki katına çıkmış ise doktora gitmeyecem bekleyecem çünkü keseyi görmedikleri için stres oluyorum. buarada doktorumuda değişebilirim.avrupa yakasında önerebileceğiniz iyi doktor var mı?

Benim SAT'a göre 6+3 ama ben 4 gün geriden geldiğimizi düşünüyorum, ovulasyonum olması gerekenden 3/4 gün sonra oldu sanki. Biz de işte yarın gidicez doktora, görünecek mi bilmiyorum. Bu arada ben meyve de pek tüketmek istemiyorum, meyve dahil şekerli herşeyden uzak durmaya çalışacağım. Öyle bir karar aldım bakalım ne kadar uygulayabilirim.

Bende üç beyazı tamamen hayatımda çıkardım.fakat meyve tüketilmeli diye biliyorum.bebek için çok faydalıymış.tabi kilo problemin çok yoksa yüketmede fayda var.bari ayva ye çocuğumuz güzel olur.aslında bende ovulasyonla hamile kaldım ancak uygulamalar daha ileri gösteriyor anlamış değilim.inşallah güzel olur sonuçlar bizler için

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun yarin doktor kontrolu olan cok arkadas var benimde var heyecan var mi nasilsiniz
Günaydın papatya7203 . Ben daha kese görmeye gideceğim şimdilik ve oldukça heyecanlıyım. Birkaç gündür iş yerinde hiç bir iş yapamıyorum, aklımı toparlayamıyorum, habire kadınlar kulübünde geziyorum :)

Canım bende yeni hamileyim öğrendikten sonra sürekli kahverengi akıntılar geldi. Dış gebelik olmayabilir. Hemen kötü düşünme. Bazen böyle olurmuş 3 ay sürenler bile varmış. Ben de kendimi sakin tutmak için çabalıyorum. İstersen doktora yine bir görün. İçini rahatlatır belki.

Faydalıdır mutlaka da, kilo alma lüksüm yok, zaten normalimden yüksek bir kiloyla hamile kaldım, o yüzden mesela c vitaminimi portakaldan değil de biberden almak gibi alternatif yollar arayacağım. Ama ayva önerini dinleyeceğim, ilk defa duydum, teşekkür ederim:)

Hayırlısı buymuş demek ki ilk 4 hafta ya hep ya hiç diye geçiyormuş sağlıksız embriyo ise vücut kendiliğinden sonlandırıyormuş böyle düşünmek lazım ama çok zor tabi...
karından bakcak o zaman değil mi?benim yarın 4+3 olcak vajinal ultrasonla bakıcak
benim de yarın 4+4 vajinal usg ile bakıcak aynen 2 gün önce kan verdiğimde betahcg 717 çıkmıştı inşallah keseyi görebilliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…