2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynı yerde mi yaptırmıştın iki kan testini de canım
Aynı yere yaptırdım evet.Bugün 1 de randevum var.Kanamam falanda yok anlamadım yanlız akşam sağ omzum ve kürek kemiğime kramp tarzı ağrılar girdi bakalım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

Canım bence yemene içmene dikkat edersen sağlıklı gebelik geçirirsin.pirinç,bulgur ekmek makarna ve şeker kesinlikle tüketme.çokta kasmadan sağlıklı beslenerek sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
ama aklınızda olsun şeker yüklemesi yapacaklar sakın verdikleri ilacı içmeyin direk bir kahvaltı biraz tatlı zaten o ilacı karşılıyor.çünkü çokta ilaç hamilelikte önerilmiyor. Ve yüklemeden sonra sağlığı bozulan tanıdıklarım oldu.

Hayırlısı olsun. Eşinizin desteği tüm zorluklardan önemlidir bence bu süreçte, yan yana her şeyin üstesinden gelirsiniz.

Benim de baba tarafında şeker var. Sakin olun stres en büyük sebeplerinden biri. Benim de kahverengi akıntılarım oluyor, korkuyorum. Ama oluyormuş böyle şeyler. Her hamilelik kendi içinde yeni bir süreç. Mantıklı olup iyi düşünmeliyiz. Size diyorum amaç bunları kendime de söylüyorum

Tebrik ederim. Kalp atımını gördünüz mü peki?

Benim hamilelikten önce yaptı doktorum, sonra da yapar mı bilmiyorum ben de duymuştum şeker yüklemesine hamilelikle çok karşı olanları. O zaman gelsin onu da araştırırız. Daha sudan çıkmış balık gibiyim açıkçası kalp atışını duyana kadar hamile olduğuma bile inanamayacağım gibi :)

Çok haklısınız ve ben iyi bir özel hastaneye gittim doktorum ilkin dış gebelik olabilir dedi ve benim dünyam başıma yıkıldı.sonra biraz kıvırdı ve %50 gebelik olabilir olmayabilir dedi.dış gebelikte tabiki olabilir ama ben doktor olsam bukadar aceleci davranmazdım.ya yoksa bana yaşattığı stres ne olacak.ilkin ağlamaktan harap oldum.onedenle doktor arıyorum avrupa yakasında.

Zaten anne adaylarının psikolojisini biliyorlar, neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ya. Çok acımasızca. Rahatlatacakları yerde huzursuz ediyorlar. Tam ne kadarlıktınız doktor böyle dediğinde?

Doktorların özellikle de kadın doğum doktorlarının bu konularda çok hassas olmaları lazım, daha bilmeden etmeden dış gebelik demesi çok saçma olmuş, siz hiç canınızı sıkmayın. Yusuf Olgaç ve Ağavni Tezenli var Avrupa yakasında çok tavsiye ediyorlar.

Teşekkürler araştıracam...aynen kimse neler çektiğimizi bilmiyor.ben tüp bebek yaptım tutmadı sonra kendiliğimden hamile kaldım.gerçi bana kendiliğimden hamile kalabilirain diyorlardı ben yaş ilerlemeden tüp bebekle şansımı denemek istedim bir yıl sonra. Bukadar mücadeleden sonra bunu duymak ayrı bir şok etkisi yarattı.canım çok sıkkın dualarınızı bekliyorum...

Siz tecrübeli arkadaşlarımız sayesinde bizim de içimiz rahatlıyor :) kaç yaşındasın bu arada
38 yaşındayım.
Siz kaç yaşındasınız ?
Hic hiç germe bile kendini milyonlarca kadın bu sürecin içindeyiz.
Rabbim evlat sahibi olmak için uğraşan tüm iyi anne baba olacak insanlara da inşallah tez zamanda mucize nasip eyler.
Ne zaman telaşlansan burdayız hepimiz.

Zaten anne adaylarının psikolojisini biliyorlar, neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ya. Çok acımasızca. Rahatlatacakları yerde huzursuz ediyorlar. Tam ne kadarlıktınız doktor böyle dediğinde?
Canım adetim geçeli 5 gün olmuştu kan değerim 1200 lerdeydi.takvim 5 haftalık yeni gösteriyordu

Aynı yere yaptırdım evet.Bugün 1 de randevum var.Kanamam falanda yok anlamadım yanlız akşam sağ omzum ve kürek kemiğime kramp tarzı ağrılar girdi bakalım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
inşallah hayırlı haberler alırsınız bize de haber verin olur mu dualarım sizinle

Canım adetim geçeli 5 gün olmuştu kan değerim 1200 lerdeydi.takvim 5 haftalık yeni gösteriyordu
Ne kadar aceleci davranmış ya inanamıyorum. Devlet hastanesi olsa bir derece anlarım da, özel hastanelerde doktorların biraz daha özenli yaklaşmasını haketmiyor muyuz? Hiç sıkma canını, hayırısıyla göreceksin inşallah keseni. Sonra da sonucu o doktorun gözüne gözüne sok, hadi ben gidiyorum, daha da gelmem de.

Ya inşalllahhh görürüm hepimiz görğrüz...Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.canım gitmediğimde anlar zaten beğenmediğimi. Ama ben çpk zorlu süreçlerden geçerek elde ettim bu hamileliği inşallah sağlıkla kucağıma alırım

Çok teşekkür ederim. Ben 33 yaşına giriyorum 11'inde. Doğum günü hediyesi oldu bana bir nevi :) Dediğin gibi Allah evlat hasretiyle yanan herkesin duasını kabul etsin. Çok başka bir heyecan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…