2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Dedim size gece gece heyecan katayim diye biri erkektir de kız kopurmedigi için ikisini birden anlaman zor senin canım
İnşallah ya bi tanesi kız olsun süslü püslü giydireyim ben onu güzel kıyafetler dikeyim ona erkekleri susleyemiyorum

Ben kullaniyorum ama mide bulantimi artiriyor bi gun aliyorum 1 gun almiyorum d vitamini basladi birde doktor haftayada demir baslanacakmis

Gunaydin kizlarr..çok feci hastayım suphelenmeye basladim kendimden her saniye korona belirtisi hissediyorum artik kafayi yiycemilac kullanan varmi aranizda ilk uc ayinda gribe bagli..gecistirmeye calisiyorum gargara ihlamur ne bilim yapabildigim kadar ama bir turlu gecmiyor dunden beri iyice burnumda tikandi nefes bile alamiyorum varmi tavsiyeniz

Bu ara da dun gece yazdiklarinizi okuduktan sonra benide hemen seytan durttu ve kabartma tozu ile yaptim cinsiyet testini aman Allahimmm sanki gazoz gibi köpürdü..Lutfen karbonatla yapmadigin icin olmamistir o deyin

Ben kullaniyorum ama mide bulantimi artiriyor bi gun aliyorum 1 gun almiyorum d vitamini basladi birde doktor haftayada demir baslanacakmis
Aksam aldım ben o yüzden henüz etkisini görmedim demiride smsi baslamayalım dedi bana bu koronadan dolayı Bi söylenti varmıs demir viraminiyle ilgili onu beklemeye aldık

Bende 2 gün önce cok güzel Bi kız cocıguyla sohbet ediyordum yanında bide bebek vardı kardesiymiş ama onun cinsiyetin neydi öğrenemedim rüyamda bilinçaltı rüyası diye geçiştirdim

Bende 2 gün önce cok güzel Bi kız cocıguyla sohbet ediyordum yanında bide bebek vardı kardesiymiş ama onun cinsiyetin neydi öğrenemedim rüyamda bilinçaltı rüyası diye geçiştirdim
bazen bilinçaltı da olabiliyor ama benim gördüğüm rüyalar genellikle cikiyor
Bu seferde hamile kalmadan önce çok tatlı bir erkek bebek görüyordum yine erkek diyordum erkek kız farketmez sağlıklı olsunlarda sonra ikiz olduğunu öğrenmeden önce bir odanın içinde görüyordum kendimi çok güzel bir odaydi camlarında iki iki pembe fon perdeler görüyordum
Bakalım nasıl ilerleyecek hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar cinsiyet önemli değil sadece bir kızımın da olmasını istiyorum bakalım nasip

Günaydınn
Yakında cinsiyet kısmını da doldurmaya başlarız. Riskli dönemler geçiyor çok şükür, hep böyle güzel konular konuşmak nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah pazartesi detaylı ultrason yapılacak, heyecanla bekliyorum

Kayinpederim hariç herkes kız bekliyor benden içimize öyle doğuyor diyorlar kayınpeder şimdiden tosuncuk napıyor diyor
taydin şimdi gördum yazdiklarini hemen bir heycanla denedim bi oglum var sımdi de ramziye göre erkek gözukuyo ama çin rus takvimine gore kiz şey düşunmuştum idrar asitli karbonat herhalikarda asitlenip kopurur diye ama resmen oldugu gibi dibe cöktü acaayip sevindm isallah dogrudur bu tezyani karbonat testine gore kiz benmki

Sakin ol, psikolojik belirtiler yaşıyor olabilirsin. Yüksek ateş ve kuru öksürük en belirgin belirti. Allah muhafaza İlaç kullanma bence , zencefil çayı iç, ıhlamur iç, bol su, kemik suyuna, tavuk suyuna bol acılı çorba , bol bol da dinlen evdeyiz nasılsa

Birazdan senin için kabartma tozuyla deneyeceğim, karbonat hiç kabarmadi

İstanbul ise doktor konusunda öneride bulunabilirim diyecektim

Allah gönlüne göre versin inşallah Biri kız biri erkek olursa ne güzel olur

Gelinimize seslendim şimdi WhatsApp tan, uyuyor herhalde , cevap versin de soyliycem o da yapsın, onun erkek dedi doktor, kontrol edelim bakalım

Aynen sağlık en öncesi tabiki ama cok heyecanlı su an herkes aynı aynı heyecanları yasıyoruz ve paylasıyoruz güzel oluyo iyiki bakmısım karıstırırken bulmstum bu konu başlıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…