2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar günaydın ben de çok enteresan bir rüya gördüm..
rüyamda rüya görüyordum kız bebek diye sonra uyanıp doktor kontrolüme gidiyordum kız diyordu doktor ben de aaa rüyamda da görmüştüm diyordum
Sonra da uyandım bakalım hayırlısı olsun

Günaydın canm bişi sorcaktım sana sen hangi labda yaptırdın nifty? Ben genoksa yaptırdım 8-10 iş günü dediler de şimdiden saatleri saymaya başladım
Günaydın Canım ben herhangi bir labaratuvar ile görüşmedim, doktorum aldı kanı, kendi gönderecek o nedenle de nereye gittiğini sormadım

Eğer doktorun kız derse ruyamdaki rüyamda görmüştüm dersin

Kabartma tozu ile de yaptım, ilk attigimda az köpürdü ama hemen söndü. Şimdi gelincigim yapıyor , sonucu yazsın yazacağım size de onun cinsiyet belli

Hahah aynen öyle oldu inception filmi gibi bir şeyler yaşadım

Şimdi gelinimiz yaptı, biraz bekleyince çok hafif bir beyazlık oldu üstünde diyor, onun bebiş erkek

Ben oğluma hamileyken böyle bir rüya gördüm
Riyamda ultrasonda oğlumun pipisini görüyordum aaaa gördüm gördüm pipsi var diyordum doktora cinsiyetini öğrendikten sonra doktor bak pipisi dedi bana dejavu yaşadım bir anda sonra rüyamda gördüğüm aklıma gekdi

Çok heyecanlandım şimdi taaa 2 nisanda randevumuz bide

Kızlar merhaba öncelikle hepinizin yavrusu hayırlı olsun ben Kasım annesi olarak gözüküyorum 4 Kasım fakat sezeryan olacağım için Ekim annesi olucam aranıza gireyimmi ne dersiniz tabi siz benden 1 adım öndesiniz daha ben kalp atışını duymadım çarşamba randevum var inşallah

İnşaallah yaaa cuma gününe tekrar randevu aldım peki karından mı bakıldı size yoksa vajinal mi
Karindan bakılıyor artık, benim için çok net olmuyor görüntü ama doktor gayet güzel görünüyor diyor

Ben de yaptım şimdi dayanamadım dümdüz çöktü karbonat hiç bişi olmadı 1-2 dakika bekledim ama
Bu teste göre kız yani, bakalım doğru çıkacak mı

Ben 7 haftalikken kullandim canim dün 9×4 dün doktor bakti bebek durumu iyi dedi herşey yolunda canim sen yorumlara bakma doktor iyiki vermiş faydasini görürsün rahim ağzu farkli rahim içi farkliler dedi bana
Canım sen faydasını gördünmü. Orta kulak, idrar yolu ne varsa oldum hamilelikte Enfeksiyon peşimi bırakmıyor kurtulamadım

Haklisin zatenn sürekli kendimi dinliyorum o yuzden ne okusam o belirti bende..Aslinda klasik bogaz agrisi burun tikanikligi her zaman gecirdigim hastalik normal şartlarda olsa bu kadar korkmam ilac kullanamadigim icin kendimi sanki kapana kısılmış gibi hissediyorum ya ilerlerse ya birsey olursa cocuga diye evde kurup duruyorum kafamda sanirim bu salgin bitse bile milletce bir terapiye ihtiyacimiz olacak
Ben kalp atış hızına cok guvenmistim aksam kabartma tozundan sonra tekrar oglan cikinca hayallerim suya duştu simdi tekrar oglan isimleri dusunmeye basladim

Yaa bu testler işin eğlencesi , yakın zamanda hepimiz öğreneceğiz zaten, sağlıkla gelsinler yeter ki Benim doktor daha bana kalbinin kaç attığını bile söylemedi ben de sormadım. Zaten çok kısa açıp kapatıyor. Karşıma video çıkınca az kafamız dağılsın diye yaptım ve paylaştım yoksa öyle çok aşırı merak da etmiyorum açıkçası. Kız ya da erkek her ne olursa olsun biricik evladım o benim, çaktı gelince gösterecek kendini

Selamlar. Bulanti hapi Dramamine kullanan var mi aranizda.
İcinde bir tablet var.ve bugun son ikisini icicem.ama bu hap olmadan yapamam gibi.hissediyorum. doktora da gitmek istemiyorum.ikinci kez ecxaneden alsam bebege bi zarari olur mu. İkinci kutuyu alan var mi aranizda...

Kesinlikle haklisin canim Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hamileliginde eglenceli kisimlari bunlar tabiki tahmin heyecan merak..ne olursa başımla beraber

Dramamine recetesiz asla alamazsin ..muhakkak yazdirman gerekiyor onu cunku amacı disinda kullanan cok insan var bu hapi malesef..Sen tekrar doktorunu ara sor al derse aile hekimine yazdirirsin

Canım bu ilaç kontrole tabi reçetesiz alamazsın maalesef vertigo sebebi ile bulantı yaşayan yakınım kullanıyor her defasında gidip yazdırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…