- 24 Ocak 2020
- 435
- 480
- 103
- 32
GünaydınGünaydın canm bişi sorcaktım sana sen hangi labda yaptırdın nifty? Ben genoksa yaptırdım 8-10 iş günü dediler de şimdiden saatleri saymaya başladım
Eğer doktorun kız derse ruyamdaki rüyamda görmüştüm dersinKızlar günaydın ben de çok enteresan bir rüya gördüm..
rüyamda rüya görüyordum kız bebek diye sonra uyanıp doktor kontrolüme gidiyordum kız diyordu doktor ben de aaa rüyamda da görmüştüm diyordum
Sonra da uyandım bakalım hayırlısı olsun
Kabartma tozu ile de yaptım, ilk attigimda az köpürdü ama hemen söndü. Şimdi gelincigim yapıyor , sonucu yazsın yazacağım size de onun cinsiyet belliGunaydin kizlarr..çok feci hastayım suphelenmeye basladim kendimden her saniye korona belirtisi hissediyorum artik kafayi yiycemilac kullanan varmi aranizda ilk uc ayinda gribe bagli..gecistirmeye calisiyorum gargara ihlamur ne bilim yapabildigim kadar ama bir turlu gecmiyor dunden beri iyice burnumda tikandi nefes bile alamiyorum varmi tavsiyeniz
Bu ara da dun gece yazdiklarinizi okuduktan sonra benide hemen seytan durttu ve kabartma tozu ile yaptim cinsiyet testini aman Allahimmm sanki gazoz gibi köpürdü..Lutfen karbonatla yapmadigin icin olmamistir o deyin
Hahah aynen öyle oldu inception filmi gibi bir şeyler yaşadımGünaydınCanım ben herhangi bir labaratuvar ile görüşmedim, doktorum aldı kanı, kendi gönderecek o nedenle de nereye gittiğini sormadım
Eğer doktorun kız derse ruyamdaki rüyamda görmüştüm dersin
Yok ya ne 250 si ben daha 1 hafta önce aldım 116 tl ye Hepsiburada.com dan.şimdi trendyoldan da baktım 120 tl. Lierac Phytolastil Çatlak Önleyici Jel 200 Ml. 3508240229115 | TrendyolOhh maşallah baya pahalıymıs bgnde vitamin aldım 68 TL paraları döküyoruz bakalımAllah kıymet bilen hayırlı evlatlar versin inş
Çift olarak da satılıyo o 265 tl yazıyor belki onu görüp söylemiştir arkadaşOhh maşallah baya pahalıymıs bgnde vitamin aldım 68 TL paraları döküyoruz bakalımAllah kıymet bilen hayırlı evlatlar versin inş
İnşaallah yaaaGünaydın kızlar
@ayprensesii geçmiş olsun canım
Benim bugün kontrol günüm, heyecan dorukta yine.. İnşallah herşey yolundadır, çok merak ediyorum koca kafalı minnakimi
Ben oğluma hamileyken böyle bir rüya gördümKızlar günaydın ben de çok enteresan bir rüya gördüm..
rüyamda rüya görüyordum kız bebek diye sonra uyanıp doktor kontrolüme gidiyordum kız diyordu doktor ben de aaa rüyamda da görmüştüm diyordum
Sonra da uyandım bakalım hayırlısı olsun
Ben de yaptım şimdi dayanamadım dümdüz çöktü karbonat hiç bişi olmadı 1-2 dakika bekledim amaŞimdi gelinimiz yaptı, biraz bekleyince çok hafif bir beyazlık oldu üstünde diyor, onun bebiş erkek
Çok heyecanlandım şimdiBen oğluma hamileyken böyle bir rüya gördüm
Riyamda ultrasonda oğlumun pipisini görüyordum aaaa gördüm gördüm pipsi var diyordum doktora cinsiyetini öğrendikten sonra doktor bak pipisi dedi bana dejavu yaşadım bir anda sonra rüyamda gördüğüm aklıma gekdi
Karindan bakılıyor artık, benim için çok net olmuyor görüntü ama doktor gayet güzel görünüyor diyorİnşaallah yaaacuma gününe tekrar randevu aldım peki karından mı bakıldı size yoksa vajinal mi
Bu teste göre kız yani, bakalım doğru çıkacak mıBen de yaptım şimdi dayanamadım dümdüz çöktü karbonat hiç bişi olmadı 1-2 dakika bekledim ama
Canım sen faydasını gördünmü. Orta kulak, idrar yolu ne varsa oldum hamilelikteBen 7 haftalikken kullandim canim dün 9×4 dün doktor bakti bebek durumu iyi dedi herşey yolunda canim sen yorumlara bakma doktor iyiki vermiş faydasini görürsün rahim ağzu farkli rahim içi farkliler dedi bana
Sakin ol, psikolojik belirtiler yaşıyor olabilirsin. Yüksek ateş ve kuru öksürük en belirgin belirti. Allah muhafazaİlaç kullanma bence , zencefil çayı iç, ıhlamur iç, bol su, kemik suyuna, tavuk suyuna bol acılı çorba , bol bol da dinlen evdeyiz nasılsa
Birazdan senin için kabartma tozuyla deneyeceğim, karbonat hiç kabarmadi
İstanbul ise doktor konusunda öneride bulunabilirim diyecektim
Allah gönlüne göre versin inşallahBiri kız biri erkek olursa ne güzel olur
Yaa bu testler işin eğlencesi , yakın zamanda hepimiz öğreneceğiz zaten, sağlıkla gelsinler yeter kiHaklisin zatenn sürekli kendimi dinliyorum o yuzden ne okusam o belirti bende..Aslinda klasik bogaz agrisi burun tikanikligi her zaman gecirdigim hastalik normal şartlarda olsa bu kadar korkmam ilac kullanamadigim icin kendimi sanki kapana kısılmış gibi hissediyorum ya ilerlerse ya birsey olursa cocuga diye evde kurup duruyorum kafamda sanirim bu salgin bitse bile milletce bir terapiye ihtiyacimiz olacak
Ben kalp atış hızına cok guvenmistim aksam kabartma tozundan sonra tekrar oglan cikinca hayallerim suya duştu simdi tekrar oglan isimleri dusunmeye basladim
Kesinlikle haklisin canim Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hamileliginde eglenceli kisimlari bunlar tabiki tahmin heyecan merak..ne olursa başımla beraberYaa bu testler işin eğlencesi , yakın zamanda hepimiz öğreneceğiz zaten, sağlıkla gelsinler yeter kiBenim doktor daha bana kalbinin kaç attığını bile söylemedi ben de sormadım. Zaten çok kısa açıp kapatıyor. Karşıma video çıkınca az kafamız dağılsın diye yaptım ve paylaştım yoksa öyle çok aşırı merak da etmiyorum açıkçası. Kız ya da erkek her ne olursa olsun biricik evladım o benim, çaktı gelince gösterecek kendini
Dramamine recetesiz asla alamazsin ..muhakkak yazdirman gerekiyor onu cunku amacı disinda kullanan cok insan var bu hapi malesef..Sen tekrar doktorunu ara sor al derse aile hekimine yazdirirsinSelamlar. Bulanti hapi Dramamine kullanan var mi aranizda.
İcinde bir tablet var.ve bugun son ikisini icicem.ama bu hap olmadan yapamam gibi.hissediyorum. doktora da gitmek istemiyorum.ikinci kez ecxaneden alsam bebege bi zarari olur mu. İkinci kutuyu alan var mi aranizda...
Canım bu ilaç kontrole tabi reçetesiz alamazsın maalesef vertigo sebebi ile bulantı yaşayan yakınım kullanıyor her defasında gidip yazdırıyorSelamlar. Bulanti hapi Dramamine kullanan var mi aranizda.
İcinde bir tablet var.ve bugun son ikisini icicem.ama bu hap olmadan yapamam gibi.hissediyorum. doktora da gitmek istemiyorum.ikinci kez ecxaneden alsam bebege bi zarari olur mu. İkinci kutuyu alan var mi aranizda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?