2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen öyle bide bizim de ilk çocuk ya kız da olsa erkek de olsa bambaşka bir deneyim olacak ikisi de aynı gerçekten yeter ki sağlıklı olsun evladımız

Dramamine recetesiz asla alamazsin ..muhakkak yazdirman gerekiyor onu cunku amacı disinda kullanan cok insan var bu hapi malesef..Sen tekrar doktorunu ara sor al derse aile hekimine yazdirirsin
Canım bu ilaç kontrole tabi reçetesiz alamazsın maalesef vertigo sebebi ile bulantı yaşayan yakınım kullanıyor her defasında gidip yazdırıyor

Tesekkur ettim kizlar ...

Bulantı için ilaç yerine taze zencefil çayı ya da bulantı bilekliklerini deneseniz çok şükür ben yaşamadım, eminim çok zordur ama ilaç nihayetinde onlara da çok bel baglamasak

Şimdiye kadar tiksinme ve bulantim vardi
Bugun ilk defa cikardim ve hala gecmiyorr ya bu cok kotu biseymiss

Bulantı için ilaç yerine taze zencefil çayı ya da bulantı bilekliklerini deneseniz çok şükür ben yaşamadım, eminim çok zordur ama ilaç nihayetinde onlara da çok bel baglamasak

Bulantı bilekliği hiç duymadım nerden temin ediyoruz eczanelerde var mı ve faydasını gören oldu mu ki..

Anladım cnm tsk ederm eczaneye sorayım bakalım mahalledeki 3czanede bulunur mu bilmiyorum
Canım boş yere fazladan para verme.Bilindik int siteleri orjinal olmayan şeyi satamaz.Satarsa bir iki yorumda artık aılşveriş alamaz ve ceza yer.Bunu da göze alamazlar.Bir arkadaş lieraca 120 tl demiş.Ben 400 ml aldım bu arada.O yüzden 250 verdim

Beni düşündüren ve şaşıp kaldığim kısım ise dramamine gibi bir ilacı bir hamileye bir çırpıda yaziveren doktor

Zencefil cayi iyi mi geliyr canm
Evet canım , ben ödem için içebilir miyim diye sordum doktoruma , bulantiya da iyi gelir dedi. Başka yerlerde de okumuştum, yurt dışında da öneriliyor. Yalnız kan sulandırıcı ilaç kullananların kullanmaması gerekiyor Günde 1-2 fincanı geçmemek gerekiyor. Çayin yanısıra küçük bir parça ağızda cignenebilir de. Tadı acı demezseniz tabii

Bulantı bilekliği hiç duymadım nerden temin ediyoruz eczanelerde var mı ve faydasını gören oldu mu ki..
Rossmann da var, eczanelerde bulunuyor. Kullanan vardı burada da, ise yaradığını söylemişti. Kim olduğunu hatırlayamadım şimdi.

Beni düşündüren ve şaşıp kaldığim kısım ise dramamine gibi bir ilacı bir hamileye bir çırpıda yaziveren doktor
O ilacı bilmiyorum ama ben normal zamanda da aspirin minoset bile olsa ilaçsız yaşamaya cabaladigim için ve geçirdiğim ağır enfeksiyon esnasında ilaçsız temiz bir bünyeye sahip olmanın artisini gördüğüm için alternatif çözüm aranmadan ilaca sarılmaya karşıyım.

Canım ben 400 ml aldım
Bu arada jel farklı krem farklı.. Kremin fiyatı diğerinin 2 katı, ben kızıma hamileyken yaklaşık 5 sene önce 200 ml olanı 90 TL ye alıyordum ve şimdi neredeyse hiç çatlağım yok. Şimdi de jeli aldım onu şimdilik kullanacağım sonra kreme geçeceğim çok pahalı kremi maalesef

Oglum 10 yasında antibiyotik kullanmadan büyüttüm..Ilk ilacini ameliyat oldugunda kullandi o kadar hızli toparladıki doktoru vizite geldiginde sasirdi bu benim sabah ameliyat ettigim cocuk olamaz dedi..cunku ilaca cok hizli cevap verdi..Ates dusurucu bile cok nadir kullanmisimdir vucudun atesle hastalikla savastigini biliyorum doktorumuz derdiki bize cocugun atesini surekli dusurmek bir meydan muharebesi esnasinda hortumla su tutup iki tarafida bertaraf etmeye benzer..neticede kazanan asla belli degildir..cocugun bagisikligi icin ateslenmesine izin vericeksin..ben hep dogal yontemlerden yana oldum balli limonlarla zencefil zerdecal bitki caylariyla corek otu yagi vs bunlarla gecirmeye calisirim basit hastaliklari ..kendimde elimden geldigince.kullanmamaya calisirim suan parol icsem icerim feci agriyor heryerim ama icmiyorum dayanabildigim kadar dayanmayi yeğlerim

Kremini bulamadım intten bilmiyordum kremi olduğunu bittiğinde kremini alayım tşk ederim canım

kremin resimini atabilir misin canım?jel krem yazıyor üstünde.İntten de bulamadım kreminin resmini

Aynen evet bende öle bsy farkettim ama tam anlamamıştım krem daha pahalı sanırım bende krem almayı düşünüyorum nette genelde jel var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…